• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Kerst 2023

Kerstmis Kortingsactie

Ho, ho, hooo! Bij Knaldeals.com vind je de leukste cadeautjes voor onder de kerstboom. Op zoek naar een gadget of een accessoire voor een smartphone, tablet of smartwatch? Dan kun je op onze webshop nu profiteren van 10% korting op het hele assortiment. Gebruik de kortingscode: KERST23 en scoor extra voordelig jouw kerstcadeautjes.

Hoe werkt het?

Tips van Santa

It's the most wonderful time of the year! Het is alweer bijna kerst, de gezelligste tijd van het jaar. De kerstboom mag weer op en we maken ons klaar voor het kerstdiner. Heb je ook al gedacht aan een mooi kerstcadeau? Bij Knaldeals.com helpen we je graag met het uitzoeken van een mooi cadeau voor onder de boom. Van onze eigen kerstcollectie, met onder andere telefoonhoesjes en tablethoezen, tot mooie gadgets waar je iemand zeker mee zult verrassen. We hebben de leukste producten voor je verzameld om je te inspireren zodat jij helemaal klaar bent voor de feestdagen.

Kersthoesjes

Zoek je een cadeautje voor iemand die gek is van kerst? Met onze kersthoesjes zal je zeker slagen. De prachtige designs zijn speciaal gemaakt door onze ontwerpers en zullen je een ultiem kerstgevoel geven. De kersthoesjes zijn beschikbaar voor verschillende soorten toestellen zoals de populaire iPhone en Samsung maar ook voor andere topmerken zoals de Oppo en Motorola. Ook zijn de telefoonhoesjes voorzien van uitsparingen voor poorten en knoppen, waardoor je je smartphone in je hoesje kunt laten zitten. De designs variëren van rendieren en sneeuw tot kerstbomen en kerstkoekjes. Zo zit er voor iedereen wat tussen en vind je gegarandeerd het perfecte cadeautje voor de kerstliefhebber.

Bekijk hier alle kersthoesjes.

Kerstdesigns

Bij Knaldeals.com kun je onze prachtige kerstdesigns ook shoppen op koektrommels. Wil jij iemand verrassen met een uniek cadeau voor kerst? Dan zit je met deze koektrommels zeker goed. Ze zijn geschikt om etenswaren, zoals koekjes, in op te bergen maar ook brieven, foto's en snoepjes. Neem een kijkje in onderstaande shop en laat je inspireren door de leuke kerstdesigns en het uitgebreide assortiment.

Bekijk hier alle koektrommels uit de kerstcollectie.

Njord Collections

Maak jouw iPhone kerstproof met de accessoires van Njord Collections. Deze prachtige cases van onder andere zalmleer en suède geven jouw Apple toestellen een stijlvolle uitstraling en zullen zeker niet misstaan tijdens het kerstdiner. De accessoires van Njord Collections zijn verkrijgbaar voor iPhone, Apple Watch en AirPods. Hierdoor kun je alle Apple producten voorzien van dezelfde stijl en kun je ze makkelijk matchen met jouw kerstoutfit. De producten van Njord Collections zijn verkrijgbaar in prachtige feestelijke kleuren zoals donkerrood, donkerblauw, paars en groen.

Bekijk hier alle producten van Njord Collections.

Headsets

Ben je nog op zoek naar een cadeau en is diegene een echte muziekliefhebber? Geef dan een mooie headset cadeau. In het assortiment van Knaldeals.com vind je oortjes van verschillende topmerken zoals Cazy, OnePlus en Samsung. Zo zit er voor iedereen een geschikte headset bij. Naast de headsets vind je ook bijpassende hoesjes om de headsets te beschermen tegen krassen en stoten. Geef het perfecte geschenk aan een geliefde of trakteer jezelf op de ultieme luisterervaring deze feestdagen!

Bekijk hier alle Headsets en Accessoires.

Gadgets

Bij Knaldeals.com vind je ook de populairste gadgets van dit moment. Wil jij iemand een mooi kerstcadeau geven maar weet je nog niet precies wat? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment met gadgets waar er gegarandeerd iets moois bij zit. Hieronder hebben we alvast de leukste gadgets uitgelicht met onder andere de handige digitale spaarpot, de populaire wereld kraskaart en warme touchscreen handschoenen voor de winter in verschillende maten. Zo zit er voor iedereen wat moois bij en maak jij van deze kerst een echt feestje.

Bekijk hier alle gadgets.

Service en kwaliteit

Heb je vragen over een product of kun je iets niet vinden? Onze klantenservice zit elke werkdag voor je klaar van 9:00 tot 17:00 uur om je te helpen. Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen vanaf €25,- worden geen verzendkosten gerekend.

Team Knaldeals.com wenst je alvast een prettig kerstfeest toe!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.