• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Betaalmogelijkheden

Bij Knaldeals.com kun je kiezen uit één van de onderstaande betaalmethoden. Alle betaalmethoden zijn gratis en verlopen via een beveiligde SSL-verbinding. Bij de meeste betaalmethoden wordt de betaling direct bevestigd. Als je de bestelling op werkdagen voor 20:00 uur betaalt, wordt die dezelfde dag dus nog verzonden.

Supersnelle betaalmethoden

Bij de onderstaande betaalmethoden ontvangen wij direct een bevestiging van jouw betaling. Hierdoor kunnen we direct overgaan tot het verwerken van je bestelling.

Betalen met iDEAL

iDEAL Nederland

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland is iDEAL. iDEAL verloopt via de vertrouwde en veilige betaalomgeving van je bank.

Betalen met Bancontact

Bancontact België

Bancontact is beschikbaar voor Belgische rekeningen en de meeste gekozen betaalmethode door onze Belgische klanten.

Betalen met Visa, MasterCard of Maestro

Credit card Nederland België

Je betaalt jouw bestelling via je MasterCard, Visa of Maestro credit card. Vaak is je bestelling door de credit card maatschappij verzekerd.

Betalen met PayPal

PayPal Nederland België

Met PayPal kun je al je online aankopen betalen door alleen jouw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via de PayPal-app.

Betalen met Billink

Achteraf betalen Nederland

Zodra wij je bestelling verzenden, ontvang je van Billink de betalingsinformatie per e-mail. Je krijgt 14 dagen de tijd om te betalen vanaf de factuurdatum. Je kunt tot een maximum van € 250,- kiezen voor Billink. Neem bij vragen over je betaling contact op met Billink via 010 - 41 41 473 of info@billink.nl.

Betalen met Apple Pay

Apple Pay Nederland België

Met Apple Pay kun je online aankopen doen vanaf jouw iPhone en iPad. Je kunt een bestelling supersnel bevestigen met de FaceID of TouchID functie. Zorg wel dat er een bankpas is toegevoegd aan jouw Wallet die is geregistreerd door de bank om de betaling te voltooien.

Minder snelle optie

Voor Belgische klanten bieden we ook de mogelijkheid om per bankoverschrijving te betalen. Helaas duurt het meerdere dagen voordat deze betaling verwerkt is. Houd er dus rekening mee dat de verwerkingstijd van je betaling kan oplopen tot 8 werkdagen en dat de bestelling dus niet dezelfde werkdag wordt verzonden.

Betalen met Bankoverschrijving

Bankoverschrijving België

Deze betaaloptie kan alleen gekozen worden door onze Belgische klanten. Je schrijft het totale orderbedrag eenmalig over via een reguliere bankoverschrijving. Nadat je de bestelling geplaatst hebt, ontvang je automatisch de gegevens voor een bankoverschrijving.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.