alles voor telefoon & tablet
  • gratis bezorgd vanaf € 25
  • onze score: 9.5
  • voor 20:00 besteld, morgen bezorgd *
  • vaste klanten korting

Uitleg spaarsysteem

Hier vind je alle informatie omtrent het spaarsysteem van Knaldeals.com. Als je vraag na het lezen nog niet beantwoord is, kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Het spaarsysteem

Bij Knaldeals.com kun je gebruik maken van een automatisch spaarsysteem. Bij vrijwel alle producten staat een spaarsaldo. Dit bedrag krijg je op je account gestort bij de aankoop van het product. Het tegoed kun je besteden bij een volgende bestelling.

Maak een account aan

Om het tegoed te kunnen gebruiken is het belangrijk dat je bij het plaatsen van de bestelling een account aanmaakt op Knaldeals.com. Bij de aankoop van een product wordt je account gekoppeld aan het spaartegoed. Bij elke volgende bestelling wordt het spaartegoed van het totaalbedrag gehaald. Zodra je een bestelling plaatst en gebruik maakt van het spaarsysteem zal het saldo verminderen.

Saldo

Het saldo kun je eenvoudig bekijken onder mijn account. Log in op je persoonlijke account en daar vind je het besteedbare tegoed. Het spaarsysteem geldt voor alle producten en het saldo blijft onbeperkt houdbaar. Het tegoed is niet te gebruiken voor de verzend- en transactiekosten, deze worden altijd in rekening gebracht.