• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Hybride werken met Knaldeals

Hybride werken met Knaldeals; 5 handige tips

Werk jij wel eens thuis of onderweg? Een flexibele werkplek geeft veel voordelen. Maar hoe werk je nou het meest efficiënt op verschillende locaties en welke producten kunnen je hierbij helpen? In deze blog geven we je 5 tips voor succesvol hybride werken met de producten van Knaldeals.com.

Wat is hybride werken?

Thuiswerken, op het kantoor, in het openbaar vervoer of in een koffietentje. Hybride werken is de afgelopen tijd enorm populair geworden. Hybride werken houdt in dat je afwisselt tussen werken op het kantoor en thuis of op andere locaties. Met een flexibele werkplek kun je zelf bepalen waar je op dat moment prettig kunt werken.

Waarom hybride werken?

Tijdens de coronacrisis zijn we massaal gaan thuiswerken. Nu we weer naar het kantoor mogen zien we steeds meer voordelen van een flexibele werkplek. Zo heb je bijvoorbeeld een minder lange reistijd of een betere balans tussen werk en privé. Dit leidt uiteindelijk tot meer werkplezier. Dat wil toch iedereen? Wanneer je een flexibele werkplek hebt is het vanzelfsprekend dat je gebruik maakt van verschillende apparaten zoals je telefoon, tablet en laptop. Hoe richt je dan een zo efficiënt mogelijke werkplek in? Lees hieronder onze tips zodat jij met een gerust hart succesvol hybride kunt werken.

Tip 1: Koppel eenvoudig meerdere apparaten met elkaar

Werk je vaak vanuit huis? Dan is het prettig om meerdere beeldschermen te kunnen koppelen aan je laptop. De producten van Linq byELEMENTS zijn ideaal om je werkplek uit te breiden naar een compleet werkstation met alle benodigde poorten. De Multiport Hubs van Linq byELEMENTS geven jouw laptop extra poorten zoals onder andere een USB-C, USB-A en HDMI-poort. Met een ethernet poort kun je gelijk jouw apparaat aansluiten op een netwerk voor snel en stabiel internet. Daarnaast ondersteunt de Pro hub 8K resolutie zodat je kan genieten van ultrascherp en helder beeld. De hubs zijn compact en draagbaar waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen in je tas.

Tip 2: Energie voor onderweg

Wanneer je veel onderweg bent voor je werk is het essentieel dat je apparaten altijd voorzien zijn van genoeg energie. Met een krachtige powerbank laad jij gemakkelijk je smartphone, tablet of zelfs je laptop binnen no-time op. Wel zo handig als je geen stopcontact in de buurt hebt. Zo kun jij ongestoord verder werken en hoef jij je geen zorgen te maken om een lege batterij. De powerbanks van Xtorm garanderen dat je nooit meer zonder energie zit wanneer je onderweg bent.

Tip 3: Verhoog je productiviteit met een Keyboard Cover

Tover je tablet eenvoudig om naar een laptop door een tablethoes met een toetsenbord aan te schaffen. Daarbij is het handig om te kijken naar een dunne hoes met een goede bescherming. Zo kun je jouw tablet probleemloos meenemen in je tas of rugzak. De Keyboard Cover van Gecko Covers is ideaal wanneer je onderweg bent en je productief je mail of belangrijke bestanden wil bijwerken. Daarnaast kun je de tablethoes in verschillende standen plaatsen waardoor je minder snel last krijgt van je nek tijdens het werken.

Tip 4: Altijd een stopcontact tot je beschikking

Gebruik jij ook jouw laptop op ieder moment van de dag? Dan heb je met de Xtorm Power Socket altijd een stopcontactpunt binnen handbereik. Je kunt deze mobiele stopcontact overal gemakkelijk mee naar toe nemen en vanaf iedere locatie jouw laptop voorzien van energie. Zelfs buitenshuis! De Xtorm Power Socket heeft talloze aansluitingsmogelijkheden en dat maakt de oplader geschikt voor een groot aantal apparaten, zoals smartphones, laptops, tablets en andere elektronische apparaten.

Tip 5: Bereikbaar op ieder moment van de dag

Of je nou thuis werkt, onderweg of op het kantoor, het is verstandig om bereikbaar te zijn voor je collega’s wanneer ze je nodig hebben. Met een Bluetooth headset kun je eenvoudig handsfree bellen. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld in de auto zit of als je achter de computer aan het werk bent. Daarbij is het prettig om een headset te dragen die ruis onderdrukt. Zo kun jij ongestoord een gesprek voeren.

Service & kwaliteit

Hopelijk helpen deze tips je verder op weg naar succesvol hybride werken en kun je jouw werkplek, waar dat ook mag zijn, efficiënt en optimaal inrichten. Heb je vragen over de producten of kun je een product niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan elke werkdag voor je klaar van 9:00 tot 17:00 uur om je vragen te beantwoorden.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.