• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

kerstcadeau banner

De 10 leukste kerstcadeautjes voor onder de kerstboom!

Nog een paar dagen en dan is het ‘’the most wonderful time of the year’’. Elk jaar is het weer een hele uitdaging om de juiste cadeaus te vinden voor onder de kerstboom. Om je te helpen hebben wij hieronder de 10 leukste kerstcadeautjes op een rijtje gezet.

1. Touchscreen Handschoenen

Nooit meer koude handen tijdens het gebruiken van jouw smartphone met deze touchscreen handschoenen! Deze handschoenen zijn speciaal gemaakt om het touchscreen te kunnen bedienen tijdens de winter. Met deze stijlvolle handschoenen kun je eenvoudig swipen, scrollen en gamen, terwijl je handen lekker warm blijven. Het maakt overigens niet uit welke vinger je gebruikt, bij de touchscreen handschoen werken met ze allemaal. Daarbij functioneren de handschoenen op iedere capacitieve beeldscherm. De Touchscreen handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor deze geschikt zijn voor jong en oud.

2. VR BOX Virtual Reality Bril voor smartphones

Met de VR BOX Virtual Reality Bril sta jij in het middelpunt van een virtuele wereld. Je plaatst jouw telefoon in de houder van de VR bril en vervolgens kun jij genieten van je eigen 3D bioscoop. Dankzij de comfortabele hoofdband kun je 360 graden om je heen kijken, zodat het net lijkt alsof je in een totaal andere wereld bent. Beleef films of videospellen nu nog intenser met de VR BOX Virtual Reality Bril!

3. Kerst accessoires

Zoek je naar een leuk kerstcadeau die je goed kunt gebruiken bij het courmetten of kerstontbijt? Bij Knaldeals.com vind je een ruime collectie accessoires met kerstdesigns. Ons aanbod bestaat uit koektrommels, onderzetters en andere woonaccessoires die onze ontwerpers zelf ontwerpen en bedrukken. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om zelf een fotocadeau te maken. Een persoonlijk geschenk is zeker een goed idee om een dierbaar persoon mee te verrassen.

4. Digitale Spaarpot Met Munten Teller

De Digitale Spaarpot met muntenteller is een leuk gadget voor kinderen om te leren omgaan met geld! Met deze Digitale Spaarpot met Muntenteller kunnen kinderen precies zien hoeveel geld ze hebben gespaard. Deze spaarpot is namelijk voorzien van een digitale muntenteller die nauwkeurig bijhoudt hoeveel geld er in de spaarpot zit. De Digitale Spaarpot met Muntenteller is geschikt met euro muntgeld en kan ongeveer 800 - 1000 munten tellen. Het is nu niet meer nodig om jouw spaarvarken kapot te slaan om je gespaarde geld te tellen.

5. Universele Sportarmband

Ben je op zoek naar een cadeau voor een sportief persoon? Dan is de Universele sportarmband een geschikt cadeau. Deze universele sportarmband is speciaal ontworpen om je toestel te dragen tijdens het hardlopen of fitness workouts. Daarnaast beschikt de sportarmband over een headset uitsparing, zodat je kunt luisteren naar sportoefeningen of je favoriete muziek. Bovendien heeft de universele sportarmband ook een praktisch opbergvakje voor een huis- of fietssleutel. Hierdoor heb je alle essentiële spullen binnen handbereik tijdens het sporten.

6. Universele Autohouder voor Smartphones

De Universele Autohouder is het perfecte cadeau voor mensen die veel onderweg zijn. Deze autohouder is volledig verstelbaar. Je plaatst jouw telefoon in de houder en de zijkanten klemmen zich stevig om het toestel. Het voordeel is dat deze autohouder dus te gebruiken is met een groot aantal toestellen, waardoor je geen vervangende houder hoeft te kopen. Bovendien voorkom je ook boetes, aangezien je op deze manier handsfree kunt telefoneren in de auto.

7. Naipo Massagekussen met Hittefunctie

Op zoek naar ontspanning tijdens de feestdagen? Dan is het Naipo Massagekussen met hittefunctie precies wat jij zoekt! Het Naipo Massagekussen met hittefunctie helpt je spieren te relaxen in huis, op kantoor of tijdens het autorijden. Het massagekussen beschikt over vier shiatsu massageknoppen welke aanvoelen als de handen van een echte massage therapeut. Daarnaast verwarmt het massagekussen tot 45 graden. Het Naipo Massagekussen komt met een elastische band waarmee het kussen gemakkelijk om een stoel gebonden kan worden.

8. IPEGA Oplaadstation voor de Playstation 5

Heb jij of jouw kinderen ook een Playstation 5 in bezit? Dan is het IPEGA oplaadstation een must have voor iedere PS5. Met deze Docking Station kun je alle Playstation 5 toebehoren op een plek verzamelen. Zo biedt het oplaadstation de mogelijkheid om de console te verkoelen tijdens het gamen en kan het twee controllers op hetzelfde moment opladen. Daarnaast beschikt het oplaadstation over een headset houder en kan het tot 17 Playstation spellen op bergen.

9. Denver Bluetooth Fitnessband

De Denver BFH-13 Bluetooth Fitnessband is een perfect cadeau voor een dierbaar persoon met een actieve levensstijl. Deze smartwatch houdt bij hoeveel kilometer je hebt gelopen, hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel stappen je hebt gezet. Je kunt deze smartwatch heel gemakkelijk koppelen met jouw smartphone via Bluetooth en vervolgens oproepen aannemen of weigeren via het touchscreen. Ook is de fitnessband zweet- en waterbestendig, waardoor je na het sporten de horloge gewoon onder de douche kunt dragen.

10. Kerst hoesjes

Zoek je een cadeau voor iemand die helemaal gek is van kerstmis? Dan zijn onze kerst hoesjes een match made in heaven om te geven. Het design bestaat uit verschillende kerstfiguren, zoals o.a. rendieren met kerstmutsen en rode kerstballen. Deze telefoonhoesje zijn zeker een leuke toevoeging voor ieders kerstoutfit! Daarnaast zijn de kersthoesjes voorzien van uitsparingen voor poorten en knoppen, waardoor je het telefoonhoesje gewoon om het toestel kunt laten zitten. Neem een kijkje tussen al onze kersthoesjes en breng het ultieme kerstgevoel in huis met een kersthoesje!

Service en kwaliteit

Heb je een vraag over een artikel of kom je er eventjes niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ook rondom de feestdagen zitten wij voor je klaar om je verder te helpen. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Heb jij jouw kerstcadeautje gevonden? Bestel deze dan op werkdagen voor 20:00 uur. Dan zorgen wij dat de bestelling dezelfde dag nog wordt verwerkt en verzonden. Daarnaast worden bij bestellingen vanaf € 25 geen verzendkosten gerekend.

Namens Team Knaldeals wij wensen je prettige kerstdagen!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.