• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Just in Case telefoonhoesjes met print

Een telefoonhoesje doet meer dan alleen je smartphone beschermen. Het dient ook als een extra accessoire voor jouw outfit en laat jouw persoonlijkheid zien. Wij hebben daarom onze eigen ontwerpers aan het werk gezet en een groot assortiment opgebouwd met eigen Print Cases.

Je kent het vast wel. Eindelijk een telefoonhoesje gevonden in je favoriete kleur, maar dan mist er toch nog die finishing touch. Speciaal voor deze klanten bieden wij de Just in Case Print Cases aan. Deze Print Cases zijn backcovers die worden bedrukt met een eigen ontwerp. Inmiddels vind je op Knaldeals.com een uiteenlopend assortiment Print Cases met afbeeldingen van dieren, natuur, leuke spreuken en andere ontwerpen. De Just in Case Print Cases zijn verkrijgbaar voor een ruim aantal smartphones en beschikken over uitsparingen die op maat gemaakt zijn voor elk toestel. Houd onze website in de gaten, want er worden dagelijks leuke nieuwe ontwerpen toegevoegd!

Wil jij ook jouw saaie telefoonhoesje vervangen voor een Back Cover met een unieke print? Bestel dan een stijlvolle Just in Case Print Case van Knaldeals.com. Vul op de Print Cases pagina in welke smartphone je hebt, selecteer 'leuke hoesjes' bij de filters en bekijk het aanbod voor jouw telefoon.

Just in Case Print Cases

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.