alles voor telefoon & tablet
  • gratis bezorgd vanaf € 25
  • onze score: 9.5
  • voor 20:00 besteld, morgen bezorgd *
  • vaste klanten korting

Verzenden en bezorging

Je bestelling wordt door PostNL bezorgd op het door jouw opgegeven afleveradres. Je kunt per bestelling een afwijkend afleveradres opgeven. Dit adres kun je opgeven tijdens het afronden van het bestelproces.

Verzending binnen Nederland

Is jouw bestelbedrag € 25,- of hoger? Dan versturen wij jouw bestelling gratis! Is jouw bestelbedrag lager dan € 25,-? Dan betaal je € 1,95 verzendkosten om je bestelling binnen Nederland af te laten leveren door PostNL. In de regel (99% van alle gevallen) kun je jouw bestelling de werkdag na de verzendbevestiging (per e-mail) in ontvangst nemen.

Je ontvangt jouw bestelling standaard in een brievenbuspakketje. Indien een zending niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, zal deze verstuurd worden via de pakketservice van DHL. Je ontvangt in beide gevallen een e-mail met daarin een traceercode. Met deze traceercode kun je de zending met jouw bestelling volgen via het Track & Trace systeem van PostNL of DHL.

Verzending naar België

Standaard verzending (brievenbus)

Is jouw bestelbedrag € 25,- of hoger? Dan versturen wij jouw bestelling gratis! Is jouw bestelbedrag lager dan € 25,-? Dan betaal je € 1,95 verzendkosten om je bestelling in België af te laten leveren door PostNL.

In de regel (99% van alle gevallen) duurt de bezorging 2-3 werkdagen na de verzendbevestiging (per e-mail). Je ontvangt de bestelling in de brievenbus.

Bezorging door DHL

DHL verzorgt de verzending van onze traceerbare pakketten. Het is mogelijk om de bestelling de volgende dag te ontvangen door te kiezen voor 'traceerbaar pakket' tijdens het afronden van de bestelling. Je betaalt € 4,95 door deze optie te selecteren tijdens het afronden van de bestelling. In dit geval ontvang je een e-mail met daarin een traceercode. Met deze traceercode kun je de zending met jouw bestelling volgen via het Track & Trace systeem van DHL.

In de regel (99% van alle gevallen) kun je jouw bestelling binnen 1 werkdag na de verzendbevestiging (per e-mail) in ontvangst nemen.

Let op: als je kiest voor de betaalmogelijkheid 'Bankoverschrijving' zal je bestelling pas worden verwerkt nadat de betaling binnen is. Je ontvangt de bestelling dus niet de dag na bestellen (indien je kiest voor 'Traceerbaar pakket').

Afhalen

Knaldeals.com heeft momenteel geen locatie waar je jouw bestelling kunt afhalen.

Bezorging door PostNL

PostNL verzorgt de verzending van onze brievenbuspakketten. Indien jouw bestelling door een brievenbus past en een lage waarde vertegenwoordigt zal je bestelling door een postbode van PostNL bezorgd worden in jouw brievenbus.

Indien je de eerste maal niet thuis bent, zal PostNL de zending een werkdag later nogmaals aanbieden. Als blijkt dat je weer niet aanwezig bent wordt een werkdag later nogmaals een poging gedaan.

Na een mislukte derde afleverpoging kun je jouw bestelling ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt van PostNL. Je vindt dit adres op een notitie die PostNL achter zal laten in je brievenbus.