• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Waterdicht hoesje (telefoonhoesjes)

 
1 - 21 van 21
1 - 21 van 21, per pagina
Sorteren op

Waterdichte telefoonhoesjes

Is jouw smartphone niet waterdicht? Maak dan gebruik van een waterdicht telefoonhoesje om het toestel te beschermen tegen (spat)water. Op Knaldeals.com vind je een ruim assortiment waterdichte telefoonhoesjes voor een groot aantal toestellen. Deze telefoonhoesjes zijn toestel specifiek of universeel. Dit betekent dat het waterdichte hoesje te gebruiken is met diverse smartphones binnen een bepaalde afmeting. Een waterdicht hoesje is volledig stofdicht waardoor water niet de mogelijkheid krijgt om in het telefoonhoesje te kruipen. Dit geldt overigens ook voor zandkorrels en andere viezigheden. Vaak wordt een waterdicht hoesje afgesloten door middel van krachtige sluitingen. Is dit niet het geval, dan is het telefoonhoesje spatwaterbestendig en kun je deze dus niet onderwater gebruiken. Wij adviseren daarom altijd om de handleiding te lezen voordat je het telefoonhoesje in gebruik neemt.

Waterbestendige hoesjes

Ga jij een dag naar het zwemband of strand? Zorg dan dat je jouw smartphone beschermt tegen waterschade met een waterdicht hoesje van Knaldeals.com. Een waterdicht telefoonhoesje is over het algemeen een robuust hoesje welke ook een uitstekende bescherming biedt tegen krassen en stoten. Wil je liever een handzamer hoesje? Dan kun je er voor kiezen om een waterdicht insteekhoesje te gebruiken welke geschikt zijn voor meerdere smartphones. Met een waterdicht telefoonhoesje is het ook mogelijk om onderwater de leukste foto's en video's te maken. Het is wel belangrijk om te weten dat onder water het bedienen van een telefoon beperkt is. Geef waterschade geen kans en bestel een waterbestendig hoesje van Knaldeals.com.

Let op: test altijd een waterdicht hoesje of deze daadwerkelijk waterdicht is, voordat je jouw smartphone er in stopt. Gebruik van dit artikel is op eigen risico.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.