• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

fotohoesje ontwerpen

Ben jij op zoek naar een nieuw telefoonhoesje, maar heb je de juiste nog niet gevonden? Maak dan je eigen hoesje! Bij Knaldeals.com is het mogelijk om een telefoonhoesje met een foto te ontwerpen. Zo heb jij een uniek hoesje die niemand anders heeft! Ben je niet zo creatief? Dat is geen probleem. Met onze ontwerptool is een telefoonhoesje ontwerpen heel eenvoudig. In deze blog leggen we je stapsgewijs uit hoe je een hoesje maakt.

Maak je eigen, unieke hoesje

Via onze ontwerptool kun je een hoesje ontwerpen die helemaal voldoet aan jouw wensen. Met deze ontwerptool is alles mogelijk! Creëer eenvoudig je eigen telefoonhoesje met een foto van je huisdier of jouw gezin. Je kunt ook een foto vanuit jouw social media plaatsen. Zo kun je ook die ene leuke foto gebruiken van jouw favoriete vakantie. Liever een hoesje met alleen een logo of initialen? Ook dat is mogelijk met de ontwerptool. Daarnaast kun je jouw ontwerp opvrolijken met tekst en stickers. Zo maak jij gemakkelijk de mooiste creaties. Je kunt een telefoonhoesje voor jezelf maken maar natuurlijk ook voor je moeder, zus, vriend of een ander dierbaar persoon. Op die manier kun je een eigen gemaakt hoesje tevens als cadeau geven en verras je diegene met een uniek, persoonlijk geschenk.

Hoesjes van hoge kwaliteit

Wanneer je jouw toestel hebt geselecteerd kun je kiezen uit verschillende soorten smartphonehoesjes. Zo zijn er soft cases, hard cases of book cases beschikbaar. Welke hoesjes beschikbaar zijn is afhankelijk van jouw toestel.

Soft Cases: De flexibele TPU cases, ook wel soft cases genoemd, zijn vervaardigd uit zacht siliconen materiaal en verkrijgbaar in transparant en zwart. Deze flexibele hoesjes sluiten gemakkelijk en naadloos aan om je toestel. Ook voegen deze hoesjes nauwelijks omvang toe waardoor deze gemakkelijk in je broekzak passen.

Hard Cases: De hardcases zijn gemaakt van hard kunststof en zitten strakker om jouw toestel. Deze stevige hoesjes bieden een uitstekende bescherming tegen krassen en stoten.

Book Cases: Je kunt ook kiezen voor een book case welke de voor- en achterkant van je telefoon beschermt. Deze type hoesjes zijn voorzien van opbergvakjes voor pasjes. Zo heb jij altijd jouw belangrijkste bezittingen bij de hand.

Welke smartphone heb je?

 

Welk hoesje je ook kiest, ze zullen je toestel dagelijks beschermen tegen krassen, stoten en vlekken. Daarnaast zijn alle hoesjes voorzien van uitsparingen voor poorten en knoppen waardoor je telefoon toegankelijk blijft. Hierdoor kun je jouw unieke hoesje altijd om je toestel laten zitten. Wanneer je jouw ontwerp besteld hebt wordt deze met de grootste zorg en kwaliteit, door onze eigen medewerkers, op het hoesje bedrukt. Zo kun jij lang genieten van je eigen gemaakte hoesje.

Hoe ontwerp je jouw eigen hoesje?

Het ontwerpen van een eigen hoesje is heel eenvoudig met onze eigen ontwerptool. Hierin kun je gemakkelijk foto’s uploaden en bewerken met tekst en stickers. Binnen een paar minuten heb jij een design gemaakt. Je kunt dus heel eenvoudig een gepersonaliseerd hoesje creëren die niemand anders heeft. Ontwerp jouw unieke hoesje in 4 simpele stappen:

Stap 1: Selecteer jouw toestel

Om een ontwerp te kunnen maken selecteer je als eerste jouw smartphone. De telefoonhoesjes zijn beschikbaar voor vrijwel alle toestellen. Kies eenvoudig het merk en vervolgens het model. Het menu kun je uitklappen zodat je eenvoudig jouw smartphone kunt selecteren.

Stap 2: Kies een hoesje

De volgende stap is het kiezen van een type hoesje. Er zijn verschillende type hoesjes verkrijgbaar zoals zachte, flexibele transparante hoesjes of harde hoesjes zoals hardcases.

