• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Screen protectors

Feit: 1 op de 3 mensen heeft een kapot scherm! Dit kun je voorkomen met een screen protector. Het display van een toestel is misschien wel het belangrijkste onderdeel. Daarom vind je hier een ruim assortiment beschermfolies en glazen screen protector voor een groot aantal toestellen. Wees behoed voor valpartijen, krassen of schrammen en houd het beeldscherm van jouw smartwatch, tablet of smartphone schadevrij.


Advies: Advies over screen protectors | Succesvol een screen protector plaatsen

Je vindt hier een ruim assortiment beschermfolies en glazen screenprotectors voor een groot aantal smartphones, tablets en smartwatches.

Zoek screen protectors
voor jouw toestel

Screen Protectors voor elk toestel

Met een screen protector bescherm je het belangrijkste onderdeel van een telefoon, namelijk het display van jouw telefoon, tablet of smartwatch. Om schade aan het beeldscherm zoveel mogelijk te voorkomen bieden wij een ruim assortiment screen protectors aan in verschillende materialen. Maak een keuze uit een screen protector van plastic, glas of TPU materiaal en biedt jouw apparaat de bescherming die het verdient. Kun je wel wat advies gebruiken? Lees onze advies pagina over screen protectors of neem contact op met onze klantenservice.

Ruim assortiment Screen Protectors

Ben jij op zoek naar een screen protector van een bepaald merk? Wij bieden naast originele merken, ook screen protectors van alternatieve topmerken, zoals Cazy, Spigen en Gecko Covers. Als je nog nooit een screen protector hebt geplakt, dan kan dit lastig zijn. Gelukkig hebben wij een handige tip om succesvol een screenprotector aan te brengen. Met behulp van deze instructies kan het plakken bijna niet meer mis gaan. Bestel altijd een screenprotector die naar wens bevalt en voorkom schade aan het beeldscherm.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.