• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De Samsung Galaxy S7: geruchten en feiten

Samsung Galaxy S7

Er gaan veel speculaties, roddels en geruchten rond omtrent de release van de Samsung Galaxy S7. Over welke vernieuwende specificaties zal de S7 beschikken? Wat zal er anders zijn ten opzichte van de Galaxy S6? Komt er ook een Edge variant uit? Allemaal vragen waar wij ‘’vermoedelijk’’ het antwoord op hebben.

Wij hebben alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom het nieuwe vlaggenschip van Samsung in de gaten gehouden en de meest opvallende informatie verzameld. Wat we in ieder geval kunnen vaststellen is dat Samsung op 21 februari 2016 tijdens het Mobile World Congress in Barcelona de Samsung Galaxy S7 zal gaan presenteren. Daarnaast kunnen wij er vanuit gaan dat tijdens het congres zowel de Galaxy S7 als Galaxy S7 Edge bekend zal worden gemaakt.

Geruchten Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

Volgens geruchten zal de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge in Europa waarschijnlijk uitgebracht worden rond 11 maart 2016. Daarnaast verwachten wij dat Samsung naast de Galaxy S7 en S7 Edge, ook de S7 Plus en S7 Edge Plus zal uitbrengen, vergelijkbaar als bij de Samsung Galaxy S6 series.

We vermoeden dat beide toestellen beschikken over een iris- en vingerafdruk scanner. Daarnaast zal de camera bij deze serie niet meer uitsteken, vanwege de vele klachten, en wat meer inwaarts worden geplaatst. Kenners zeggen dat de Europese variant van de Galaxy S7 en S7 Edge zal beschikken over Samsungs eigen ontwikkelde Exynos 8890 chipset. Door gebruik te maken van haar eigen SoC chipset, zal de S7 ten opzichte van de S6 series snellere prestatie leveren en efficiënter gebruik maken van energie. Uiteindelijk gaan er geruchten rond dat beide toestellen beschikken over een USB-C aansluiting. Maar of de Micro-USB 2.0 connector daadwerkelijk zal worden vervangen voor een USB-C aansluiting twijfelen wij nog aan.

Verwachte Galaxy S7 en S7 Edge specificaties

Specificaties Galaxy S7:

  • 5.1 inch super AMOLED QHD beeldscherm met Corning Gorilla Glass 5
  • 2560x1440 pixels
  • Exynos 8 octa 8890 processor
  • Gloednieuwe 12.2 megapixel achterkant en 5 megapixel voorkant

Specificaties S7 Edge:

  • 5.5 inch super AMOLED QHD beeldscherm met Corning Gorilla Glass 5
  • 2560x1440 pixels
  • Exynos 8 octa 8890 processor
  • Gloednieuwe 12.2 megapixel achterkant en 5 megapixel voorkant
  • Extra: Edge functie

In de media en uitgelekte foto’s

Op 1 februari 2016 heeft Samsung officieel de presentatie van de Galaxy S7 series aangekondigd. Samsung begint haar #TheNextGalaxy campagne met een teaser op YouTube. De video toont een man met een Samsung Galaxy Gear 360 VR-bril, die kijkt naar de onthulling van het toestel. Helaas, de video geeft verder weinig inhoud weer. Samsung houdt ons liefhebbers in nieuwsgierigheid tot aan de onthulling op 21 februari tijdens de Mobile World Congress in Barcelona.

Hieronder zie je inmiddels enkele uitgelekte foto’s van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Zo is te zien dat het ontwerp van de achterkant enigszins te vergelijken is met die van de Galaxy Note 5. Verder verwachten we dat Samsung niet geheel zal afwijken van het herkenbare Galaxy S-design.

Samsung Galaxy S7

Wij zijn heel benieuwd wat Samsung ons gaat brengen tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. Uiteraard houden wij je op de hoogte voor de laatste ontwikkelingen op de telecommarkt. Houd daarom uiteraard Knaldeals.com in de gaten voor de laatste trends, nieuwtjes en accessoires voor de nieuwste toestellen van 2016!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.