• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

AirPods hoesjes header

Dit zijn de mooiste AirPods hoesjes

De Apple AirPods is dé draadloze koptelefoon van het moment. De AirPods zijn voor het eerst uitgebracht in 2016. Inmiddels is er een tweede generatie en AirPods Pro verkrijgbaar. Daarnaast is Apple op dit moment bezig het met ontwikkelen van de AirPods 3 en Pro 2. Deze worden naar verluidt in 2021 onthult. Deze populaire in-ear headset is een echte must have voor Apple fans. Naast geruisloos muziek luisteren, kun je met de AirPods ook handsfree telefoneren en Siri acties laten uitvoeren via spraakopdrachten. Zijn de Apple oortjes leeg? Dan kun je deze ook (draadloos) opladen in de Charging Case die wordt meegeleverd. Bij Knaldeals.com kun je terecht voor een ruim assortiment AirPods hoesjes die op maat zijn gemaakt voor het oplaadstation. En speciaal voor jou hebben wij de mooiste AirPods hoesje geselecteerd die ongetwijfeld bij jou in de smaak zullen vallen.

AirPods hoesje kopen

Beschermen

Er zijn genoeg redenen om een AirPods te kopen. De draadloze koptelefoon van Apple zijn namelijk niet bepaald goedkoop. Het is daarom een verstandige keuze om deze te beschermen tegen beschadigingen met een AirPods hoesje. De AirPods hoesjes van Knaldeals.com zijn speciaal ontworpen om de oplaadstation te voorzien van een uitstekende protectie tegen krassen, stoten en vlekken.

Praktisch

Een AirPods hoesje is ook praktisch. Je hoeft het hoesje niet eens te verwijderen om gebruik te maken van draadloos laden. Daarbij is het hoesje ook voorzien van een uitsparing waarmee je direct toegang hebt tot de laadpoort. Ook worden bij de meeste AirPods hoesjes een karabijnhaak geleverd. Met deze sluitingshaak kun je het AirPods hoesje bevestigen aan je broek of (rug)tas. Zo houd je jouw broekzakken vrij voor andere spulletjes.

Stijl

Het laadstation van de AirPods is (op dit moment) alleen verkrijgbaar in de kleur wit. Wil jij liever een andere kleur omdat je een andere uitstraling wilt? Met een AirPods hoesje van Knaldeals kun je de Charging Case voorzien van een nieuw uiterlijk. In ons assortiment vind je AirPods hoesjes in verschillende materialen, zoals TPU, leder en hard kunststof. Daarnaast kun je ook een keuze maken uit diverse merken, waaronder Spigen, Baseus en ESR. Ga voor de perfecte match met jouw iPhone of kies een hoesje die past bij jouw persoonlijke stijl.

Ruim assortiment AirPods hoesje

Hieronder hebben wij de mooiste AirPods hoesjes voor je verzameld die het vaakst zijn besteld door onze klanten! Ga jij voor een zakelijke uitstraling of toch liever een stoer design? In alle gevallen zijn de AirPods hoesjes van Knaldeals verkrijgbaar voor knalprijzen.

Lederen AirPods hoesjes

Stoere AirPods hoesjes

Stijlvolle AirPods hoesjes

Service en kwaliteit

Heb jij jouw favoriete AirPods hoesje gezien in ons assortiment? Bestel deze dan op werkdagen voor 20:00 uur. Wij zullen dezelfde dag nog de order klaarmaken en versturen. Daarnaast wordt de bestelling helemaal gratis verstuurd vanaf € 25. Heb je een vraag over een AirPods hoesje? Stel deze dan op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur aan onze klantenservice. Wij zitten iedere werkdag voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies.

Meer weten over de draadloze koptelefoon van Apple? Lees hier alles over de Apple AirPods op Knaldeals.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.