• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De Samsung Galaxy Note 9 - Onthulling van een nieuw vlaggenschip

Vorige week donderdag is officieel de Samsung Galaxy Note 9 door het Zuid-Koreaanse bedrijf gepresenteerd aan het grote publiek tijdens een Unpacked evenement in New York. Het vlaggenschip is vanaf 24 augustus verkrijgbaar in Nederland. Samsung neemt alvast de leiding in de strijd tegen het Amerikaanse Apple en brengt haar vlaggenschip eerder uit dan verwacht. Alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy Note 9 lees je hier op Knaldeals.com.

Samsung Galaxy Note 9

De Samsung Galaxy Note 9 is eindelijk officieel aangekondigd door Samsung. De opvolger van de Note 8 heeft misschien op het gebied van uiterlijk geen metamorfose gehad. Maar als we kijken onder de motorkap, dan zien we wel degelijk verbeteringen. Het grootste uiterlijke verschil vind je aan de achterkant van het toestel, want de vingerafdrukscanner zit nu onder de camera´s in plaats van ernaast. De Galaxy Note 9 komt wederom met een dubbele 12 MP hoofdcamera´s en een 8 MP selfie camera welke vergelijkbaar zijn met de camera set-up van de Galaxy S9 Plus. De Samsung Galaxy Note 9 draait op Android 8.1 (Oreo) met een Experience Skin er bovenop. Deze wordt in een later stadium opgevolgd door Android 9.0 (Pie).

Batterij

De batterij van de Galaxy Note-toestellen blijft altijd nog een gevoelig puntje bij veel mensen. Sinds de Galaxy Note 7 is Samsung zeer nauwkeurig bij het bouwen en verbeteren van haar accu´s. De batterijcapaciteit is ditmaal verhoogt naar 4000mAh, wat meer is dan die van de Galaxy S9 Plus en Note 8. Daarbij wordt de batterij gekoeld door een koelingssysteem gevuld met water. Dit om te voorkomen dat de accu weer oververhit raakt. De batterij van de Galaxy Note 9 ondersteunt Wireless Charging en Quick Charge 2.0. Daarnaast wordt het toestel opgeladen via de USB-C poort en is ook dit toestel natuurlijk compatibel met Samsung DeX.

Display

De Samsung Galaxy Note 9 beschikt over een 6.4 inch super AMOLED beeldscherm met 2960 x 1440p resolutie en een 18,5:9 beeldverhouding. Dit maakt het toestel net iets groter dan haar voorganger. Daarentegen heeft het toestel wel kleinere schermranden, wat deze smaller maakt dan de Galaxy Note 8. Opnieuw bevat de Galaxy Note 9 de herkenbare glazen behuizing met aluminium frame, waardoor het toestel een zakelijke uitstraling krijgt.

Hardware

Het toestel draait op een Exynos 980 processor. Daarnaast is het toestel verkrijgbaar in twee varianten, namelijk in een 128GB met 6GB RAM (999 euro) en een 512GB & 8GB RAM (1249 euro) uitvoering. Daarbij komt de Samsung Galaxy Note 9 in de kleuren Midnight Black en Lavender Purple. De S-Pen komt zelf in een opvallende gele/gouden kleur.

S-Pen

Over de S-Pen gesproken, Samsung tilt de vernieuwde stylus pen naar een nieuw niveau. Ter gelegenheid van de Galaxy Note 9 brengt Samsung S-Pen met Bluetooth verbinding uit. Hiermee kun je de Galaxy Note 9 op afstand bedienen met deze stylus pen en gebruiken als o.a. zelfontspanner bij foto’s of als afstandsbediening bij presentaties. De S-Pen houdt het ongeveer 30 minuten vol wanneer deze volledig is opgeladen. Daarnaast duurt het ongeveer een minuutje voordat deze weer helemaal is geladen door de stylus pen in het toestel te stoppen.

Samsung Galaxy Note 9 accessoires

Ben je op zoek naar een leuke accessoires voor de Samsung Galaxy Note 9? Bekijk dan het aanbod van Knaldeals.com, bestaande uit een uiteenlopend assortiment Samsung Galaxy Note 9 hoesjes, Galaxy Note 9 screen protectors en Note 9 kabels en laders. Hiermee haal je nog meer gebruikersgemak en plezier uit het toestel. Naast de originele Note 9 accessoires van Samsung kun je ook bij ons terecht voor andere populaire merken, zoals o.a. Spigen, Just in Case en VRS Design. Voor 20:00 uur is dezelfde dag verwerkt en verzonden.


Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.