• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Armor-X hoesjes

Armor-X hoesjes

Knaldeals is officieel dealer van het merk Armor-X. De producten van Armor-X zijn speciaal gemaakt voor mensen met een actieve levensstijl. Ben jij met jouw smartphone of tablet ook altijd onderweg? Dan bieden de Armor-X hoesjes de oplossing voor jou. Lees hier alles over de accessoires van Armor-X op Knaldeals.com.

Armor-X met X-Mount systeem

Bij Knaldeals.com hebben we ons assortiment uitgebreid met het merk Armor-X. Armor-X staat bekend om haar heavy-duty cases met gepatenteerde X-Mount systeem. De hoesjes van Armor-X zijn speciaal ontwikkeld om jouw smartphone of tablet mee naar buiten te nemen en te gebruiken in extreme omgevingen en weersomstandigheden. De producten van Armor-X bieden namelijk een uitstekende bescherming tegen krassen, stoten en spatwater. Daarbij zijn enkele hoesjes ook volledig waterdicht.

Armor-X cases zijn uitgerust met een X-Mount systeem. Via dit unieke systeem kun je verschillende Armor-X accessoires combineren, zoals adapters, houders en sportarmbanden. Op deze manier kun je jouw Armor-X hoesje aanpassen op diverse gebruikerssituaties, zoals wielrennen, hardlopen, duiken, maar bevestigen op de motor, boot of in de auto. Daarnaast kun je de X-Mount ook gebruiken als kickstand om het toestel horizontaal te plaatsen in een prettige kijkhoek. Een handige functie om handsfree te videobellen of kijken naar je favoriete series. De Armor-X hoesjes zijn dus veelzijdig en openen een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor jouw smartphone of tablet.

Armor-X hoesjes voor telefoons en tablets

De Armor-X hoesjes zijn verkrijgbaar voor een groot aantal telefoons en tablets. Deze hoesjes zijn op maat gemaakt voor het toestel en voorzien van uitsparingen voor poorten en knoppen. Op deze manier houd je toegang tot het toestel en kun je deze blijven bedienen in de Armor-X case. Kies je voor een waterdicht hoesje? Dan wordt de toegang tot het toestel beperkt om te voorkomen dat het apparaat in contact komt met water. Daarnaast worden bij alle Armor-X telefoonhoesjes standaard een karabijn haak geleverd, waarmee je het toestel kunt bevestigen aan je broekriem of tas. Hierdoor heb je jouw telefoon altijd binnen handbereik. Ook is de X-Mount van Armor-X hoesjes magnetisch, zodat je deze kunt combineren met magnetische (auto)houders.

Armor-X telefoonhoesjes

Bekijk hier alle Armor-X hoesjes

Armor-X tablethoezen

Bekijk hier alle Armor-X hoezen

Armor-X accessoires

Service en kwaliteit

Heb je een vraag over een specifiek artikel of wens je wat meer informatie te ontvangen over de hoesjes van Armor-X? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zitten ieder werkdag van 9:00 tot 17:00 uur voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies. Heb jij jouw favoriete hoesje gevonden? Bestel deze dan op werkdagen voor 20:00 uur. Dan wordt de bestelling namelijk dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Dit betekent dat je de bestelling de volgende dag – indien het product op voorraad is – in huis kunt verwachten. Daarnaast worden bestellingen vanaf € 25 verstuurd zonder verzendkosten.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.