• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra banner

Alles over de Samsung Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 hoesjes Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoesjes

De Galaxy Note is de meest exclusieve en geavanceerde smartphone van Samsung. Deze week heeft Zuid-Koreaanse marktleider de Note 20-serie gepresenteerd tijdens een Online Unpacked Event. De opvolgers van de Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10 Plus bestaan wederom uit twee toestellen, namelijk de Galaxy Note 20 en de Galaxy Note 20 Ultra. Ook meer weten over deze twee powerhouses van Samsung? Je lees het allemaal in onze blog op Knaldeals.com:

Hoge verversingssnelheid en vernieuwde S Pen

De Samsung Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra zijn gepresenteerd en liggen eind augustus in de winkelschappen. Ondanks de corona-crisis dendert de Zuid-Koreaanse trein gewoon door en brengt Samsung haar twee nieuwe high-end smartphones precies volgens schema uit op de markt. Naast twee nieuwe Galaxy Note telefoons komt Samsung ook met de Galaxy Z Fold 2, Galaxy Watch 3, Galaxy Tab S7 en Galaxy Tab S7 Plus.

De Samsung Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra zijn allebei uitgerust met een Dynamic AMOLED display met 120Hz verversingssnelheid. Het display reageert zeer snel op aanrakingen van zowel vingers als S-Pen. Daarnaast is het paneel van de Ultra bedekt met Corning Gorilla Glass 7 waarbij Samsung aangeeft dat dit de eerste model is welk gebruik maakt van dit type gehard glas. Qua beeldscherm verhouding zit er wel een verschil tussen bieden toestellen. Het beeldscherm van de Note 20 Ultra beschikt over minimale beeldschermranden, terwijl dit bij de Note 20 echter niet het geval is.

Over de S Pen gesproken, deze iconische stylus mag uiteraard niet ontbreken bij de Galaxy Note. Samsung heeft de S Pen verbeterd en geeft beide Note 20-toestellen haar eigen uitzonderlijke stylus die van elkaar verschillen in latentie. De S Pen is ook gebruiksvriendelijker geworden. Je kunt jouw ruwe handschrift en vlugge krabbels nu met een tik veranderen naar een leesbare tekst. Daarnaast is het programma Samsung Notes nu ook gesynchroniseerd met Microsoft Outlook, waardoor je al jouw notities verder kunt uitwerken op de computer of laptop. Je kunt de S Pen gebruiken als afstandsbediening, zodat je bijvoorbeeld applicaties kunt bedienen zonder het beeldscherm fysiek aan te raken.

Op het gebied van smartphonefotografie verandert er weinig. De achterkant van het toestel is voorzien van een vergelijkbaar camerasysteem als die van de Galaxy S20 Ultra. De Note Ultra maakt gebruik van een 108MP hoofdcamera, terwijl het reguliere model het moet doen met een 64MP hoofdcamera. Het is wel mogelijk om met beide toestellen video’s op te nemen in 8K via PRO MODE.

De Galaxy Note 20 wordt aangedreven door een 4300mAh batterij welke 25W Fast Charging ondersteunt. De batterij van de Ultra heeft een iets grotere capaciteit, namelijk 4500mAh. De twee toestellen maken ook allebei gebruik van Wireless Reverse Charging, waarmee het Qi-apparaten, zoals de nieuwe Galaxy Buds, draadloos kan opladen via de achterkant van het toestel.

Galaxy Note 20 vs Galaxy Note 20 Ultra

Hieronder hebben wij een klein overzicht gemaakt de grootste verschillen in specificaties tussen de Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra.

Samsung Galaxy Note 20 specificaties

  • Scherm: 6,7 inch Dynamic AMOLED display
  • Batterij: 4300mAh
  • Camera voorkant: 10MP
  • Camera achterkant: 64GB, 12MP en 12MP met 30X Zoom
  • RAM: 8GB
  • Opslagruimte: 256GB (max)
  • S Pen: 26ms latentie

Samsung Galaxy Note 20 Ultra specificaties

  • Scherm: 6,9 inch edge-to-edge Dynamic AMOLED display
  • Batterij: 4500mAh
  • Camera voorkant: 10MP
  • Camera achterkant: 108MP, 12MP en 12MP met 50X Zoom
  • RAM: 12GB
  • Opslagruimte: 512GB (max)
  • S Pen: 9ms latentie
  • Overige functies: standaard 5G compatibiliteit

Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra accessoires

Het duurt nog even voordat beide power phones worden uitgeleverd. Toch kun je nu al jouw accessoires voor de Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra bestellen bij Knaldeals.com. Het voordeel is dat je verzekerd bent van de eerste uitlevering en het toestel direct kunt beschermen op het moment dat je deze in bezit hebt. Bij Knaldeals.com vind je een ruim assortiment accessoires die speciaal op maat zijn gemaakt voor zowel de Note 20 als Note 20 Ultra. Naast alle originele accessoires van Samsung, kun je ook bij ons terecht voor alternatieve topmerken, zoals Spigen en Just in Case. Heb jij jouw favoriete accessoire gevonden? Bestel deze dan op werkdagen voor 20:00 uur, dan zorgen wij dat de bestelling direct wordt verwerkt en verzonden als het product op voorraad is.

Galaxy Note 20 en Galaxy Note 20 Ultra hoesjes

Bij Knaldeals.com vind je tientallen telefoonhoesjes die speciaal zijn gemaakt voor de Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra. Op onze webshop zijn deze hoesjes verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en merken. Wij bieden je zelfs de mogelijkheid om zelf een Galaxy Note 20 hoesje te ontwerpen. Geef jouw smartphone ook een nieuwe look en bescherm het toestel tegen krassen en stoten.

Samsung Galaxy Note 20 hoesjes

Bekijk hier alle Samsung Galaxy Note 20 hoesjes:

Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoesjes

Bekijk hier alle Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoesjes:

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.