Vragen of deskundig advies? 088 - 6500 550 - maandag vanaf 9:00
alles voor telefoon & tablet
  • gratis bezorgd vanaf € 25
  • onze score: 9.5
  • persoonlijk & betrouwbaar
  • vaste klanten korting

Verzenden en bezorging

Wij maken op dit moment nog geen gebruik van onze eigen bezorgdienst. Onze opvallende brievenbus pakketjes worden door PostNL bezorgd. Daarbij verzorgd DHL onze traceerbare pakketten. In beide gevallen worden bestellingen op het door jouw opgegeven afleveradres bezorgd. Je kunt per bestelling een afwijkend afleveradres opgeven. Dit adres kun je opgeven tijdens het afronden van het bestelproces.

Bezorging binnen Nederland

Is jouw bestelbedrag € 25,- of hoger? Dan versturen wij jouw bestelling gratis! Is jouw bestelbedrag lager dan € 25,-? Dan betaal je € 1,95 verzendkosten om je bestelling binnen Nederland af te laten leveren door PostNL. In de regel (99% van alle gevallen) kun je jouw bestelling de werkdag na de verzendbevestiging (per e-mail) in ontvangst nemen.

Je ontvangt jouw bestelling standaard in een brievenbuspakketje. Indien een zending niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, zal deze verstuurd worden via de pakketservice van DHL. Je ontvangt in beide gevallen een e-mail met daarin een traceercode. Met deze traceercode kun je de zending met jouw bestelling volgen via het Track & Trace systeem van PostNL of DHL.

Verzending naar België

Standaard verzending

Is jouw bestelbedrag € 25,- of hoger? Dan versturen wij jouw bestelling gratis! Is jouw bestelbedrag lager dan € 25,-? Dan betaal je € 1,95 verzendkosten om je bestelling in België af te laten leveren door PostNL.

In de regel (99% van alle gevallen) duurt de bezorging 2-3 werkdagen na de verzendbevestiging (per e-mail). Je ontvangt de bestelling in de brievenbus.

Traceerbaar paketten

DHL verzorgt de verzending van onze traceerbare pakketten. Het is mogelijk om de bestelling de volgende dag te ontvangen door te kiezen voor 'traceerbaar pakket' tijdens het afronden van de bestelling. Je betaalt € 4,95 door deze optie te selecteren tijdens het afronden van de bestelling. In dit geval ontvang je een e-mail met daarin een traceercode. Met deze traceercode kun je de zending met jouw bestelling volgen via het Track & Trace systeem van DHL.

In de regel (99% van alle gevallen) kun je jouw bestelling binnen 1 werkdag na de verzendbevestiging (per e-mail) in ontvangst nemen.

Let op: als je kiest voor de betaalmogelijkheid 'Bankoverschrijving' zal je bestelling pas worden verwerkt nadat de betaling binnen is. Je ontvangt de bestelling dus niet de dag na bestellen.

Afhalen

Knaldeals.com heeft momenteel geen locatie waar je jouw bestelling kunt afhalen.