Vragen of deskundig advies? 088 - 6500 550 - morgen vanaf 9:00
alles voor telefoon & tablet
 • gratis bezorgd vanaf € 25
 • onze score: 9.5
 • voor 20:00 besteld, morgen bezorgd *
 • vaste klanten korting

Ruilen en retourneren

Als je toch niet tevreden bent over een product, dan kun je deze retourneren. Op Knaldeals.com hebben producten een zichttermijn van 14 dagen. Dit betekent dat je binnen deze 14 dagen een product retour kunt aanmelden en dient terug sturen. Het bestelde product dient in verkoopbare staat met onbeschadigde verpakking retour te komen. Als dit niet het geval is, dan valt de retournering niet onder de retoursneringsvoorwaarden en kunnen wij deze niet in behandeling nemen.

Retoursneringsproces

1. Je hebt per e-mail een verzendbevestiging ontvangen met daarbij het retoursformulier, vul deze in.
2. Frankeer de zending.
3. Stuur de bestelling naar ons retoursadres.
4. Wij streven er na om alle retourzendingen binnen 5 werkdagen te verweken, je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail.

Je kunt natuurlijk ook even contact opnemen met onze klantenservice. Die leggen het proces persoonlijk aan je uit.

Adresgegevens voor retourzending

Producten die je retour wilt sturen kunnen zorgvuldig verpakt, voldoende gefrankeerd en samen met de pakbon of o.v.v. het ordernummer worden verzonden naar onderstaand adres.

Knaldeals.com
t.a.v. Retouren
Postbus 219
7130 AE Lichtenvoorde
Nederland

Een product ruilen

Het is mogelijk om een product binnen 14 dagen naar ons terugsturen en om te laten ruilen. Het bestelde product dient ongebruikt en in verkoopbare staat met onbeschadigde verpakking retour te komen. Je kunt op het retoursformulier het artikelnummer vermelden voor welk product het omgeruild dient te worden.

Een eventueel prijsverschil zullen we na ontvangst van de retourzending terugbetalen. Bij een omruiling voor een duurder product, dient van te voren het prijsverschil overgemaakt te worden naar rekeningnummer: NL45ABNA0616546300 o.v.v. het ordernummer. Geef vervolgens op het retoursformulier aan of er een bijbetaling heeft plaatsgevonden.

Tip: wil je sneller een nieuw product ontvangen? Plaats dan alvast een nieuwe bestelling, die je vaak al de volgende werkdag al in huis hebt. Vermeld dit s.v.p. duidelijk bij de retourzending.

Een product retourneren met terugbetaling

Is het product toch niet naar wens geleverd en wil je het geld terug? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Je stuurt het product binnen 14 dagen na ontvangst retour naar ons retoursadres. Bij binnenkomst zullen wij de product(en) bekijken en indien het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk terugstorten. Wij proberen alle retoursneringen binnen 5 werkdagen na ontvangst te verwerken.

Het bestelde product dient ongebruikt en in verkoopbare staat met onbeschadigde verpakking retour te komen. Indien dit niet het geval is, kunnen wij de retournering afkeuren. De klantenservice neemt dan altijd contact met je op om samen tot een gepaste oplossing te komen.

Kosten bij retourneren

Het terugzenden van een artikel is voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Indien de oorzaak van de retourzending bij Knaldeals.com ligt, dan zullen we de standaard frankeringskosten vergoeden. Let op: aangetekende retourzendingen worden dus niet volledig vergoed.

Indien je een artikel hebt ontvangen in een brievenbusdoos, dan kun je deze ook in dezelfde brievenbusdoos retour zenden. Hiervoor geldt het standaard postzegel tarief voor briefpost van PostNL. Als je een verzendbewijs wenst, of de artikelen zijn te groot voor een briefpostzending, dan kun je de bestelling met pakketpost retourneren. Hiervoor zijn de kosten € 6,95 binnen Nederland, als je het pakket met PostNL verzendt. Het is niet mogelijk om een bestelling retour te sturen naar een Kialapunt.

Voorwaarden

Bijna alle producten kunnen worden geruild of geretourneerd. Enkele situaties of specifieke productgroepen zorgen er wel voor dat er een nader te bepalen waardevermindering kan worden toegepast, omdat een product vaak niet meer opnieuw verkocht kan worden. Hierover zullen we altijd eerst contact opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Situaties waarin een retourzending niet geaccepteerd wordt:
 • Speciaal aangevraagde producten.
 • Producten waarvan de verzegeling is verwijderd.
 • Hygiëne producten zoals in-ear headsets of koptelefoons die in gebruik zijn genomen.
 • Screen Protectors die in gebruik zijn genomen.
 • Producten die buiten de zichttermijn worden aangemeld of retour gestuurd.

Situaties waarin een waardevermindering wordt toegepast:

 • Ontbrekende, incomplete of onnodig beschadigde originele verpakking.
 • Tape / stickers geplakt of geschreven op verpakking.
 • Ontbrekende onderdelen of accessoires.

Vragen?

Heeft jouw product één van deze kenmerken of wil je persoonlijk een van onze medewerkers spreken? Neem dan vooraf contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Alle informatie omtrent de WEEE-regeling vind je hier.