• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Paasactie 2024

Paasactie 2024

Maak je klaar voor een Pasen vol verrassingen bij Knaldeals.com! Dit jaar vieren we het paasfeest met een spectaculaire actie: profiteer van 10% korting op ons hele assortiment met de couponcode: PASEN24. Maar wacht niet te lang, want deze aanbieding is slechts geldig van 25 maart t/m 31 maart 2024!

Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk telefoonhoesje, een stevige tablethoes of trendy draadloze oortjes, bij ons vind je alles om jouw Pasen nog feestelijker te maken! En vergeet niet om je paastafel te versieren met accessoires uit onze lentecollectie - van vrolijke onderzetters tot prachtige mokken en koektrommels. Zo ben jij helemaal klaar voor een heerlijk Pasen!

Hoe werkt de paasactie?

Lente hoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes.

Trendy draadloze oortjes van Cazy

Bekijk hier alle gadgets van Cazy.

Handige tablethoezen

Bekijk hier alle tablethoezen.

Alles voor het paasontbijt

Bekijk hier onze lente collectie.

Paasactie

Het is bijna Pasen! De tijd om te genieten van het voorjaarszonnetje, lekker eten tijdens het paasontbijt of de paasbrunch en quality time met je familie en vrienden. Profiteer van 25 t/m 31 maart 2024 van 10% korting op het gehele assortiment. Plaats je favoriete producten in je winkelmandje en vul de couponcode PASEN24 in om gebruik te maken van deze geweldige korting. Heb je vragen over de actie of kun je iets niet vinden? Onze klantenservice is iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Namens Team Knaldeals.com wensen wij je een vrolijk Pasen!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.