• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Knaldeals lanceert (huis)merk: Cazy

Bij Knaldeals.com hebben we de afgelopen jaren ons assortiment flink uitgebreid met nieuwe merken. Van deze merken is Cazy een van de meest recente toevoegingen. Het huismerk bestaat uit een ruim aanbod met telefoonhoesjes, tablethoezen, screen protectors, kabels en laders met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. De accessoires van Cazy zijn verkrijgbaar voor vrijwel alle populaire toestellen maar ook de minder bekende apparaten. Tijdens de introductie van ons huismerk, heeft Cazy ook twee nieuwe powerbanks gelanceerd! Lees alles over Cazy en haar nieuwe gadgets op Knaldeals.com.

Twee nieuwe Cazy Powerbanks

Een van de nieuwste producten die Cazy heeft toegevoegd aan het assortiment van Knaldeals.com zijn twee Powerbanks, namelijk de Cazy USB-C PD Powerbank 10.000mAh en Cazy USB-C PD Powerbank 20.000mAh. Een Powerbank is een handig apparaat waarmee je onderweg je smartphone, tablet of bluetooth headset kunt opladen, zonder dat je een stopcontact nodig hebt. De Powerbanks van Cazy zijn verkrijgbaar in twee verschillende capaciteiten: 10.000mAh en 20.000mAh.

Cazy USB-C PD Powerbank 10.000mAh

De Cazy 10.000mAh Powerbank is een pocket-sized oplader die gemakkelijk in je tas of broekzak past. Je kunt met deze externe batterij dus altijd en overal je telefoon, tablet of andere apparaten opladen. De Powerbank heeft een capaciteit van 10.000mAh, wat betekent dat je een smartphone ongeveer 2 á 4 keer kunt opladen, voordat de Powerbank zelf weer opgeladen moet worden. Wat Cazy slim heeft bedacht is het digitale LED display. Het display houdt je op de hoogte van het batterijpercentage van de Powerbank, zodat je precies weet hoeveel energie nog tot je beschikking is. De Powerbank beschikt over twee poorten, namelijk een USB-C in/output en USB-A output. Dit betekent dat je twee apparaten tegelijkertijd kunt opladen, wat vooral handig is als je bijvoorbeeld je eigen telefoon en die van je partner wilt opladen. De Cazy Powerbank kan ook razendsnel worden opgeladen via USB-C poort. Deze poort ondersteunt namelijk Power Delivery en kan tot drie keer sneller opladen dan standaard poorten. Bij de Powerbank wordt ook een USB-C naar USB kabel geleverd, zodat je de Powerbank direct in gebruik kunt nemen en kunt opladen met je eigen thuislader.

Cazy USB-C PD Powerbank 20.000mAh

De Cazy 20.000mAh Powerbank is groter, zwaarder en beschikt over meer capaciteit dan de 10.000mAh variant. Je kunt met deze krachtige Powerbank een smartphone ongeveer 4 á 6 keer volledig opladen. Via het digitale LED display kun je makkelijk aflezen over hoeveel batterijpercentage de powerbank beschikt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wanneer je het product moet opladen. Je kunt de Cazy Powerbank opladen via de USB-C poort welke Power Delivery ondersteunt. Daarnaast dient deze USB-C ook als output. Ook bevat de Powerbank over een USB-A poort, wat betekent dat je twee toestellen tegelijkertijd kunt opladen. Dit is bijzonder handig als je onderweg je smartphone en tablet wilt opladen. Ook beschikt deze powerbank over een compact formaat, waardoor je de externe batterij overal gemakkelijk mee kunt nemen en je apparaten kunt opladen. Dit maakt de Cazy Powerbank perfect voor lange reizen, festivals of andere gelegenheden waarbij je lastig beschikking hebt van een stopcontact.

Specificaties: Cazy 10.000mAh vs Cazy 20.000 mAh

Cazy powerbank kopen?

Ben jij ook op zoek naar een betrouwbare powerbank om jouw mobiele apparaten te voorzien van energie? Kies dan voor de twee compacte powerbanks van Cazy! Wil je toch meer informatie over de producten ontvangen? Ga dan naar de productpagina’s of neem contact op met onze klantenservice. Ben je helemaal overtuigd? Plaats dan een bestelling op werkdagen voor 20:00 uur. Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en de volgende werkdag bezorgd. Daarbij rekenen wij geen verzendkosten vanaf € 25.

Te combineren met:

Service en kwaliteit

Heb je een vraag over de powerbank of een ander artikel van Cazy? Wij zitten iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 uur voor je klaar om je verder te helpen en te voorzien van deskundig advies. Je kunt ons gemakkelijk bereiken via de telefoon, e-mail, whatsapp en een van onze social media kanalen.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.