• Gratis verzonden vanaf €25
 • Klantbeoordeling 9,5
 • Thuiswinkel-waarborg
 • Gigantisch assortiment

Ruilen en retourneren

Niet helemaal tevreden of het verkeerde product besteld? Stuur dan je product terug binnen 14 dagen, nadat je de bestelling ontvangen hebt. Indien je ons vooraf op de hoogte brengt van de retour heb je vanaf dat moment nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Wij crediteren je aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten indien je de gehele bestelling retourneert uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Wij mogen wel wachten met crediteren totdat we het product retour hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd. Indien gewenst ruilen we je product(en) om. Lees ook wat je moet doen als het product beschadigd of verkeerd geleverd is.

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om de ontbinding van de overeenkomst aan ons kenbaar te maken. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Stappenplan

 1. Download en print het retourformulier.
 2. Plaats het ingevulde formulier samen met product(en) die je wilt retourneren in de verzenddoos waarin de bestelling is geleverd.
 3. Zorg ervoor dat je eigen adres niet meer zichtbaar is en dat de retourzending voldoende wordt gefrankeerd. Retourneer de bestelling aan onderstaand adres:
  Knaldeals.com
  Postbus 219
  7130 AE Lichtenvoorde
  Nederland
 4. Je kunt de retourzending in een brievenbus doen of inleveren bij een PostNL punt bij jou in de buurt. Is de zending te groot voor een brievenbus? Dan retourneer je de bestelling als pakketpost.

Voorwaarden

 • Het product bevindt zich in ongebruikte staat en voor zover redelijkerwijs mogelijk inclusief de originele fabrieksverpakking.
 • Retourneren vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de gehele bestelling. Indien je ons binnen deze termijn vooraf op de hoogte hebt gebracht van de retour, dan heb je vanaf dat moment 14 dagen om het product te retourneren.
 • Je draagt zelf het risico voor het geval je zending verloren gaat.

Uitzonderingen

 • Producten die in gebruik zijn genomen, zoals screen protectors. In dergelijke gevallen mogen wij de waardevermindering verrekenen met het terug te storten bedrag. Bij een gebruikte screenprotector is de waardevermindering 100%.
 • Producten waarvan de originele verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd/bevuild is. In dit geval kunnen wij de hierdoor ontstane waarvermindering verrekenen met het terug te storten bedrag.
 • Producten die wegens hygiënische redenen verzegeld verkocht worden zoals in-ear-headsets kunnen niet worden geretourneerd indien de verzegeling is verbroken.
 • Producten met eigen een ontwerp of foto, zoals fotocadeau's of telefoonhoesjes met foto, worden op aanvraag gemaakt en kunnen niet geretourneerd worden.

Kosten retourneren

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, behalve als het product door ons beschadigd of verkeerd geleverd is. Neem dan even contact op met onze klantenservice, zodat we je snel verder kunnen helpen.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct € 2,50 korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.