• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy Fold, eerste opvouwbare smartphone

Samsung viert het 10 jarig bestaan van de Galaxy-S lijn met wel een heel unieke smartphone. De Samsung Galaxy Fold is de eerste opvouwbare smartphone en komt sneller naar de Benelux dan je denkt. Volgens het Zuid-Koreaanse bedrijf zal het toestel 3 mei 2019 verkrijgbaar zijn in Nederland. Alles wat je moet weten over de nieuwe Galaxy Fold, lees je natuurlijk hier op Knaldeals.com.

Samsung Galaxy Fold

De Galaxy Fold is de eerste in de reeks nieuwe opvouwbare toestellen. Volgens verschillende bronnen komt Samsung namelijk met een compleet nieuwe lijn foldable-smartphones, genaamd de Galaxy F. Deze lijn zal de Galaxy J-serie vervangen, waarvan Samsung eind vorig jaar afscheid heeft genomen. Daarnaast zien verschillende concurrenten van Samsung ook brood in dit type model, want naar verluidt brengen Huawei, LG en Xiaomi ook soortgelijke toestellen uit. The future is here!

Galaxy Fold, smartphone en tablet in één

De Samsung Galaxy Fold heeft de draagbaarheid van een smartphone en de bruikbaarheid van een tablet. Bij dit apparaat komt bijna alles in tweevoud. Zo beschikt de Galaxy Fold over twee schermen, twee batterijen en maar liefst 6 camera’s. Gesloten, maakt de Galaxy Fold gebruik van een extern HD+ Super AMOLED 4.6 inch scherm. Na het openklappen tovert het apparaat om tot een tablet met een 7.3 inch Dynamic AMOLED ‘’Infinity Flex Display’’. Je kunt kiezen om een multi-task scherm te gebruiken, waarvan het beeldscherm in 3 vakken is opgedeeld. Daarnaast kun je ook gewoon kijken naar films of video’s kijken via een full view scherm. Het toestel wordt aaneengekoppeld door een scharnier, die er voor zorgt dat openen en sluiten van de smartphone vlekkeloos verloopt.

De Samsung Galaxy Fold draait op een Exynos 9820-chip met 12GB RAM werkgeheugen en 512GB interne opslag. Daarnaast wordt het toestel aangedreven door twee batterijen die samen tot een totale capaciteit komen van 4380mAh.

Als je denkt dat de Galaxy Fold echt alles heeft, dan heb je het mis. Het apparaat beschikt namelijk niet over een 3.5mm headset uitsparing. Om haar klanten gerust te stellen heeft Samsung naast de release van de Galaxy S10’s óók nieuwe Samsung Galaxy Buds gelanceerd. Deze nieuwe generatie in-ears zijn gemaakt in samenwerking met AKG en moeten het antwoord zijn op de Apple Airpods.

Prijskaartje?! De Galaxy Fold zal rond de € 2000,- gaan kosten. Ja, dit is blijkbaar wat je betaald voor innovatie.

Galaxy Fold accessoires

De eerste Galaxy Fold accessoires zullen binnenkort al bij Knaldeals.com te koop zijn!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.