• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De iPhone Xr

Apple heeft op 12 september 2018 tijdens het Apple Event in het Steve Jobs Theater drie nieuwe smartphones onthult, namelijk de broertjes iPhone Xs en Xs Max en de iPhone Xr. Laatst genoemde trekt de aandacht, want deze staat bekend als het budgetmodel van Apple en zal het laatste toestel zijn met een LCD-paneel. We zullen deze blog toewijden aan de iPhone Xr, want volgens het Amerikaanse bedrijf is dit toestel briljant in elk opzicht. Alles wat je moet weten over de iPhone Xr lees je hier op Knaldeals.com.

iPhone XR

De iPhone Xr is de meest budgetvriendelijke optie van de drie nieuwe smartphones die Apple heeft uitgebracht. Het toestel is namelijk verkrijgbaar voor € 849 euro, terwijl de iPhone Xs en Xs Max rond de € 1.000 kosten. Opvallend, want sinds de iPhone 5c heeft Apple zich niet meer gefocust op het uitbrengen van een iPhone met een lagere prijs.

Het grootste verschil tussen de iPhone Xr en de Xs modellen is het design. De randen van de Xs modellen zijn namelijk vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, terwijl die van de iPhone Xr bestaan uit aluminium. Daarnaast beschikt de Xr alleen over duurzaam glas aan de voorkant, terwijl de broertjes dit aan voor- en achterkant hebben. Dit drukt natuurlijk op de fabricage kosten, waardoor Apple een lagere prijs kan hanteren.

De iPhone Xr beschikt over een 6.1 inch ‘’Liquid Retina’’ LCD-paneel. Hiermee kan Apple weer met de eer strijken, want volgens de Amerikaanse grootmacht is dit het grootste LCD-scherm in de historie van de smartphone. Tevens heeft Apple wel aangegeven dat dit de laatste iPhone zal zijn die gebruik maakt van een dergelijke type beeldscherm.

Net als de Xs modellen, wordt de iPhone Xr ook aangedreven door de nieuwe A12 Bionic chip. Deze processor is tot 30% sneller dan de A11 chip, welke gebruikt is bij de iPhone X. In deze chip zit een 'Neural Engine’ welke nauw betrokken is bij de camera van de iPhone Xr. Het toestel beschikt namelijk over één 12MP hoofdcamera, terwijl de XS modellen zijn voorzien van twéé hoofdcamera's. Ook bevat het toestel een 7MP selfie camera met een verbeterde bokeh effect en portretmodus.

Apple neemt afscheid van Touch-ID. Deze functie is overbodig geworden door de verbeterde FaceID feature, die we al kennen van de iPhone X. Met Face-ID hoef je alleen naar je scherm te kijken om je toestel te ontgrendelen, applicaties te starten of zelfs te betalen via Apple Pay. De nieuwe generatie Face-ID is nog verder ontwikkeld, waardoor het zelfs een gezicht kan herkennen met zonnebril of pet.

Apple pakt op het gebied van kleur aanzienlijk uit. In tegenstelling tot de Xs toestellen, is de Xr verkrijgbaar in zes kleuren, namelijk: wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood.


iPhone Xr specificaties

  • Beeldscherm: 6.1 inch Liquid Retina HD LCD-display met 1982x828p resolutie en 19,5:9 beeldverhouding.
  • Camera: 12MP groothoek hoofdcamera en 7MP TrueDepth selfie camera
  • Besturingssysteem: iOS 12
  • Processor: A12 Bionic-chip met Neural Engine en 8-core.
  • Geheugen: 3GB RAM werkgeheugen en 64GB, 128GB of 256GB interne opslag.
  • Behuizing: glazen voor- en achterkant met aluminium randen en waterbestendig tot 30 minuten en 1 meter diep
  • Features: Face-ID, Wireless Charging en Apple Pay.

iPhone Xr accessoires

Gaat jou voorkeur uit naar de iPhone Xr? Deze is te bestellen als pre-order op 19 oktober en vanaf 26 oktober is dit budgetmodel in Nederland en België verkrijgbaar. Als je op zoek bent naar accessoires voor dit toestel, dan kun je deze nu al vinden op Knaldeals.com. Hieronder vind je alvast een kleine selectie van ons ruime assortiment iPhone Xr accessoires. Zo kun je het toestel vanaf de eerste dag beschermen en voorzien van een stijlvol hoesje. Plaats je een bestelling op werkdagen voor 20:00 uur, dan verwerken wij deze dezelfde dag nog.

Bekijk alle iPhone Xr hoesjes.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.