Vragen of deskundig advies? 088 - 6500 550 - morgen vanaf 9:00
alles voor telefoon & tablet
  • gratis bezorgd vanaf € 25
  • onze score: 9.5
  • voor 20:00 besteld, morgen bezorgd *
  • vaste klanten korting

Accessoires voor Fitbit

Welk toestel heb je?
Welk toestel heb je?

FitBit accessoires

Op deze pagina vind je alle toestellen van FitBit waarvoor wij accessoires verkopen. Zoek je toestel om te zien welke accessoires wij voor jouw FitBit-toestel verkopen. Je vindt dan alle productgroepen met accessoires voor jouw FitBit toestel.

Fitbit accessoires

De Fitbit activity tracker is een handig apparaatje dat in korte tijd enorm populair is geworden. Het apparaat meet je gezondheid en fitness activiteit. Erg praktisch en handig! De Fitbit Charge HR is bijvoorbeeld een geavanceerde wristband die je dagactiviteit en hartslag meet, er zit een display op waar je kunt zien wie er belt, monitort je slaapgedrag en een lange accuduur. Zo is er ook de Blaze welke je kunt uitrusten met mooie nieuwe armbandjes. Zo maak je jouw Fitbit uniek en stijlvol!

Fitbit bandjes, kabels, screenproctors en meer

Bestel eenvoudig een nieuw Fitbit bandje, zodat je jouw wristband uniek maakt. Ook praktische accessoires voor de Fitbit kun je bij Knaldeals.com eenvoudig bestellen. Denk bijvoorbeeld aan kabels en screenprotectors voor de Fitbit Surge. Daarnaast vind je leuke kleurrijke Flex bandjes. Voordelig, snel geleverd en helemaal naar jouw wens! Ideaal! Kies jouw Fitbit en bestel direct de accessoires online.