• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

iPhone 12 serie

iPhone 12 toestellen: geruchten en verwachtingen

Over ongeveer twee maanden begint het jaarlijkse Apple Event. De tweede week van september staat voor veel Apple fans rood omcirkeld in de agenda, want dan maakt de Amerikaanse topfabrikant haar nieuwe smartphones, tablets en wearables bekend. Het Apple event trekt jaarlijks miljoenen viewers over de hele wereld. Waarmee gaat Apple ons dit jaar verrassen? Waar we in ieder geval van uit kunnen gaan zijn de opvolgers van de iPhone 11-serie. De geruchtenmolen draait overuren, want het internet staat vol met geruchten en verwachtingen. Wij bij Knaldeals.com hebben alle voor je verzameld en gefilterd. Lees hier alles wat je moet weten over de nieuwe iPhone 12.

Apple iPhone 12: wat weten we al

Naar verluidt worden er 3 nieuwe iPhone toestellen bekend gemaakt. De iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Dit is dezelfde indeling als de iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max van dit jaar. Je had het misschien al wel verwacht, maar óók dit keer heeft Apple weer een nieuwe chipset gemaakt, de A14 chipset. Naar verwachting stijgt de prestatie door de nieuwe chipset met 10%-20% vergeleken met de vorige modellen. De iPhone 12 Pro toestellen zullen voor de eerste keer gebruik maken van ProMotion displaytechnologie. ProMotion is Apple’s term voor een 120hz schermverversingssnelheid. Dit was eerder te vinden in de iPad Pro toestellen van Apple, maar zal dit keer dus ook zijn debuut maken in de iPhone Pro lijn. Daarnaast zal de resolutie van de schermen een upgrade krijgen. De iPhone 12 zal een hoogstwaarschijnlijk een 750p display hebben. De Pro toestellen zullen een FHD+ scherm krijgen, maar de precieze resolutie is nog niet beschikbaar. Ook zal er een nieuwe kleur komen voor de iPhone Pro lijn, namelijk ‘ Midnight Blue ’, een donkere tint blauw.

Opvallende keuze van Apple!

Apple zal volgens diverse betrouwbare bronnen dit jaar voor het eerst in de verpakking geen standaard oplader meeleveren. Apple heeft recentelijk een enquête afgenomen onder geselecteerde personen waarin werd gevraagd of dit een issue zou zijn, aangezien de meeste huishoudens al opladers thuis hebben. Op deze manier houdt het bedrijf rekening met het milieu en bespaard het kosten. Het is echter nog onduidelijk of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Daarnaast gaan er ook geruchten rond dat Apple bezig is met het maken van een iPhone welke volledig kabelloos is. Als hier meer over bekend is, dan lees je dit uiteraard op Knaldeals.com.

iPhone 12 accessoires en opladers nu al op voorraad

Knaldeals.com is altijd een van de eerste online aanbieders met accessoires voor de nieuwste iPhone-toestellen. Ben jij van plan om één van de iPhone 12 toestellen te kopen? Bekijk Knaldeals.com zijn nu al de eerste iPhone 12 hoesjes verkrijgbaar als pre-order. Houd onze website goed in de gaten want de aankomende weken wordt het assortiment aangevuld met accessoires van topmerken. Reserveer alvast jouw favoriete iPhone 12 hoesje of accessoire. Dan zorgen wij dat jouw bestelling binnen is voordat jij in het bezit bent van een nieuwe iPhone 12, iPhone 12 Pro of iPhone 12 Pro Max. Zo kun jij direct jouw iPhone beschermen tegen krassen en stoten.

iPhone 12 hoesjes

Bekijk hier alle iPhone 12 hoesjes.

iPhone 12 Pro hoesjes

Bekijk hier alle iPhone Pro 12 hoesjes.

iPhone 12 Pro Max hoesjes

Bekijk hier alle iPhone Pro Max 12 hoesjes.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.