• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Feestdagen Tips 2020 header

5 tips voor vrolijke feestdagen 2020

We gaan de laatste twee maanden van 2020 in. Ondanks dat het coronavirus nog steeds heerst in Nederland, gaan we toch de leukste tijd van het jaar tegemoet. Wil jij coronaproof en goed voorbereid de feestdagen vieren? Lees dan onze 5 tips om de feestdagen te vieren volgens de nieuwe maatregelingen:

1. Bestel ruim op tijd

Omdat het buitenleven voor ons steeds beperkter wordt biedt online shoppen de uitkomst. Het aantal online bestellingen is sinds het coronavirus alleen maar toegenomen, waardoor wij verwachten dat het bij de bezorgdiensten extra druk gaat worden. Wees daarom de topdrukte voor en begin nu alvast met verlanglijstjes maken en cadeautjes bestellen, zodat alles op tijd wordt bezorgd.

2. Online Lootjestrekken

Is het ook een jaarlijkse traditie om samen met je familie, collega’s of vriendengroep lootjes te trekken? Bij elkaar komen om vervolgens een lootje te trekken wordt dit jaar lastig. Gelukkig biedt Lootjestrekken.nl en Drawnames.be de oplossing door online lootjes te trekken. Daarnaast kun je op deze website ook je eigen online verlanglijstje samenstellen. Hierdoor weet jij precies waar de interesses liggen van de persoon die jij hebt getrokken.

3. Koopjesjagen

De meeste winkels en webshops houden rekening met de drukte rondom de feestdagen. Hierdoor worden kortingsacties steeds verder naar voren worden geschoven. Ook bij Knaldeals.com staan de aankomende twee maanden in het teken van kortingsacties. Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor in de schoen of onder de kerstboom? Wij starten op 16 november al met Black Friday. De rest van de acties hebben wij hieronder weergeven in de Feestdagen Kalender 2020:

Feestdagen Kalender 2020

Kun jij nog wel wat hulp gebruiken bij het vinden van Sinterklaascadeautjes of surprises? Lees dan hier onze Tips voor Sinterklaas 2020.

4. Live videobellen

Iedereen heeft wel een smartphone, laptop of computer tot zijn beschikking. Is het niet mogelijk om bij elkaar te komen vanwege de samenstelling van het aantal personen, dan is videobellen natuurlijk een ideaal communicatiemiddel. Zorg wel dat je jouw cadeautje(s) op tijd bezorgd of laat bezorgen, zodat iedereen iets heeft om uit te pakken tijdens het videobellen.

5. Volg de maatregelen

Ben jij uitgenodigd om met je familie Sinterklaas of Kerst te vieren? Houd dan eerst de maatregelingen van het Rijksoverheid in de gaten. Indien het toelaat ga dan uit voorzorg 10 dagen in pré-quarantaine, zodat je zeker weet dat je het virus niet bij je draagt. Houd daarnaast altijd 1,5 meter afstand en was met regelmaat je handen. Heb je symptomen, blijf dan thuis en maak gebruik van tip 4.

Klantenservice tijdens de feestdagen

Heb je een probleem met een bestelling of kom je er eventjes niet uit? Ook in december staan we klaar om je verder te helpen! Maar let op: vanaf 25 december t/m 27 december en 1 januari 2020 zijn we gesloten.

Alle producten die op voorraad zijn en besteld voor 20:00 uur, worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Daarnaast worden bestellingen vanaf € 25 helemaal gratis verstuurd.

Namens team Knaldeals.com wensen wij je alvast fijne feestdagen!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.