• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,5
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Account en Spaarsysteem

Bij het plaatsen van een bestelling kun je een account aanmaken. Met een account heb je extra voordelen, waaronder het sparen voor extra korting op een volgende bestelling.

Account aanmaken

Wanneer je nog geen account hebt, kun je deze alléén aanmaken tijdens het plaatsen van een bestelling. Het voordeel van een account is dat je nog sneller een volgende bestelling kunt plaatsen op Knaldeals.com. Daarbij kun je ook online de status van jouw bestelling(en) bekijken en sparen voor extra korting op de volgende order.

Online spaarsaldo

Bij Knaldeals.com kun je gebruik maken van een automatisch spaarsysteem. Het werkt als volgt; op iedere product zit een spaarkorting. Deze korting krijg je op je account gestort bij de aankoop van het product. Bij elke volgende bestelling wordt het spaartegoed van het totaalbedrag gehaald. Zodra je een bestelling plaatst en gebruik maakt van het spaarsysteem zal het saldo worden verminderd. Het spaartegoed kun je te allen tijden terugzien in jouw persoonlijke account. Bovendien blijft het online spaarsaldo onbeperkt houdbaar. Het tegoed is niet te gebruiken voor de verzend- en transactiekosten, deze worden altijd in rekening gebracht.

Heb je vragen over het spaarsysteem of jouw account? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct € 2,50 korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.