Vragen of deskundig advies? 088 - 6500 550 - maandag vanaf 9:00
alles voor telefoon & tablet
  • gratis bezorgd vanaf € 25
  • onze score: 9.5
  • persoonlijk & betrouwbaar
  • vaste klanten korting

Betaalmogelijkheden

MultiSafepayBij Knaldeals.com kun je gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden. Als payment service provider heeft Knaldeals.com het bedrijf MultiSafepay gekozen. MultiSafepay zorgt ervoor dat je betaling zo snel mogelijk door ons in ontvangst genomen kan worden. MultiSafepay biedt moderne veiligheidsmaatregelen, zodat je gegevens beveiligd zijn tijdens een transactie.

Bij Knaldeals.com kun je kiezen uit één van de volgende gratis betaalmethoden:

Betaalmethoden

iDEAL

Betalen met iDEALDe meest gebruikte betaalmethode in Nederland is iDEAL. Je hoeft hiervoor geen speciale account aan te maken of een extra dienst af te sluiten. iDEAL is als internet bankieren en verloopt dan ook via de vertrouwde en veilige betaalomgeving van je bank. Wij ontvangen direct een bevestiging van jouw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van je bestelling. Betalen met iDEAL is gratis, snel en veilig.

Creditcard

Betalen met Visa, MasterCard of Meastro Je betaalt jouw bestelling via je MasterCard, Visa credit card of Meastro. De betaling vindt plaats via een beveiligde SSL verbinding. Wij ontvangen direct een bevestiging van je betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van je bestelling. Betalen met je creditcard is op Knaldeals.com gratis, snel en veilig.

PayPal

Betalen met PayPal Je betaalt jouw bestelling via PayPal. Met PayPal kun je al je online aankopen betalen door alleen jouw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via je mobiel of tablet met de PayPal-app. Betalen is nog nooit zo makkelijk geweest en betalen met je PayPal account is gratis op Knaldeals.com! Wij ontvangen direct een bevestiging van jouw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van je bestelling.

Billink (achteraf betalen)

Achteraf betalen met Billink Met Billink ontvang je eerst het product thuis en hoef je daarna pas te betalen. Zodra wij je bestelling verzenden ontvang je van Billink de betalingsinformatie per e-mail. Je krijgt 14 dagen de tijd om te betalen vanaf factuurdatum, deze informatie staat duidelijk beschreven in de e-mail die je van Billink ontvangt. Je kunt bestellen tot een maximum van € 250,00 als je bestelt via Billink. Indien de betaling niet geautoriseerd wordt dan kun je de bestelling voldoen via een andere betaalmethode. De betaalmethode Billink is gratis! Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met Billink via info@billink.nl of telefonisch via 0900-0400031.

Fashioncheque

Betalen met Fashioncheque Een Fashioncheque kan vergelijken worden met een VVV-bon. Je kunt een Fashioncheque kopen bij postkantoren, Primera, diverse modewinkels en meer andere plekken. Het verzilveren van een Fashioncheque is op veel plekken mogelijk en nu ook op Knaldeals.com! In de winkelwagen kun je kiezen voor Fashioncheque als betaalmethode waarna je de code kunt invoeren. Mocht er nog een bedrag overblijven na het verzilveren van je Fashioncheque, dan kun je dit restbedrag met een andere betaalmethode afronden.

Bancontact

Betalen met Bancontact Je betaalt jouw bestelling via Bancontact. Bancontact is alleen beschikbaar voor Belgische rekeningen. Wij ontvangen direct een bevestiging van jouw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van je bestelling. Betalen met Bancontact is gratis, snel en veilig.

Bankoverschrijving (vooruitbetaling)

Je schrijft het totale orderbedrag eenmalig over via een reguliere bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van je betaling kan oplopen tussen de 3-8 werkdagen. Nadat je de bestelling geplaatst hebt, ontvang je automatisch de gegevens voor een bankoverschrijving. Betalen via een bankoverschrijving is gratis maar wel veel minder snel.

Belgische klanten, let op: als je kiest voor deze betaalmethode zal je bestelling pas worden verwerkt nadat de betaling binnen is. Je ontvangt de bestelling dus niet de dag na bestellen (indien je kiest voor 'Traceerbaar pakket').