• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Xtorm Fuel Series 5 Powerbanks

Gloednieuwe Fuel Series 5 Powerbanks van Xtorm

Het einde van het jaar nadert, een tijd vol festiviteiten en verrassingen. En zoals we vaak verheugen naar de feestdagen, kijken wij uit naar de nieuwe Fuel Series 5 Powerbanks van Xtorm. Op de valreep van 2023 brengt het energieke merk een verbluffende nieuwe serie met powerbanks uit. De Fuel Series 5 bestaat uit een opmerkelijke line-up van 9 powerbanks verdeeld over 4 verschillende modellen. De FS5-serie is kleurrijker, geavanceerder en persoonlijker dan ooit. Lees alles over de ‘’ next generation ‘’ powerbanks van Xtorm op Knaldeals.com.

Nieuwe Generatie Powerbanks van Xtorm

Xtorm Fuel Series 5 Powerbanks zijn een revolutie in draagbaar opladen, waarbij innovatieve technologie wordt gecombineerd met een eco-bewust ontwerp. Met een reeks capaciteiten - van 10.000 mAh tot een indrukwekkende 45.000 mAh - bieden deze krachtpatsers een oplossing voor iedere behoefte. De behuizing van de powerbanks is gemaakt van 100% gerecycled plastic, waardoor nieuw leven wordt geblazen in materialen welke anders vernietigd of weggegooid worden. Uitgerust met USB-C Power Delivery ondersteunen deze powerbanks gelijktijdig opladen en snelle herlaadtijden. Tevens staat bij Xtorm veiligheid voorop en voldoen de draagbare laders aan geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zodat jij jouw smartphones, tablets, laptops en andere apparaten, zonder zorgen kunt voorzien van stroom.

Diverse Xtorm Powerbank-modellen van de Fuel Series 5

Xtorm Fuel Series 5 10,000mAh Powerbank

De FS5 10,000 Powerbank is het instapmodel van de line-up en de perfecte metgezel voor onderweg. Met een vermogen van 10.000mAh kan de Xtorm powerbank je smartphones en draadloze oordopjes/headsets meerdere keren opladen, voordat de powerbank zelf weer opgeladen moet worden. De powerbank heeft twee USB-C-poorten en een USB-A-poort, waardoor je apparaten tegelijk kunt opladen met een maximale vermogen van 20W. Daarnaast komen de 10,000mAh modellen in vier prachtige kleuren die je kunt matchen met je smartphone of outfit.

Voordelen:

  • Slank, compact en kleurrijk.
  • Verkrijgbaar in de kleuren; Dusk White, Midnight Black, Sage Green, Teal Blue.
  • Vermogen: 20W
  • Geschikt voor smartphones en headsets

Xtorm Fuel Series 5 20,000mAh Powerbank

Take it up a notch met de 20,000mAh Powerbank. Deze draagbare oplader heeft een indrukwekkende capaciteit van 20.000mAh, ideaal voor het opladen van smartphones, tablet en draadloze oordopjes/headsets, evenals andere USB-apparaten. Uitgerust met twee USB-C PD-poorten en een USB-A-poort, kun je meerdere apparaten tijdens een weekend weg of festival opladen. Het snelladen met 35W vermogen bespaart waardevolle tijd, en het handige LED-scherm geeft duidelijk het batterijniveau en de laadstatus weer.

Voordelen:

  • Ruime capaciteit en vermogen
  • Verkrijgbaar in de kleuren; Dusk White, Midnight Black
  • Vermogen: 35W
  • Geschikt voor smartphones, tablets en headsets

De Xtorm Fuel Series 5 27.000mAh

Kom jij zonder Powerbank de dag niet door? Kies dan voor de Xtorm Fuel Series 27.000mAh Powerbank. Deze krachtige draagbare oplader is ideaal voor het opladen van high-end smartphones, tablets voldoet aan grote gebruikersbehoeftes. Deze powerbank is uitgerust met twee USB-C-poorten en een USB-A-poort, waardoor je wederom moeiteloos meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Met een indrukwekkende maximale output van 67W biedt deze powerbank ultrasnel opladen voor jouw kostbare apparaten, thuis Dankzij zijn draagbaarheid is hij perfect voor onderweg en zorgt hij ervoor dat je nooit meer zonder stroom komt te zitten. Deze hoogwaardige power bank is exclusief verkrijgbaar in de elegante zwarte uitvoering.

Voordelen:

  • Aanzienlijke capaciteit en vermogen
  • Verkrijgbaar in de kleur; Midnight Black
  • Vermogen: 67W
  • Geschikt voor high-end smartphones, tablets en headsets

Xtorm Fuel Series 5 45.000mAh Powerbank

Het vlaggenschip uit de line-up is de Xtorm Fuel Series 45.000mAh Powerbank. Deze exclusieve uitvoering beschikt over een verbluffende batterijcapaciteit en daarmee een van de krachtigste powerbanks verkrijgbaar op de markt De powerbank is uitgerust met twee USB-C-poorten en een USB-A-poort, waardoor je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Met een maximale output van 67W biedt de power bank snel opladen voor vrijwel alle mobiele apparaten, variërend van smartphones tot laptops. Ideaal om tijdens lange reizen al jouw apparaten en die van je partner draaiende te houden.

Voordelen:

  • De ultieme energie oplossing voor mobiele apparaten
  • Verkrijgbaar in de kleur; Midnight Black
  • Vermogen: 67W
  • Geschikt voor high-end smartphones, tablets, laptops, headsets.

Kies je favoriet

De perfecte accessoires voor de Fuel Series 5

Service en kwaliteit

Kunnen wij je helpen met een keuze maken met welke powerbank precies passend voor jou is of heb je een andere vraag naar aanleiding van onze blog? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan elke werkdag voor je klaar tussen 9:00 tot 17:00 uur om al je vragen te beantwoorden.

Over Xtorm

Xtorm, het toonaangevende merk voor draagbare stroomoplossingen, is zonder twijfel de "power brand nummer 1 in de Benelux." Met een reputatie voor innovatie en betrouwbaarheid, biedt Xtorm een uitgebreid assortiment power Banks, solar chargers, en andere mobiele oplaadoplossingen die de levensduur van je apparaten verlengen, waar je ook bent. De Benelux-regio heeft Xtorm omarmd vanwege de superieure kwaliteit en doordachte ontwerpen van hun producten. Of je nu onderweg bent, op avontuur in de natuur, of gewoon de dagelijkse drukte doorstaat, Xtorm staat garant voor ononderbroken stroomtoevoer. Hun gebruiksvriendelijke apparaten zijn geschikt voor diverse elektronische gadgets, en met hun duurzame batterijen ben je altijd verzekerd van een betrouwbare energiebron. Xtorm heeft de standaard gezet voor stroomvoorziening in de Benelux.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.