• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Accessoires voor iPhone 15 Series

iPhone 15 series: Accessoires voor de nieuwe iPhones van Apple

Het is bijna zover, De iPhone 15-release date staat voor de deur. Zoals traditiegetrouw brengt Apple ieder jaar in de tweede week van september een nieuwe reeks iPhones op de markt. Dit jaar is geen uitzondering, en de verwachtingen zijn hoger dan ooit tevoren.

Apple staat bekend om haar baanbrekende innovaties en verbluffende ontwerpen, en de iPhone 15-reeks belooft geen teleurstelling te worden. Apple heeft aangekondigd dat ze niet één, niet twee, maar vier nieuwe toestellen zullen onthullen tijdens deze langverwachte lancering. Deze toestellen zullen de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max omvatten, elk met zijn eigen set indrukwekkende functies en mogelijkheden.

Hoewel Apple haar geheimen goed bewaart tot de officiële onthulling, zijn er al enkele opwindende geruchten en speculaties die de ronde doen over wat we kunnen verwachten. Van verbeterde camera's tot krachtigere processors. In deze blog praten wij je helemaal bij over de Apple‘s nieuwste creaties en delen we alles wat tot nu toe bekend is over de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. Bovendien hebben we bij Knaldeals.com nu al een ruim aanbod iPhone 15 hoesjes en accessoires beschikbaar en voorradig. Dit betekent dat je bij ons nu al jouw favoriete accessoires kunt bestellen en in huis kunt hebben, voordat de iPhone’s van Apple worden geïntroduceerd.

iPhone 15 vs iPhone 14

Zoals gebruikelijk brengt Apple jaarlijks meerdere toestellen van de nieuwe iPhone uit en dit jaar is geen uitzondering. Naar verluidt brengt het Amerikaanse elektronica gigant de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max uit. Daarbij zijn er enkele onderscheidende kenmerken tussen de nieuwe iPhone 15 en zijn voorganger, de iPhone 14. De iPhone 15 is iets dikker geworden, vooral vanwege de grotere batterij met een hogere capaciteit en een iets uitstekendere camera aan de achterkant. Het verschil bedraagt slechts 0,15 mm, dus het is de vraag of dit daadwerkelijk merkbaar zal zijn.

Volgens geruchten zal de iPhone 15 voor het eerst een USB-C-poort hebben. Bij de nieuwe iPhone 15-modellen heeft Apple gekozen voor wat meer afgeronde hoeken. Ze passen ook de achterkant aan, want waar deze voorheen glanzend was, zal de iPhone 15-serie nu een matte glazen achterkant hebben. Mogelijk zullen we ook verdere verbeteringen zien op het gebied van HDR-technologie en kleurnauwkeurigheid, wat een indrukwekkendere kijkervaring zou moeten opleveren.

Kleuren van de iPhone 15 en de iPhone 15 Plus

Als we de laatste geruchten mogen geloven, zal Apple dit jaar terugkeren naar het vertrouwde concept van vijf kleuropties voor hun smartphones. Dit betekent dat de iPhone 15 en iPhone 15 Plus beschikbaar zullen zijn in een reeks oogverblindende kleuren die ongetwijfeld de zintuigen zullen prikkelen.

Wat misschien wel het meest opwindend is, zijn de recent gelekte foto's van de nieuwe oplaadkabels voor de iPhone 15. Voor het eerst hebben deze kabels een kleurtje gekregen, wat suggereert dat Apple van plan is om een kleurrijk tintje aan hun nieuwste toestellen toe te voegen. Op basis van deze kabels kunnen we speculeren dat de iPhone 15 en iPhone 15 Plus beschikbaar zullen zijn in de volgende kleuren: "Middernacht" (zwart), "Geel" "Blauw", "Lichtgroen" en ten slotte "Oranje of Roze" (een keuze die nog wat mysterie met zich meedraagt).

De vraag naar de exacte kleur van de laatstgenoemde optie, "Oranje of Roze", blijft nog even onbeantwoord. Vorige foto's van gelekte kabels toonden een kleur die meer naar het roze neigde dan naar oranje, wat tot enige verwarring heeft geleid. Het zou zelfs kunnen zijn dat Apple teruggrijpt naar de prachtige koraalkleur die ze eerder gebruikten bij de iPhone XR, wat voor de liefhebbers van gedurfde en levendige kleuren een geweldige keuze zou zijn.

Kleuren van de iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max

Na maanden van speculatie en geruchten heeft Apple eindelijk een glimp laten zien van wat de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max te bieden hebben. In een opvallende zet heeft Apple besloten om vier prachtige kleuren aan te bieden, één kleur minder dan de andere twee varianten.

De kleurkeuzes voor de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn zorgvuldig overwogen. De eerste optie is het tijdloze "Titanium Zwart", dat altijd een favoriet is geweest onder Apple-fans vanwege zijn elegante en strakke uitstraling. Voor wie op zoek is naar een meer klassieke uitstraling, is er ook de vertrouwde "Titanium naturel" variant beschikbaar, die een vleugje minimalistische elegantie toevoegt.

Een spannende toevoeging aan het kleurenschema is het mysterieuze "Titanium Blauw". Deze diepe tint straalt verfijning uit en zal ongetwijfeld een beroep doen op gebruikers die op zoek zijn naar een beetje kleur in hun leven zonder af te wijken van de premium esthetiek. Last but not least hebben we "Titanium wit", een kleur die perfect past bij de high-tech uitstraling van de iPhone 15 Pro-serie.

LET OP: Het zijn nog allemaal geruchten en er is dus nog niks officieels uitgebracht.

Hoesjes en andere accessoires voor de iPhone 15 series

Hoewel de iPhone 15 reeks nog niet officieel is uitgebracht, willen we bij Knaldeals ervoor zorgen dat je voorbereid bent op de aankomst van dit langverwachte toestel. Daarom hebben we al een uitgebreide selectie van telefoonhoesjes welke beschikbaar zijn voor alle iPhone 15 modellen. Handig voor als je de iPhone nog niet hebt, maar wel absoluut zeker van bent dat je hem gaat bemachtigen zodra hij beschikbaar is. Hiermee zorg je ervoor dat je nieuwe apparaat direct na levering beschermd is tegen krassen en stoten.

Daarnaast begrijpen we dat het voorkomen van schade aan het scherm van je iPhone 15 van essentieel belang is. Daarom bieden we ook al screen protectors aan voor de iPhone 15. Deze screen protectors zijn ontworpen om je scherm te beschermen tegen krassen, vingerafdrukken en kleine impactschade. Zo kun je met vol vertrouwen genieten van het heldere display van je iPhone 15, wetende dat het goed beschermd is.

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max hoesjes

Service en kwaliteit

Let op, bij aanschaf van een telefoonhoesje of screenprotector, is het belangrijk om te weten of je de juiste hebt besteld voor het juiste toestel. Kunnen wij je hierbij helpen of heb je een andere vraag naar aanleiding van onze blog? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan elke werkdag voor je klaar tussen 9:00 tot 17:00 uur om al je vragen te beantwoorden. Wil je graag een telefoon hoesje of een screenprotector kopen voor je nieuwe iPhone bestel deze dan voor 20:00 uur, dan word de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Vanaf € 25 worden bestellingen helemaal gratis verzonden.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.