Stap 3: Start ontwerpen

Wanneer je jouw type hoesje hebt gekozen kom je terecht in de ontwerptool. In de ontwerptool kun je eenvoudig jouw hoesje personaliseren en bewerken met je favoriete kleur, foto of logo. De volgende opties zijn mogelijk:

  • Afbeelding kiezen: Bij het kopje ‘afbeelding’ kun je jouw favoriete foto uitkiezen die je op het hoesje wilt laten bedrukken. Een foto uploaden kan via jouw eigen bestanden die op je computer of mobiel staan of via social media. Wanneer je een foto hebt gekozen kun je deze aanpassen in grootte of draaien. Ook kun je de foto verplaatsen door deze te slepen.
  • Kleur: Wanneer je ‘kleur’ selecteert kun je jouw favoriete kleur kiezen die de achtergrond bedekt. Je kunt kiezen uit voorgeselecteerde kleuren maar je kunt ook je eigen kleur kiezen. Klik op het kleurenwiel en kies jouw kleur of vul een kleurcode in.
  • Illustratie: Bij ‘illustraties’ kun je leuke of grappige illustraties toevoegen die jouw ontwerp zullen opfleuren. Kies uit verschillende illustraties zoals sterretjes, bloemen of emoji’s. Wanneer je een illustratie gekozen hebt kun je deze aanpassen in grootte of draaien. Ook kun je de illustratie slepen naar de juiste plek.
  • Tekst: Bij ‘tekst’ is het mogelijk om een tekst toe te voegen aan je ontwerp. Typ eenvoudig je tekst in het tekstvak en kies vervolgens een lettertype. Ook kun je de tekst opmaken met jouw eigen gekozen kleur en de tekst aanpassen in grootte.

Stap 4: Bestellen

Ben jij tevreden met jouw ontwerp? Bestel dan het hoesje door op de groene knop ‘toevoegen aan mandje’ te klikken. Wanneer je voor 15:00 uur besteld wordt jouw hoesje dezelfde dag nog bedrukt en verzonden.

Let op: omdat de hoesjes op aanvraag worden gemaakt kunnen deze helaas niet geretourneerd worden.

Fotocadeaus

Bij Knaldeals.com is het mogelijk om op verschillende soorten producten jouw foto te laten bedrukken. Naast telefoonhoesjes kun je ook kiezen uit mokken, koektrommels, onderzetters en meer. Ook deze producten kun je personaliseren in de ontwerptool met tekst en illustraties. Bekijk het assortiment met fotocadeaus hier. Wanneer je niet zo creatief bent kun je ook kiezen voor een design gemaakt door onze eigen ontwerpers. De collecties staan vol met prachtige designs die verkrijgbaar zijn voor verschillende producten. Of je nu zelf gaat ontwerpen of niet, op Knaldeals.com shop je gemakkelijk voor elke gelegenheid een uniek cadeau.

Mokken: De mokken zijn gemaakt van keramiek en vaatwasser- en magnetronbestendig. Met de ontwerptool kun je de mok voorzien van een foto, tekst en stickers. Een perfect cadeau voor iemand die veel koffie of thee drinkt! Er zijn ook magische mokken verkrijgbaar. Hierbij wordt het ontwerp pas zichtbaar wanneer de mok heet wordt.

Cadeaublikken: Hou jij van koekjes? Kies dan voor een gepersonaliseerde koektrommel! In de koektrommel kun je jouw favoriete koekjes opbergen. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals Moederdag, Bedankt of Verjaardag. Dat maakt dat de koektrommels ook zeer geschikt zijn om te geven als cadeau. Er is keuze uit verschillende maten en vormen zoals trommels in de vorm van een hart, rechthoek of vierkant. Je kunt ook kiezen voor een pennenblik om andere spulletjes in op te bergen.

Onderzetters: Op de onderzetters kun je jouw eigen foto laten bedrukken. Je kunt kiezen uit rubberen onderzetters of onderzetters van glas. De onderzetters zijn leuk voor jezelf maar ook geschikt om te geven als cadeau. Je kunt kiezen uit thema’s zoals Huwelijk, Vaderdag of Geboorte. Zo maak jij in een handomdraai een uniek geschenk.

Zakelijke aanvragen

Het is ook mogelijk om een zakelijke aanvraag te doen. Of het nu gaat om een hoesje met uw bedrijfslogo, relatiegeschenk of promotie, bij Knaldeals leveren we maatwerk.

Service & kwaliteit

We hopen dat we je hebben geholpen met het ontwerpen van je eigen hoesje. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 tot 17:00 uur uur om al je vragen te beantwoorden.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.