• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Carkits

Als je dagelijks veel in de auto zit en belt, dan biedt een carkit de oplossing. Je kunt kiezen uit 2 soorten bluetooth carkits, namelijk een plug and play carkit of een inbouw carkit. Ook een carkit kopen? Bekijk hier ons assortiment bluetooth carkits.

Bluetooth Carkits

Als je dagelijks veel in de auto zit en belt, dan biedt een carkit de oplossing. Ook een carkit kopen? Bekijk hier ons assortiment bluetooth carkits.

1 - 1 van 1
 
1 - 1 van 1, per pagina
Sorteren op
Sortering

In welke volgorde wil je de producten zien?


Producten per pagina

Hoeveel producten wil je per pagina zien?

Aantal te pairen telefoons
Merk
Multipoint-pairing
Bluetooth versie
FM-transmitter
Ingebouwd scherm
Telefoonboek
Spraakbesturing
Microfoon
Plaatsing

Carkit

Tijdens het autorijden een belangrijk telefoongesprek voeren of doorgeven hoe laat je thuis bent voor het avondeten? Doe dit dan wel veilig met een carkit, want vanaf 2004 is het niet meer toegestaan om te bellen tijdens het rijden. Doe je dit wel, dan kan je dit 230 euro boete kosten. Met een bluetooth carkit bel je namelijk een stuk veiliger vanuit een auto en kun je beter concentreren op het verkeer. Maar wat is nu eigenlijk een carkit en wat kun je er mee? Een carkit is een installatie die het mogelijk maakt om handsfree te telefoneren. De meeste carkits beschikken tegenwoordig over bluetooth, waarmee je het product kunt verbinden met jouw smartphone. Word je dan onderweg gebeld, dan kun je met één druk op de knop een oproep accepteren of beëindigen, zonder hiervoor je telefoon te gebruiken. Bij Knaldeals.com kun je een keuze maken uit twéé verschillende carkits, namelijk inbouw- en plug-and-play carkits. Ook een carkit kopen? bepaal dan eerst welke het beste bij je past afhankelijk van de situatie en je belgedrag. Hieronder een korte toelichting:

Inbouw Carkit

De benaming verklapt het al, deze carkit bouw je in jouw auto. Deze carkit wordt in het dashboard van jouw auto geplaatst en aangesloten aan de autospeakers. Daarnaast komt de carkit met een klein microfoontje, waarmee je telefoongesprekken voert op hoge kwaliteit. Het inbouwen van een carkit is een technisch karwei. Heb je hier geen ervaring mee, dan adviseren wij je dit te laten doen door een garagemonteur. Wanneer de carkit is gemonteerd, is deze niet meer te verplaatsen, in tegenstelling tot de Plug-and-Play carkit. Daarentegen hoeft een inbouw carkit nooit te worden opgeladen.

Plug & Play Carkit

Plug-and-Play Carkits, ook wel externe carkits genoemd zijn een stuk eenvoudiger te installeren dan de inbouw-modellen. Deze carkit plaats je onder de zonneklep en is direct in gebruik te nemen. In de plug-and-play carkit zit een microfoon, welke er voor zorgt dat je aan de andere kant van de lijn verstaanbaar bent. Het nadeel van deze carkit is wel dat je deze regelmatig moet opladen. Dit kan thuis aan het stopcontact of via de sigarettenaansteker van de auto. Het voordeel is wel dat deze bluetooth carkits minder prijzig zijn en ideaal zijn als instapmodel.

Service en kwaliteit

Een van de meest bekendste merken is de Parrot carkit. De Parrot carkit is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Past een klein model beter bij jouw auto of ga je liever voor een systeem met een beeldscherm? Bij Knaldeals.com kun je eenvoudig een carkit kopen en jouw bestelling wordt ook nog eens binnen no-time bezorgd. Heb je een vraag over een bluetooth Carkit? Neem dan contact op met onze klantenservice op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur, zodat wij je kunnen helpen.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct € 2,50 korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.