• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Annuleren of wijzigen

Het is, tot het moment van verzending, mogelijk om je bestelling te annuleren of te wijzigen. Geef dit zo spoedig mogelijk telefonisch door aan onze klantenservice en houd je ordernummer bij de hand. Is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar, stuur dan een e-mail met als titel / onderwerp: “wijziging order: [ordernummer]” of annulering order: “[ordernummer]” naar klantenservice@knaldeals.com.

Het wijzigen van je bestelling is beperkt tot het kiezen van een soortgelijk artikel van dezelfde waarde. Je kunt bijvoorbeeld een andere kleur hoesje kiezen, of wellicht heb je een hoesje besteld voor het verkeerde toestel en is deze ook voor het juiste toestel beschikbaar.

Zodra de bestelling ingepakt en verzonden is door ons magazijn, ontvang je kort daarna een verzendbevestiging. Op het moment dat je bestelling is ingepakt in ons magazijn, kun je de bestelling niet meer wijzigen of annuleren. De klantenservice stuurt je dan een e-mail met de retoursinstructies om de bestelling bij ontvangst terug te sturen.

Let op: de verzendkosten bij een retourzending zijn voor eigen rekening.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct € 2,50 korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.