• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Geheugen

Alles omtrent het geheugen van jouw smartphone of tablet vind je hier. Kom jij ook interne opslag tekort? Maak dan gebruik van een geheugenkaart, deze zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. Daarbij maakt een USB-stick het overzetten van data nog gemakkelijker. Beide accessoires helpen om alle leuke- en belangrijke momenten op te slaan en te delen met anderen.

Geef jouw smartphone of tablet ook meer opslagruimte voor data met een geheugenkaart of USB-stick. Verkrijgbaar in diverse capaciteiten.

1 - 7 van 7
 
1 - 7 van 7, per pagina
Sorteren op
Sortering

In welke volgorde wil je de producten zien?


Producten per pagina

Hoeveel producten wil je per pagina zien?

Productgroep
Merk
Opslagcapaciteit
Leessnelheid
Schrijfsnelheid
Geheugen Klasse
SD Adapter
Prijs

Geheugenkaarten in verschillende capaciteiten

Heb je te weinig geheugen voor al je foto’s, video’s en muziek op je mobiele telefoon of tablet? Dan kun je nu de interne opslag uitbreiden met een micro SD geheugenkaart. Op Knaldeals.com vind je een ruim aanbod geheugenkaarten in verschillende capaciteiten. Met een geheugenkaart kom je nooit meer opslagruimte tekort en weet je zeker dat alle leuke- en belangrijke momenten worden opgeslagen.

Micro SD kaarten en USB-sticks

Als je foto's, documenten of ander belangrijke vormen van data veilig wil delen, dan doe je dat met een Micro SD kaart, maar ook met een USB-stick. USB-sticks zijn groot genoeg om bestanden zoals spellen, verslagen of films te delen met andere. Daarbij bespaart dit weer extra geheugen op jouw smartphone, tablet of laptop. Bewaar alle bestanden veilig op een USB-stick van Knaldeals.com.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.