Vragen of deskundig advies? 088 - 6500 550 - maandag vanaf 9:00
alles voor telefoon & tablet

Welk product zoek je óf welk apparaat heb je?

 • gratis bezorgd vanaf € 25
 • onze score: 9.6
 • persoonlijk & betrouwbaar
 • vaste klanten korting

Ruilen en retourneren

Knaldeals.com staat voor de beste kwaliteit en we doen ons uiterste best om je bestelling naar volle tevredenheid te leveren. Desondanks is het mogelijk om je bestelde artikelen te ruilen of retourneren.

Je hebt de mogelijkheid om binnen 14 dagen aan te geven dat je de bestelling wil ruilen of retourneren en een terugbetaling te ontvangen. Na deze melding dien je het product binnen 14 dagen terug te sturen. Het bestelde product dient in verkoopbare staat met onbeschadigde verpakking retour te komen (indien redelijkerwijs mogelijk).

Stappenplan ruilen en retourneren

1. Je ontvangt van ons een e-mail met daarin de verzendbevestiging en het retourformulier, vul dit formulier in

2. Frankeer de zending

3. Stuur deze naar ons retouradres in Lichtenvoorde

4. Na ontvangst verwerken we je retourzending (binnen 5 werkdagen) en ontvang je een bevestiging per e-mail

Een product ruilen

Je kan het product binnen 14 dagen naar ons terugsturen om te laten omruilen. Het bestelde product dient ongebruikt en in verkoopbare staat -met onbeschadigde verpakking- retour te komen (indien redelijkerwijs mogelijk). Je kunt op het retourformulier het artikelnummer vermelden voor welk product het omgeruild dient te worden.

Een eventueel prijsverschil zullen we na ontvangst van de retourzending terugbetalen. Bij een omruiling voor een duurder product, dient van te voren het prijsverschil overgemaakt te worden naar rekeningnummer: NL45ABNA0616546300 o.v.v. het ordernummer. Geef vervolgens op het retourformulier aan of er een bijbetaling heeft plaatsgevonden.

Tip: wil je sneller (vaak de volgende dag al) een nieuw product ontvangen? Dan kun je het beste zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. Vermeld dit s.v.p. duidelijk bij de retourzending.

Een product retourneren met terugbetaling

Dat is uiteraard ook mogelijk. Als je het product binnen 14 dagen na ontvangst of aanmelding retour naar ons retouradres stuurt, betalen we het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug. Meestal is dit echter binnen 5 werkdagen na ontvangst.

Het bestelde product dient ongebruikt en in verkoopbare staat -met onbeschadigde verpakking- retour te komen (indien redelijkerwijs mogelijk).

Adresgegevens voor retourzending

Producten die je retour wilt sturen, kunnen zorgvuldig verpakt, voldoende gefrankeerd en samen met de pakbon of o.v.v. het ordernummer worden verzonden naar onderstaand adres.

Knaldeals.com
t.a.v. Retouren
Postbus 219
7130 AE Lichtenvoorde
Nederland

Kosten bij retourneren

Het terugzenden van een artikel is voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Indien de oorzaak van de retourzending bij Knaldeals.com ligt, dan zullen we de frankeringskosten vergoeden. Let op: aangetekende retourzendingen worden niet vergoed.

Indien je een artikel hebt ontvangen in een brievenbusdoos, dan kun je deze ook in dezelfde brievenbusdoos retour zenden. Hiervoor geldt het standaard postzegel tarief voor briefpost van PostNL. Als je een verzendbewijs wenst, of de artikelen zijn te groot voor een briefpostzending, dan kun je de bestelling met pakketpost retourneren. Hiervoor zijn de kosten € 6,95 binnen Nederland, als je het pakket met PostNL verzendt.

Voorwaarden

Bijna alle producten kunnen worden geruild of geretourneerd. Enkele situaties of specifieke productgroepen zorgen er wel voor dat er een nader te bepalen waardevermindering kan worden toegepast, omdat een product vaak niet meer opnieuw verkocht kan worden. Hierover zullen we altijd eerst contact opnemen en de mogelijkheden bespreken.

Situaties waarin een retourzending niet geaccepteerd wordt:
 • Maatwerk producten zoals bedrukte hoesjes of speciaal aangevraagde producten
 • Hygiëne producten (zoals in-ear headsets of koptelefoons) kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is.
 • Producten die buiten de zichttermijn worden aangemeld of ontvangen

Waardevermindering bij staat van product:

 • Ontbrekende, incomplete of onnodig beschadigde originele verpakking
 • Tape / stickers geplakt of geschreven op verpakking
 • Viezigheid of krassen op het product
 • Ontbrekende onderdelen of accessoires

Waardevermindering bij productgroepen:

 • Voor het beoordelen van verbruiksartikelen (zoals screenprotectors) is het niet nodig om deze uit te pakken. Wanneer bijvoorbeeld het beschermfolie is verwijderd of opnieuw is aangebracht, dan kunnen wij deze producten niet opnieuw verkopen. De waardevermindering is dan 100%

Heeft jouw product één van deze kenmerken? Neem dan vooraf contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice via 088 – 6500 550 (NL) of stuur een e-mail naar klantenservice@knaldeals.com.

Alle informatie omtrent de WEEE-regeling vind je hier.