• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy S6 geruchten

Wij hebben alle roddels over de Samsung Galaxy S6 voor jouw verzameld. Als eerst wordt er gezegd dat hij het topmodel van 2015 gaat worden voor Samsung. Na de release van de Note 4 kunnen we denk ik ook heel wat verwachten van de Galaxy S6.

Op basis van de recente release van de Samsung Galaxy Alpha en Galaxy Note 4 kunnen we ervan uitgaan dat een aantal gemaakte verbeteringen in deze toestellen ook verwerkt worden in de nieuwste Samsung Galaxy S6.

Scherm Samsung Galaxy S6

De grootste verwachting zit in het scherm; naar verwachting zal de S6 voorzien worden van een QHD scherm en mogelijk is deze toch een tikje groter dan de Samsung Galaxy S5 aangezien dat wel een redelijke aanhoudende trend is. Tevens wordt er gespeculeerd over een flexibel scherm. Dat zou betekenen er nog meer initieel bruikbaar scherm is welke nog haarscherp is ook.

Samsung design

Zoals te zien is bij zowel de nieuwste Samsung toestellen als bij de concurrerende toestellen is een metalen design zeker niet uitgesloten, Samsung geeft aan meer premium materialen te willen gaan gebruiken. Dus ons gevoel zegt een metalen strak design voor de te verwachte Samsung Galaxy S6.

Besturing systeem en software

De Samsung Galaxy S6 zal naar verwachting alle nieuwe ontwikkelingen samenvoegen in een krachtig toestel dat hun nieuwe ‘Flagship’ wordt. Wat je kunt verwachten is technologie als laser autofocus, Android 5.0 Lollipop en een krachtige Exynos octacore processor.

Verwachte specificaties opgesomd:

  • Super-Amoled scherm met QHD-resolutie (mogelijk flexibel / gebogen)
  • Metalen design
  • 4GB werkgeheugen, 64GB opslag geheugen (uitbreidbaar)
  • 18 megapixel camera met een 5 megapixel frontcamera
  • Stof- en waterbestendige behuizing

Samsung Galaxy S6 Concept

Veel innovatie in één

De nieuwe Samsung Galaxy S6 wordt sneller energiezuiniger. Nog beter beeld, betere foto’s en video’s en gebruiksvriendelijker! Naast deze hardware verwachten we een exclusiever design met sterke en duurzame materialen.

Hopelijk kan deze nieuwe generatie Samsung telefoons voldoen aan onze verwachtingen. Zodra wij meer weten laten we het je graag weten.

Ps: De Samsung Galaxy S6 wordt verwacht in februari 2015. Of gaat Samsung ons verrassen?!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.