• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Galaxy S10

De Galaxy S10, S10e en S10 Plus zijn gearriveerd

Samsung heeft gisteravond haar drie nieuwe Galaxy-smartphones gepresenteerd. De Galaxy S10, S10e en S10 Plus komen er aan en zullen na verluidt op 8 maart 2019 verkrijgbaar zijn in Nederland. De drie modellen zijn inmiddels te bestellen als pre-order. Naast de drie S10’s brengt Samsung ook nog een speciaal toestel uit, namelijk de opvouwbare Samsung Galaxy Fold. Heb jij het Unpacked Event gemist? Dan praten wij je bij over de nieuwe Galaxy S10, S10e en S10 Plus.

Een paar dagen voor het Mobile World Congress heeft Samsung de Galaxy S10, S10e en S10 plus gepresenteerd. Het Zuid-Koreaanse bedrijf kiest er voor om drie toestellen uit te brengen, waaronder een standaard versie, een plus variant en een instapmodel. Daarnaast komt Samsung met een 4e toestel, namelijk de Samsung Galaxy S10 5G. Deze extra speciale editie is zelfs groter dan de Plus-variant. Deze wordt echter niet uitgebracht in de Benelux, waardoor dit model verder niet wordt besproken in deze blog. De Samsung Galaxy-lijn bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden. Ter gelegenheid van deze mijlpijl brengt het Zuid-Koreaanse bedrijf wel een heel unieke smartphone uit, namelijk de Galaxy Fold. Dit brengt het totaal op 5 nieuwe toestellen.

Overeenkomsten:

Met de introductie van de drie nieuwe Galaxy S10 toestellen heeft Samsung weer enkele "‘s werelds eerste" eigenschappen te pakken. Zo brengt Samsung ’s werelds eerste Dynamic AMOLED beeldscherm uit met Infinity-O display die HDR10+ ondersteunt. Een volledig beeldscherm die rondom de selfie camera is verwerkt. Daarnaast maken de S10’s gebruik van Wireless Power Share, een techniek waarmee je andere toestellen draadloos kunt opladen. Ook is het nu mogelijk om beeldmateriaal in 4K op te nemen met zowel de voor- als achterkant camera.

Verschillen:

Als je de drie toestellen met elkaar vergelijkt, maakt het instapmodel wel het meeste onderscheid. De Galaxy S10e beschikt namelijk over een plat beeldscherm zonder in-display vingerafdrukscanner. Daarnaast levert het toestel ook een cameralens in. Wel beschikt het budgetmodel over de AKG stereo speakers.

Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 is het regulaire model uit de 10e generatie Galaxy-toestellen. Deze smartphone beschikt over een Dynamic AMOLED 6.1 inch gebogen Infinity-O beeldscherm, waarbij ‘’infinity’’ staat voor het randloze beeldscherm en de ‘’O’’ voor de selfiecamera opening in het display. Het toestel maakt gebruik van een Ultrasonic fingerprint scanner die onder het beeldscherm zit. De Galaxy S10 beschikt over 3 hoofdcamera’s, waaronder een 16MP ultra wide camera en 12MP groothoek- en telefotocamera. De voorkant is uitgerust met één 10MP selfie camera. Het toestel draait op Android 9.0 (Pie) en een Exynos 9820 Octa processor. Daarbij wordt de Galaxy S10 aangedreven door een 3400mAh batterij.

Samsung Galaxy S10 Plus

De Samsung Galaxy S10 Plus is het vlaggenschip uit de 10e generatie en opvolger van de Galaxy S9 Plus. Het toestel beschikt over een 6.4 inch Dynamic AMOLED beeldscherm en beschikt, net als de S10, over een gebogen Infinity O display. In tegenstelling tot het reguliere model, is de plus variant uitgerust met dubbele selfie camera’s, bestaande uit 10MP selfie camera en een 8MP RGB-dieptecamera. Deze worden ondersteunt door Dual Aperture, een functie die helpt foto’s scherper te krijgen door de lichtregeling te optimaliseren. Daarbij kun je met de dubbele camera’s ook experimenten met artistieke effecten en scherptedieptes, dankzij de live focus functie. Onder de motorkap zit een krachtige 4100mAh batterij. Daarnaast wordt het toestel ook bestuurd door Android 9.0 (Pie) en een Exynos 9820 Octa chipset.

Samsung Galaxy S10e

Net als concurrent Apple brengt Samsung een instapmodel uit, de Galaxy S10e. De Benjamin uit de S10 familie is iets kleiner en beschikt over een 5.8 inch Full HD beeldscherm met 19:9 beeldverhouding en 1080x2280p resolutie. Het beeldscherm is niet gebogen en randloos. Daarnaast zit er ook geen vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. Deze is verplaatst naar de zijkant en is verwerkt in de powerbutton. Op de achterkant van het instapmodel zitten twéé camera’s, namelijk een 12MP hoofdcamera en een 16MP groothoeklens. Dit is er een minder dan de S10 en S10 Plus. De voorkant is uitgerust met een 10MP selfiecamera. De S10e draait op hetzelfde besturingssysteem als de S10 en S10 Plus, maar bevat een batterij met een lagere capaciteit van 3100mAh.

Accessoires voor Galaxy S10-toestellen

Samsung brengt voor deze drie toestellen natuurlijk ook bijpassende accessoires uit, waaronder de nieuwe Galaxy Buds. Deze oortjes zijn het antwoord op de Apple EarPods. Daarbij komt het Zuid-Koreaanse bedrijf natuurlijk ook met nieuwe hoesjes die beschikken over unieke functies, waaronder de nieuwe LED (Back)Cover. Naast de originele hoesjes van Samsung kun je ook bij ons terecht voor telefoonhoesjes van andere topmerken. Een groot deel van het assortiment hebben we op voorraad en staat klaar voor verzending.

Galaxy S10 accessoires

Bekijk hier alle Samsung Galaxy S10 hoesjes

Galaxy S10 Plus accessoires

Bekijk hier alle Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes

Galaxy S10e accessoires

Bekijk hier alle Samsung Galaxy S10e hoesjes

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.