• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De HTC U11

Op 16-05-2017 heeft HTC officieel haar nieuwe vlaggenschip van 2017 aangekondigd, de HTC U11 is in aantocht. De HTC U11 is daarbij ook het nieuwste lid in de HTC U-familie en de opvolger van de HTC 10, het vlaggenschip van vorig jaar. De HTC U11 komt met iets nieuws, namelijk knijpbare randen. Wat je hiermee kunt doen en natuurlijk alle andere nieuwe snufjes van de U11 lees je hier op Knaldeals.com.

HTC U11

Knijpbare Edge Sense en een fantastische camera

Met de komst van de U11 gaat HTC weer vol voor de poleposition en concurreert het direct met high-end toestellen zoals de Samsung Galaxy S8 en de Sony Xperia XZ Premium. Het Taiwanese telecombedrijf komt met iets totaal vernieuwend, namelijk een Edge Sense functie. Met deze Squeeze-modus kun je het toestel acties laten uitvoeren door in het toestel te knijpen. Denk bijvoorbeeld aan de zaklamp aan doen, de selfie-camera activeren of Google Maps opstarten. De uitgevoerde acties en de intensiteit van het knijpen kun jezelf bepalen en aanpassen.

Wat óók opvallend is aan de HTC U11 is dat het, net als de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, afstapt van een 3.5mm jack poort. Nu dien je muziek te luisteren via de USB-C oplaadpoort. Dit maakt de U11 ook direct stofdicht en IP67 waterbestendig tot 1 meter diep voor 30 minuten.

Op het gebied van de camera toont HTC haar klasse. Met een 12 megapixel UltraPixel 3 camera met Ultraspeed (Dual Pixel) Autofocus maakt de HTC U11 foto’s van enorm hoge kwaliteit. Daarbij is de knijpbare smartphone voorzien van een 16 megapixel selfie-camera met een panorama modus.

Betreft video opnames gaat HTC ook een stapje verder. Slow motion video’s kunnen nu opgenomen worden in 1080p met 120 fps. Daarbij is de HTC U11 geïntegreerd met 4 microfoons, waardoor het toestel 360 graden geluid opneemt en afspeelt met Hi-Res audio en de BoomSound Hi-Fi Edition speakers.

Het opvallende design van de HTC U11 lijkt op de HTC U Ultra. Dit toestel beschikt namelijk ook over een glazen achterkant en komt in 4 verschillende kleuren. De HTC U11 is wel voorzien van een dikkere bumper om het knijpen te weerstaan.

HTC U11 specificaties

  • Body: 5.5 inch QHD Super LCD 5 beeldscherm met Gorilla Glass 5 Display.
  • Camera: 12 MP UltraPixel 3 camera met Ultraspeed autofocus.

16 MP selfie-camera met panorama modus.

  • Poort: USB-C, v3.1 met Qualcomm Quick Charge 3.0 .
  • Geheugen: 4GB RAM geheugen en 64GB of 128 GB interne opslag.
  • Besturing: Android 7.0 Nougat besturingssysteem met HTC Sense en Snapdragon 835 chipset.
  • Batterij: 3.000 mAh batterij, niet vervangbaar.
  • Audio: Hi-Res Audio met BoomSound Hi-Fi Edition speakers.
  • Functies Water- en stofdicht.

Google Assistant.

Bluetooth v4.2.

  • Kleuren: Amazing Silver, Sapphire Blue, Brilliant Black, Ice White en Solar Red.

HTC U11 in de media

HTC heeft de U11 gelijktijdig aangekondigd op eigen evenementen in New York, London en Taipei. Daarbij zijn er onlangs ook twee promovideo’s geplaatst op YouTube. In deze filmpjes wordt de nadruk gelegd op de Edge Sense, Squeeze for the brilliant.

HTC kiest daarnaast voor de slogan ‘’Designed to Stand Out’’, wat terugslaat op het ontwerp van het toestel. Het Taiwanese bedrijf heeft uitvoerig kwaliteitstesten onder extreme omstandigheden uitgevoerd om het toestel bestendig te maken tegen knijpen, buigen en hoge temperaturen.

De HTC U11, een innoverend toestel met een prachtig design en een uitstekende camera. Wordt dit de smartphone waarmee HTC weer terrein wint? Hoe dan ook, HTC heeft er weer een vlaggenschip bij die volgende maand verkrijgbaar is in Nederland.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.