• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De 3 musthave accessoires voor de zomervakantie van 2016

Zomervakantie 2016Op dinsdag 21 juni beleefde Nederland de langste dag van het jaar. Dit betekent ook meteen dat de astronomische zomer is begonnen. De temperaturen schieten omhoog en nog eventjes dan begint de zomervakantie. De eerste voorbereidingen worden getroffen en de koffers langzamerhand ingepakt: zonnebrand .. check ✓, zwembroek .. check ✓, paspoort .. check ✓, telefoonaccessoires... oei!

Om je tijdens de zomervakantie van nog meer ontspanning (en gemak) te voorzien, hebben wij hieronder speciaal een zomervakantie assortiment geselecteerd. Deze accessoires geven je meer comfort en plezier tijdens de reis, op de vakantiebestemming en tijdens zomeractiviteiten. Laat je door ons inspireren en maak er een onvergetelijke zomervakantie van.

1. Autohouder

Autohouder vakantieGa je met de familie naar één van onze buurlanden of samen met je vrienden op een roadtrip vakantie? Dan kun je vast een autohouder gebruiken. Met een autohouder plaats je jouw smartphone op een centrale plek in de auto en blijf je volledig op de hoogte van richting aanwijzingen, meldingen, berichten en oproepen. Op Knaldeals.com bieden wij een ruim assortiment (universele) autohouders aan in verschillende kleuren, materialen en van diverse merken. Kom altijd aan op de plaats van bestemming met behulp van een autohouder van Knaldeals.com.

2. Selfie sticks

Selfie sticks vakantieEenmaal aangekomen op vakantie is het tijd om de omgeving te verkennen. Lekker slenteren door straatjes, steden bezoeken of een heerlijke dag op het strand. Dit gaat natuurlijk gepaard met heel veel foto’s maken. Nu kun jij samen met je vrienden of familieleden perfect op de foto gezet worden dankzij een selfie stick. Een selfiestick is compact en uitschuifbaar, waardoor deze comfortabel te vervoeren is. Op Knaldeals.com bieden wij een ruim assortiment selfie sticks aan van verschillende merken. Leg je hele zomervakantie vast met behulp van een selfie stick om alle momenten te delen met het thuisfront.

3. Spatwaterdicht hoesjes

Waterdicht hoesje vakantieHeb je een zon-zee-strand vakantie geboekt? Dan kun je vast een hoesje gebruiken die jouw smartphone beschermt tegen zandkorrels en spatwater. Op Knaldeals.com vind je spatwaterdicht hoesjes in verschillende kleuren. Een spatwaterdicht hoesje voorkomt dat stof, zand of waterdruppels in de uitsparingen van het toestel komt. Daarnaast kun je natuurlijk jouw telefoon volledig blijven bedienen, terwijl deze veilig in het waterdichte hoesje zit.

Let op: test de spatwaterdichte case eerst op waterdichtheid voorafgaand gebruik.

Naast de 3 bovenstaande accessoires, bieden wij op Knaldeals.com een uiteenlopend assortiment aan om vrijwel elk toestel te beschermen, stijlen of voorzien van stroom. Bestel een accessoire voor 20:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Namens team Knaldeals.com wensen wij je een stralende zomervakantie toe.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.