• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

iPhone 13-serie accessoires

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max hoesjes

Op 14 september in Cupertino zijn de nieuwe iPhone 13-toestellen onthult door Apple. De serie bestaat uit vier iPhones, met als aanvoerder de iPhone Pro Max. Ook brengt Apple voor de tweede keer de budgetvriendelijke iPhone Mini uit. Op zoek naar accessoires voor een van deze iPhone 13-toestellen? Bij Knaldeals.com heb je nu al een ruime keuze in telefoonhoesjes en screen protectors van diverse topmerken. Lees meer over de onthulling van de iPhone 13-serie en natuurlijk de beste telefoonhoesjes voor deze toestellen op Knaldeals.

De beste bescherming met een iPhone 13 hoesje

Traditiegetrouw onthult Apple in september haar nieuwe iPhones tijdens een flitsende videopresentatie in de Steve Jobs Theater. Vorig jaar is de presentatie van de iPhone 12-serie nog uitgesteld vanwege de gevolgen van corona, maar dit jaar is Apple weer helemaal back-on-track. De toestellen uit de iPhone 13-serie hebben een bekend uiterlijk, waarbij de aanpassingen nauwelijks zichtbaar zijn. Apple heeft bij haar 13-Pro modellen de beeldscherm-inkeping verkleind en de cameralenzen op de achterkant vergroot. Verder maken de iPhones wederom gebruik van een glazen achterkant met aluminium frame. Met de release van de iPhone 13 is er ook een nieuwe kleur verkrijgbaar, namelijk Sierra Blue (licht blauw).

Iconisch aan de iPhone-13 serie is het nieuwe ProMotion scherm met 120Hz verversingssnelheid. Dit maakt het beeldscherm sneller en vloeiender, wat je zeker gaat merken tijdens het scrollen of gamen. De nieuwe iPhone worden ook aangestuurd door een gloednieuwe A15 Bionic-chip die energiezuiniger is en compatibel is met het 5G netwerk. Zoals genoemd maken de iPhones achterop gebruik van grotere cameralenzen en een vernieuwde cameramodule. De iPhone 13 Pro-modellen zijn uitgerust met een triple-camerasysteem die zijn uitgerust met een TOF 3D LiDar Scanner. De iPhone 13 en iPhone 13 mini moeten het doen met een dubbele 12MP cameralens.

Toestellen uit de iPhone 13-serie zijn vanaf 17 september verkrijgbaar als pre-order en liggen 24 september in de winkels. Daarnaast starten de (instap)prijzen van de iPhone 13-serie bij € 809 voor de iPhone Mini tot € 1159 voor de iPhone Pro Max. Dit maakt een iPhone nog steeds een kostbaar bezit. Maar daar hebben wij bij Knaldeals wel wat voor, namelijk iPhone 13 hoesjes.

Alle iPhone hoesjes voor de iPhone 13-serie

Jij wilt toch ook niet dat jouw nieuwe iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max binnen een week al onder de krassen of barsten zit. Met de telefoonhoesjes van Knaldeals voorkom je grote beschadigingen, zodat je lang kunt genieten van de telefoon en natuurlijk bereikbaar blijft. In ons assortiment vind je telefoonhoesjes van verschillende merken, waaronder Spigen, Just in Case, Caseme en qMust. Deze telefoonhoesjes zijn op maat gemaakt voor het toestel en voorzien van uitsparingen voor alle poorten en knoppen. Je houdt dus toegang tot de iPhone, waardoor je gewoon kunt appen, bellen of internetten zonder het hoesje te verwijderen.

Zoek je naar een persoonlijk hoesje? Dan bieden wij je ook de mogelijkheid om een iPhone hoesje te bedrukken met een foto of afbeelding. Deze kun je eenvoudig uploaden via onze ontwerptool en eventueel bewerken met teksten of illustraties. Vind je het ontwerpen lastig? Dan kun je ook altijd een van de honderden print hoesjes kiezen die zijn ontworpen door onze eigen designers. Kies ook een telefoonhoesje die aansluit bij het gebruikersgemak of persoonlijke voorkeur door gebruik te maken van de Knaldeals keuzehulp. Hierdoor kun je ook zelf een prijsrange instellen, zodat je altijd binnen budget blijft.

iPhone 13 hoesjes

Bekijk hier alle iPhone 13 hoesjes.

iPhone 13 Pro hoesjes

Bekijk hier alle iPhone 13 Pro hoesjes.

iPhone 13 Pro Max hoesjes

Bekijk hier alle iPhone 13 Pro Max hoesjes.

iPhone 13 Mini hoesjes

Bekijk hier alle iPhone 13 Mini hoesjes.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.