• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Njord iPhone 15 Series Banner

Ontdek de nieuwe hoesjes van Njord Collections voor de iPhone 15 serie

Traditiegetrouw is de iPhone 15-serie sinds september van dit jaar verkrijgbaar. De iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn voorzien van baanbrekende functies en hebben wederom een prachtig ontwerp dat vraagt om de juiste bescherming. Bij Knaldeals.com vind je een ruim assortiment met de leukste telefoonhoesjes en accessoires voor de nieuwe iPhone 15 serie, waaronder die van het merk Njord Collections.

De nieuwste collectie van Njord bevat een reeks hoesjes met vernieuwende duurzame materialen, waarmee je jouw iPhone 15 optimaal kunt beschermen. Naast bescherming en functionaliteit kun je met de hoesjes van Njord ook jouw persoonlijke stijl benadrukken. De nieuwe collectie bestaat uit prachtige materialen en kleuren zodat er voor iedereen wat wils bij zit. In deze blog vertellen we je meer over de nieuwe Njord Collections hoesjes en de verschillende specificaties.

iPhone 15-serie

Heb jij de nieuwste iPhone 15 al in huis? De iPhone 15 serie bestaat uit vier modellen. De iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max. Het instapmodel, de iPhone 15, is niet alleen beschikbaar in klassiek zwart, maar ook in vier nieuwe pastelkleuren: blauw, groen, geel en roze. Voorheen exclusief voor de iPhone 14 Pro en Pro Max, is de indrukwekkende Dynamic Island-functionaliteit die nu beschikbaar is op alle modellen binnen de iPhone 15-serie. Naast deze upgrade heeft ook de camera van de iPhone 15-serie een aanzienlijke verbetering ondergaan. Daarnaast is het de eerste keer in de geschiedenis van de iPhone dat de vertrouwde Lightning-poort plaats heeft gemaakt voor een moderne USB-C poort. Een innovatieve stap die de connectiviteit van de iPhone 15 naar een nieuw niveau tilt. Wanneer je in het bezit bent van een toestel uit de iPhone 15 serie, is het belangrijk om deze goed te beschermen tegen krassen en stoten. Zo kun jij nog langer genieten van je toestel en blijft deze in goede conditie. De telefoonhoesjes van Njord Collections zijn speciaal gemaakt voor Apple iPhone en zijn dus perfect voor jouw kostbare toestel.

Nieuwe Njord Collections telefoonhoesjes

De hoesjes van Njord voor de iPhone 15-serie zijn vervaardigd uit vier prachtige en duurzame materialen, met toevoeging van nieuwe verfrissende kleuren die elk hun eigen unieke verhaal vertellen. Alle hoesjes zijn tot 2 meter valbestendig zodat je toestel beschermd blijft ook bij onbedoelde valpartijen. Daarnaast zijn alle hoesjes compatibel met MagSafe of Qi2. Dit betekent dat de hoesjes goed samenwerken met draadloze opladers die deze techniek ondersteunen. Laten we een blik werpen op de nieuwe collectie.

Premium Salmon Leather Cases

De Salmon Leather Cases van Njord zijn vervaardigd uit upcycled zalmleer uit IJsland. Deze zalmhuiden zijn gewonnen als bijproduct, waardoor het ook wel restmateriaal genoemd wordt. Dit materiaal zou normaal gesproken weggegooid worden. Njord maakt hier duurzame hoesjes van die zeer slijtvast zijn. Het unieke patroon van de zalmschubben is terug te zien in het hoesje. Zo heeft ieder telefoonhoesje zijn eigen unieke uitstraling. De overige plastic onderdelen zijn vervaardigd uit 100% GRS (Global Recycled Standard) Plastics. De Salmon Leather Cases zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Donkergroen, Paars, Blauw en Donkergrijs. Deze zalmleder hoesjes zijn perfect voor je wanneer je een bijzonder hoesje zoekt met een luxe uitstraling die jouw toestel zal onderscheiden van de rest.

Suede Cases

Ben je op zoek naar een hoesje die lang mee gaat en tegelijkertijd tegen een stootje kan? Dan zijn de Suede Cases wat voor jou! Deze cases zijn voorzien van suède dat voor 38% uit gerecyclede vezels bestaat. De suède hoesjes zijn getest tot wel 150.000 Martindale. Dit betekent dat het materiaal erg kras- en slijtvast is. Daarnaast is de stof water- en olieafstotend waardoor het zeer gemakkelijk te onderhouden is. De Suede Cases zijn verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Navy Blauw, Donkerrood en Olijfgroen.

Fabric Cases

De duurzame Fabric Cases van Njord zijn vervaardigd uit 98-99% gerecycled polyester en zijn daarnaast 100% recyclebaar. De Fabric Cases zijn voorzien van een bijzondere structuur waardoor ze een licht onregelmatig oppervlak hebben wat de stof karakter geeft. De stof is bovendien zacht en heeft een matte, natuurlijke uitstraling zodat deze stof het gevoel van natuurlijke vezels imiteert. De Fabric Cases zijn ideaal als je op zoek bent naar een trendy hoesje met een bijzondere look & feel.

100% GRS Slim Cases

Zoek je naar een 100% duurzaam hoesje? Dan is de 100% GRS Slim Case iets voor jou. De Slim Cases zijn een nieuwe toevoeging aan het assortiment van Njord. Deze telefoonhoesjes zijn vervaardigd uit lokale 100% GRS plastics waardoor er een minimale CO2-voetafdruk op het transport van het restmateriaal zit. De 2mm dunne Cases zijn voorzien van een streeppatroon waardoor de hoesjes prettig in de hand liggen. Verkrijgbaar in vier trendy kleuren: Transparant, Roze, Blauw en Donkergrijs.

Over Njord Collections

Njord Collections maakt functionele en stijlvolle telefoonhoesjes en accessoires voor Apple iPhones, AirPods en Apple Watches. Bij Njord staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle producten zijn geproduceerd met zorg voor onze planeet. De collecties bestaan uit hoogwaardige materialen zoals premium upcycled zalmleer, gerecyclede stoffen en gerecyclede plastics. Met elegante kleuren en tijdloze designs, zijn de accessoires van Njord echte eyecatchers die jouw Apple apparaten in stijl zullen beschermen. De visie van Njord is het meest duurzame en maatschappelijk verantwoorde accessoire merk van de wereld worden. Het gebruik van duurzame materialen en productieprocessen dragen bij aan deze visie waardoor jij met een gerust hart een nieuw hoesje kunt shoppen.

Service & kwaliteit

Heb jij een geschikt Njord iPhone 15 hoesje gevonden? Bestel deze dan snel en veilig via onze website. Wanneer je een bestelling voor 20:00 uur plaatst, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen vanaf € 25 worden gratis verzonden. Zoek je een hoesje voor een andere iPhone serie? Bij Knaldeals.com vind je ook Njord hoesjes voor de iPhone 13 serie en iPhone 14 serie. Heb je nog vragen over de hoesjes van Njord of heb je een andere vraag naar aanleiding van de blog? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur voor je klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.