• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De nieuwe S24 Serie

De Samsung Galaxy S24-serie is hier!

Samsung heeft opnieuw indruk gemaakt met de langverwachte release van de Samsung Galaxy S24-serie! Op 17 januari zijn de drie nieuwe toestellen officieel onthuld tijdens het Samsung Galaxy Unpacked Event en ook dit jaar beloven de vernieuwingen veel. Wil je meer weten over de S24-serie? Lees dan snel verder en ontdek alles over deze smartphones en hun functies.

De Samsung Galaxy S24 en de Samsung Galaxy S24 Plus

De Samsung Galaxy S24 en S24 Plus lijken in veel opzichten op elkaar, waarbij de S24 Plus simpelweg de grotere versie is. De Samsung Galaxy S24 is het kleinste toestel uit de serie met een schermgrootte van 6,2 inch. Dit is groter dan zijn voorganger, de Samsung Galaxy S23, die een scherm van 6,1 inch had. Ook de Samsung Galaxy S24 Plus heeft een upgrade gehad van 6,6 inch naar een 6,7 inch scherm.

Beide nieuwe toestellen zijn uitgerust met een verversingssnelheid van 120Hz, waardoor je kunt genieten van vloeiende beeldovergangen. Een van de grootste verbeteringen aan het scherm is de helderheid. Terwijl de Samsung Galaxy S23 en Samsung Galaxy S23 Plus een helderheid van 1750 nits hadden, bieden de schermen van de Samsung Galaxy S24 en S24 Plus een indrukwekkende helderheid van 2600 nits. Hierdoor kun je genieten van een helder display met intense kleuren. Wat betreft de hoofdcamera van de nieuwe toestellen, deze blijft ongewijzigd ten opzichte van de Samsung Galaxy S23 en S23 Plus, met een resolutie van 50 megapixels.

Snellere processor en grotere accu

De Samsung Galaxy S24 en S24 Plus zijn beide uitgerust met een snellere processor, namelijk de Exynos 2400 en de Snapdragon 8 Gen 3. Deze nieuwe chips zijn niet alleen sneller, maar kunnen ook efficiënter koelen dan hun voorgangers. Bovendien hebben de batterijen van de Samsung Galaxy S24 en S24 Plus een upgrade gekregen, van 3900mAh naar 4000mAh en van 4700mAh naar 4900mAh. Wat betreft het ontwerp van de toestellen, zijn er weinig verschillen te zien ten opzichte van de Samsung Galaxy S23 en S23 Plus, afgezien van iets hoekiger vormgegeven zijkanten. De meest opvallende verbeteringen zijn dus te vinden onder de motorkap.

AI-functies

Een andere opvallende vernieuwing zijn de AI-functies die beschikbaar zijn in verschillende apps op alle toestellen in de S24-serie. Met behulp van AI kun je gemakkelijk foto's bewerken, informatie opzoeken en berichten laten schrijven. Ook kun je door een object te omcirkelen direct online naar informatie zoeken.

De Samsung Galaxy S24 Ultra

De Samsung Galaxy S24 Ultra is het vlaggenschip van de S24-series. Dit is te zien aan onder andere het grote 6,8 inch beeldscherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en een helderheid van 2600 nits. Hierdoor wordt het lezen van tekst in direct zonlicht nog eenvoudiger en zijn de kleuren levendiger. In vergelijking met de Samsung Galaxy S23 Ultra, die een helderheid van 1750 nits had, is dit een aanzienlijke verbetering voor het toestel. De hoofdcamera behoudt zijn 200 megapixel resolutie, maar Samsung heeft een nieuwe telelens toegevoegd met 50 megapixel. Hiermee kan het beeld 5x dichterbij worden gehaald. Dit vervangt de telelens van de S23 Ultra, die een resolutie van 10 megapixel en 10x zoom had.

Titanium behuizing

Wanneer we naar de processor kijken, heeft de Samsung Galaxy S24 Ultra momenteel de snelste beschikbare processor: de Snapdragon 8 Gen 3-chip. Hoewel de batterijcapaciteit van 5000mAh niet geoptimaliseerd is in vergelijking met de Samsung Galaxy S23 Ultra, kun je hiermee wel 1,5 dag vooruit. Een opvallend verschil is te zien in het hoekige design van het toestel. De aluminium behuizing van de S23 Ultra is vervangen door een stevige behuizing van titanium. Bovendien heeft het toestel sinds dit jaar een volledig vlak display zonder gebogen randen.

Accessoires voor de S24-toestellen

De Samsung Galaxy S24-serie is sinds eind januari verkrijgbaar in de winkels. Ben je al de trotse eigenaar van een van deze toestellen? Of overweeg je er een aan te schaffen? Zorg dan voor de nodige bescherming met een telefoonhoesje en een bijpassende screen protector. Bij Knaldeals.com vind je niet alleen accessoires van topmerken zoals Cazy en Spigen, maar ook originele accessoires van Samsung. Met de producten van Knaldeals.com haal je alles uit je nieuwe toestel!

Samsung Galaxy S24 hoesjes

Samsung Galaxy S24 Plus hoesjes

Samsung Galaxy S24 Ultra hoesjes

Handige accessoires

Service & Kwaliteit

Heb jij jouw ideale Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24 Plus of Samsung Galaxy S24 Ultra hoesje gevonden? Bestel deze dan veilig en vertrouwd via Knaldeals.com. Wanneer je jouw bestelling voor 20:00 uur plaatst, gaan we direct aan de slag en wordt deze nog dezelfde dag verzonden. En er is meer goed nieuws: bestellingen vanaf € 25 worden gratis bij je thuis bezorgd. Zo kun je snel genieten van je nieuwe accessoire. Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.