• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Even voorstellen: De Apple Watch + Accessoires

Apple Watch

Apple brengt naast de iMac, iPhone, iPod en iPad een nieuw apparaat uit, namelijk de Apple Watch. Apple is niet het eerste elektronicabedrijf dat een Smartwatch uitbrengt, maar geeft wel een nieuwe dimensie toe aan klokkijken.

De Apple Watch wordt gelanceerd op 24 april 2015 in een beperkt aantal landen. De levertijd in Nederland en België is tot op heden nog onbekend. Wat wel bekend is, is dat de Apple Watch in twee formaten komt, namelijk in 38 mm en 42 mm formaat. Daarnaast kun je kiezen uit drie verschillende modellen; de Watch, de Watch Sport en de Watch Edition.

Apple Watch accessoiresDe Apple Watch beschikt naast accuraat klokkijken ook over een nieuwe manier van communiceren t.o.v. andere Smartwatches. Met de Apple Watch communiceer je naast geschrift ook met tekeningen, stem, emoties en fysieke contact. Via de Taptic Engine kun je trillingen zenden naar mede Apple Watch-gebruikers om te laten merken dat je aan ze denkt. Zo worden jouw berichten nu nog specialer en persoonlijker.

Het digitale horloge van Apple combineert traditie met innovatie en staat in verbinding met je iPhone. Met de Digital Crown, tandwiel dat van oudsher gebruikt werd om wijzers af te stellen, kun je eenvoudig scrollen en in- en uitzoomen. Hierdoor draai je eenvoudig door jouw geïntegreerde agenda, applicaties en berichten. Daarnaast wilt Apple graag een bijdrage leveren aan gezondheid en fitness. Het houdt namelijk jouw dagelijkse bewegingen en activiteiten bij en geeft dit weer in een overzichtelijke diagram. Zo kun je deze moderne gadget ook gebruiken als een geavanceerde sporthorloge.

Hoe bescherm je de Apple Watch optimaal?

Op Knaldeals.com kun je nu al accessoires bestellen en reserveren om de Apple Watch te voorzien van een extra bescherming. Je vindt in ons assortiment artikelen, waarmee je nog langer kunt genieten van jouw Smartwatch.

Apple Watch hoesjes en casesApple Watch Cases: Producten van Apple zijn over het algemeen zeer prijzig. Het is daarom erg vervelend als er binnen één week krasjes of lichte beschadigingen zichtbaar zijn. Je kunt dit voorkomen met de Apple Watch bescherm cases van Spigen. Op Knaldeals.com vind je een ruime serie Spigen cases, die speciaal op maat gemaakt zijn voor de Apple Watch. Jij wilt jouw Apple Watch toch ook voorzien van een stijlvolle bescherming? Reserveer dan alvast een case in je favoriete kleur en versterk het design van jouw Apple Watch.

Apple Watch screen protectorsApple Watch Screenprotectors: Net als alle andere apparaten van Apple, beschikt de Apple Watch ook over een Retina-display. Dit energiezuinige en duurzame scherm is gemaakt voor dagelijks gebruik. Op Knaldeals.com kun je het display verzekeren van een extra bescherming met screenprotectors die een perfecte pasvorm hebben. De screenprotectors zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en diverse topmerken. Reserveer alvast een screenprotector voor je Apple Watch en bescherm het display tegen stoten, krassen en valschade.

Meer leuke accessoires voor jouw Apple Watch!

Naast beschermen is het ook mogelijk om jouw Apple Watch te personaliseren en te voorzien van handige gadgets. Zo kun je op ieder moment van de dag deze ''wereable'' matchen met jouw persoonlijke stijl en genieten extra functies.

Apple Watch Horloge Polsbandjes: Met de Apple Watch kun je uiterst eenvoudig horlogebandjes verwisselen. Op Knaldeals.com vind je verwisselbare armbandjes, waarmee je snel kunt variëren van stijl. Zo kun je snel switchen van uiterlijk en heb je altijd een match met je outfit. Wil jij ook zo'n design versterkende Apple Watch horlogeband? Of gewoon beschikken over een uitgebreide keuze aan stijlvolle polsbandjes? Bekijk dan ons assortiment horlogebandjes voor de Apple Watch.

Apple Watch standApple Watch Gadgets: Op onze webshop vind je ook handige en praktische gadgets voor de Apple Watch. Denk bijvoorbeeld aan de Apple Watch Stand, een uiterst moderne houder voor je Apple Watch. Je kunt in deze standaard jouw Apple Watch plaatsen en opladen, zodra je het niet meer om je pols draagt. De Apple Watch stand is een compacte houder, waardoor het een ideale gadget is voor op je nachtkastje of bureau. Een Apple Watch laat je niet zomaar slingeren op tafel en verdient het om gepresenteerd te worden in een stijlvolle houder.

Apple gebruikers, zijn trotse gebruikers en dat willen ze ook graag laten zien. Met de Apple Watch verstop je het toestel niet in je broekzak of tas, maar draag je het opvallend om je pols.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.