• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Status Updates

Als je een bestelling plaats op Knaldeals.com dan houden wij jou persoonlijk op de hoogte betreft de status van de bestelling. Dit doen wij op 3 verschillende momenten, namelijk tijdens het plaatsen van een bestelling, betaling en wanneer de bestelling wordt verzonden.

Bestelbevestiging

Wanneer een bestelling is geplaatst, ontvang je direct een bevestiging op het aangegeven e-mailadres. Hierin staat nogmaals een overzicht van de bestelde producten, persoonlijke gegevens en het ordernummer. Laatst genoemde is belangrijk! Stel je komt erachter dat je helaas het verkeerde product hebt besteld of de adresgegevens incorrect zijn ingevuld, dan kun je met dit ordernummer contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen er voor zorgen dat de bestelling wordt tegengehouden en aangepast, voordat deze wordt verzonden. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan of de bevestiging niet in de map met ongewenste e-mail of spam terecht is gekomen.

Betaalbevestiging

Nadat de betaling succesvol is afgerond, ontvang je daarvan een update per e-mail. Heb je gekozen voor een bankoverschrijving, dan duurt de verwerking hiervan gemiddeld 3-8 werkdagen. Kies je voor achteraf betalen, dan ontvang je van Billink betalingsinformatie per e-mail zodra de bestelling bij ons is verzonden. Ook als de betaling niet is ontvangen word je hiervan op de hoogte gehouden per e-mail.

Verzendbevestiging

De bestelling wordt gereedgemaakt en verzonden. Je ontvangt van ons een verzendbevestiging, met daarin een Track&Trace code. Alle standaard verzendingen binnen Nederland en naar België zijn niet voorzien een Track&Trace link. Je ontvangt ook een digitale factuur per e-mail, wanneer de bestelling is verzonden. Deze factuur is overigens ook online terug te vinden, als je een account hebt aangemaakt.

Gaat er iets mis tijdens het plaatsen van een bestelling of ontvang je geen bevestiging? Neem dan contact op onze klantenservice, zodat wij kunnen uitzoeken wat er precies mis is gegaan.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct € 2,50 korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.