• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 +

De Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+ zijn gisteren officieel ‘’unpacked’’ in London en New York. De Samsung Galaxy S8 en S8 Plus zijn de eerste high-end smartphones die Samsung uitbrengt sinds de tragedie rondom de Galaxy Note 7. Na maanden van non-stop uitgelekte informatie over de Galaxy S8 en S8 Plus zijn de nieuwe releases van Samsung misschien wel de slechts bewaarde geheimen ooit. Ondanks dat heeft het Zuid-Koreaanse elektronica bedrijf opnieuw twee prachtige toestellen op de markt gebracht. Lees hier alles over de nieuwe Samsung Galaxy S8 en S8+.

Naar aanloop van het unpack evenement heeft Samsung duidelijk aangegeven haar focus te leggen op veiligheid en betrouwbaarheid van haar toestellen. Daarom heeft de Koreaanse marktleider een nieuwe 8 punten veiligheidscheck geïmplementeerd om dit te waarborgen. Het is ook duidelijk dat Samsung haar focus legt op een ‘’full screen experience’’. Door het verwijderen van bezels, frames en het verkleinen van compartimenten wordt het beeldscherm van de Galaxy S8 en S8 Plus omgetoverd tot een Infinity Display met 18,5:9 ratio. Het grenzeloze beeldscherm maakt multitasking nu nog eenvoudiger en blijft bedienbaar in één hand.

Het ontgrendelen van de telefoon gaat nu nog een stapje verder. Naast het invoeren van een wachtwoord, PIN, patroon of vingerafdruk is het nu ook mogelijk om het beeldscherm te openen door middel van een iris scan of gezichtsherkenning.

Samsungs virtuele assistent, Bixby

Maak kennis met Bixby, de virtuele assistent van Samsung. Bixby maakt nieuwe manieren van communiceren mogelijk. Naast aanraken en typen kun je de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus ook bedienen met voice control en see camera functie. Ben je even sprakeloos of een woord vergeten, dan zet je gewoon de camera op een voorwerp en Bixby zoekt het voor je op. Bixby zit sterk geïntegreerd in alle functies van het toestel en past zich helemaal aan op de wensen van de gebruiker. Tot op heden kun je Bixby alleen aanspreken in het Engels (US) of Koreaans, maar Samsung heeft bevestigd dat meer talen zullen volgen.

De Galaxy S8-serie beschikt ook over een verbeterde camera t.o.v. haar voorganger, de Galaxy S7. Zo is de achterkant voorzien van een 12 MP Dual Pixel sensor cameralens met een f/1.7 diafragma en 1,4 µm pixels. Dit maakt nachtopnames nu nog scherper en helderder, zelfs in het donker. De voorkant is uitgerust met een 8 MP cameralens die wordt ondersteunt door een Smart Auto Focus. Daarnaast zijn de camera’s voorzien van extra filters en opties om foto’s en video’s zo gemakkelijk mogelijk te schieten. Voor de echte food-lovers is er zelf nu een speciale food modus beschikbaar, waarmee je gerechten nog smakelijker kunt vastleggen en delen op social media.

Galaxy S8 assistent Bixby

Specificaties Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus

Het verschil tussen de Galaxy S8 en de S8+, naast de prijs en omvang van het toestel, zit in de capaciteit van de batterij. De Galaxy S8 beschikt over een 3,000 mAh batterij, terwijl de Galaxy S8 Plus gebruik maakt van een 3,500 mAh accu.

  • Display: 5.8 inch / 6.2 inch Super AMOLED beeldscherm met 2,960 x 1440 pixel.
  • Camera: achterkant 12 MP en voorkant 8 MP camera lens.
  • USB: type-C, v3.1.
  • Charging: Quick Charge 2.0 Fast Charging en Qi Wireless Charging.
  • Geheugen: 64 GB opslag en 4 GB RAM interne geheugen.
  • Besturing: Android 7.0 besturingssysteem en Qualcomm Snapdragon 835 chipset.
  • Body: water- en stofdicht met Corning Gorilla Glass 5 achter paneel.

De Galaxy S8-serie is verkrijgbaar in de kleuren: Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver.

Samsung Galaxy S8 en S8 Plus accessoires

Als jij van plan bent om de Samsung Galaxy S8 of Galaxy S8 Plus te kopen dan kun je nu al de eerste accessoires bestellen op www.knaldeals.com. Bekijk ons assortiment Galaxy S8 telefoonhoesjes en Galaxy S8 Plus telefoonhoesjes die direct leverbaar zijn uit eigen voorraad. Ook voor Galaxy S8 screenprotectors en Galaxy S8 Plus screenprotectors kun je bij ons terecht. Plaats een bestelling voor 20:00 uur, zodat deze dezelfde dag nog wordt verwerkt en verzonden. Haal ook het meeste uit de twee toestellen van de S8-serie met de accessoires van Knaldeals.com.

Best verkocht voor de Galaxy S8

Best verkocht voor de Galaxy S8 Plus

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.