• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Van smartphone tot het ultieme toestel

Ben jij in het bezit van een gloednieuw toestel of gewoon op zoek naar een praktische accessoire? Op Knaldeals.com vind je een enorm aanbod aan producten voor vrijwel elke smartphone, tablet of smartwatch. Maar hoe kun je deze nou upgraden tot een volledig functioneel toestel? Wij bieden de oplossing …

Met smartphone-, tablet- en smartwatch accessoires haal je meer uit jouw toestel. Zo kun je er voor kiezen om jouw toestel te voorzien van een extra bescherming of leuke gadgets. Hieronder hebben wij een schema gemaakt om in 3 stappen iedere smartphone, tablet of smartwatch om te toveren tot het ultieme toestel. Ervaar ook meer gemak, plezier en functionaliteit met de accessoires van Knaldeals.com.

(Met als voorbeeld, de Samsung Galaxy S7 edge.)

Stap 1: Essentieel

Yes, je bent eindelijk in het bezit van een Samsung Galaxy S7 edge. Natuurlijk wil je zo’n dure smartphone voorzien van de ultieme protectie, want een bescherming is essentieel. De beste manier om dit te doen is door gebruik te maken van een telefoonhoesje in combinatie met een screen protector. Hierdoor wordt het toestel voorzien van een volledige bescherming tegen krassen, stoten en dagelijkse beschadigingen. Daarnaast geef je met een telefoonhoesje de Samsung Galaxy S7 edge een stijlvol design mee die perfect matcht met jouw persoonlijke stijl.

Stap 2: Functioneel

Nu je stap 1 hebt voltooid, kun je de Samsung Galaxy S7 edge extra functionaliteit gaan geven. Deze accessoires zijn vrijwel onmisbaar en zijn altijd (wel) te gebruiken om het toestel te voorzien van meer gemak. Denk bijvoorbeeld aan een extra kabel en lader, een smartphone houder of een Powerbank. Met deze functionele accessoires blijf je (altijd) bereikbaar, overal waar je bent en op ieder moment van de dag.

Stap 3: Additioneel

Je hebt de Samsung Galaxy S7 edge nu bijna uitgebreid tot een volledig geüpgradede smartphone. Het laatste dat ontbreekt is een praktische gadget om nog meer plezier te hebben met het toestel. Voor meer ontspanning en plezier bieden wij op Knaldeals.com een ruim assortiment gadgets en universele producten. Plaats de Samsung Galaxy S7 edge in een Selfie Stick, Virtual Reality Bril of maak gebruik van een Headsets of Bluetooth Keyboard. Nu kun je genieten van uren lang plezier met een totaal uitgebouwd toestel.

Hanteer deze 3 stappen en maak van jouw Samsung Galaxy S7 edge een toestel waarmee je jaren lang plezier van kunt beleven. Plaats je een bestelling voor 20:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.