• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Moederdag 2023

Moederdag kortingsactie 2023

Op 14 mei worden alle (schoon)moeders en oma's in het zonnetje gezet, want dan is het Moederdag. Ben jij op zoek naar een leuk cadeau? Bekijk dan hier ons speciale Moederdag assortiment. Deze producten zijn speciaal voorzien van een Moederdag thema, waar jij je eigen foto op kunt laten bedrukken. Daarbij ontvang je ook nog eens van 5 mei t/m 14 mei 2023 10% korting op het hele assortiment met de coupon code: MAMA23

Hoe werkt het?

Cadeautips voor Moederdag

Ieder jaar is het een hele opgave om een speciaal cadeau te scoren voor Moederdag. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij helpen je graag een handje! Bekijk hieronder ons Moederdag-assortiment met de leukste cadeautips.

Mama-haves

Bekijk hier alle collecties.

Koektrommels

Bekijk hier alle koektrommels.

Onderzetters

Bekijk hier alle onderzetters.

Mokken

Bekijk hier alle mokken.

Moederdag kortingsactie

Moederdag komt er aan en we willen je graag helpen om je moeder te verrassen met een uniek cadeau. Profiteer van 5 mei t/m 14 mei 2023 van een speciale korting van 10% op ons gehele assortiment met de couponcode: MAMA23. Of jij je moeder nu wilt verrassen met een uniek telefoonhoesje, een mooie koektrommel met haar favoriete foto, stijlvolle onderzetters of een mok met een persoonlijke boodschap. Wij hebben het allemaal! Heb je vragen over deze actie of kun jij je favoriete accessoire niet vinden? Onze klantenservice staat elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Heb jij het perfecte Moederdag cadeau gevonden? Bestel deze dan op werkdagen voor 15:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.