• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Qualcomm Snapdragon en Quick Charge

Wellicht heb je er nog nooit van gehoord, maar jou toestel heeft er wel degelijk mee te maken. Zonder dat je het misschien weet, is dit een van de fundamenten die jouw smartphone of tablet draaiende houdt, namelijk een processor van Qualcomm! Wat is het precies en wat doet het voor jouw toestel? Lees hier meer alles wat je moet weten over de producten van Qualcomm technologie.

Een van de grootste heikel punten, onder de gebruikers van een smartphone, is de accuduur van het toestel. Niets is vervelender dat constant te moeten wachten totdat deze weer (volledig) is opgeladen. Gelukkig werken veel bedrijven aan het ontwikkelen van nieuwe technieken om de accuduur te vergroten en oplaad tijd te verkleinen, waaronder Qualcomm Technologies.

Qualcomm ontwikkelt processors en Smart Battery Technologie, die de werking van elektronische apparaten, zoals smartphones en tablets, steeds verbeteren. Qualcomm staat bekend om haar Qualcomm Snapdragon processors met Qualcomm Quick Charge chipsets waarmee een toestel sneller functioneert, oplaadt en prestaties levert.

Qualcomm Quick Charge

Inmiddels zit in menig (high-end) toestellen een processor van Qualcomm. Ook Qualcomm weet haar producten steeds geavanceerder te maken en met resultaat. Zo heeft het bedrijf Qualcomm Quick Charge, Quick Charge 2.0, Quick Charge 3.0 en inmiddels Quick Charge 4.0 ontwikkeld. Laatst genoemde zorgt ervoor dat toestellen, die gebruik maken van een Qualcomm Snapdragon processor, in een kwartier voor 50% opgeladen worden. Omgerekend zorgt dit voor 5 uur batterij in 5 minuten.

Accessoires met Qualcomm Quick Charge

De ontwikkelingen binnen Qualcomm zijn natuurlijk niet onopgemerkt bleven. Door het behalen van veel prijzen, awards en eervolle vermeldingen werkt Qualcomm samen met verschillende topmerken, zoals LG, Sony, Samsung, Aukey en Itian. Dit betekent dat de techniek van Qualcomm niet alleen in smartphones en tablet te vinden zijn. Qualcomm Quick Charge zit ook in verschillende telecom accessoires, zoals Thuisladers, Autoladers, Wireless Chargers en Powerbanks. Hierdoor kun je een toestel binnen no-time opladen, waardoor het lang wachten op een volledig opgeladen toestel verleden tijd is.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.