• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Magsafe oplader

Magsafe is een draadloze laadtechniek welke ontwikkeld is door Apple. Deze techniek werd voor het eerst geïntroduceerd bij de release van de iPhone 12 serie. Maar wat is Magsafe precies en hoe werkt het eigenlijk? We praten je hier helemaal bij!

Wat is Magsafe?

Magsafe is een magneettechnologie welke met name wordt gebruikt in combinatie met draadloos laden. Deze techniek is echter niet zozeer nieuw. In het verleden heeft Apple deze technologie gebruikt als veiligheidsfunctie voor MacBook laadkabels. Alleen deze opladers worden niet meer gemaakt. In 2020 keert de merknaam weer terug bij de iPhone 12.

Hoe werkt Magsafe?

Magsafe bestaat uit een aantal magneten die rondom de interne laadspoel van de iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 en iPhone 15 toestellen zitten. Deze magneten detecteren de aanwezigheid van Magsafe accessoires, zoals laders en hoesjes, welke ook zijn voorzien van magneten, waardoor deze goed blijven vastzitten op de achterkant van het toestel. Zelfs wanneer het toestel trilt door inkomende oproepen of berichten. De Magsafe lader wordt dus vastgeplakt op de achterkant van het toestel met magneten, waardoor het laadproces niet onderbroken wordt. Dit maakt opladen efficiënter en veiliger. Bovendien biedt deze techniek een laadvermogen van 15W, terwijl standaard draadloos laders vaak slechts tot 7,5W kunnen bieden. Magsafe accessoires zijn geschikt voor de iPhone 12, 13, 14 en 15 series en niet voor oudere iPhone modellen.

Maar wat zijn nu de voordelen van Magsafe en zitten er ook nadelen aan?

Voordelen

  • Altijd een goede verbinding
  • Tot 15W draadloos laadvermogen
  • Combineren met groot aantal Magsafe accessoires
  • Je kunt de smartphone zelfs oppakken of bewegen tijdens het draadloos laden
  • De lightning-poort blijft beschikbaar

Nadelen

  • Alleen beschikbaar voor iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 en iPhone 15 series, niet voor oudere iPhone modellen
  • Bij de Magsafe lader zit de telefoon nog steeds verbonden aan het stopcontact

Magsafe Accessoires

Er zijn verschillende accessoires uitgebracht welke deze techniek ondersteunen, waaronder Magsafe hoesjes, laders en houders. Bij Knaldeals.com shop je deze accessoires van verschillende merken zoals Cazy, Spigen en Njord Collections.

Magsafe hoesjes

Magsafe accessoires

Service en kwaliteit

Heb je vragen over een Magsafe product of zoek je een specifieke accessoire voor jouw smartphone? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zitten op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur om al jouw vragen te beantwoorden. Heb jij jouw favoriete accessoire gevonden? Bestel deze dan voor 20:00 uur, dan wordt namelijk de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bovendien rekenen wij geen verzendkosten vanaf € 25.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.