• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Gadgets voor jouw goede voornemens 2021

Gadgets voor jouw goede voornemens 2021

Gelukkig nieuwjaar! 2021, een nieuw jaar waarin we hopelijk langzamerhand terug gaan naar het oude normaal. Daarnaast staat januari misschien voor jou ook wel in het teken van een frisse start en natuurlijk de goede voornemens. Weet jij ook al wat jouw goede voornemens voor 2021 zijn? Bij Knaldeals.com hebben wij handige gadgets geselecteerd die kunnen helpen bij de meest veel voorkomende goede voornemens. Het waarmaken van jouw goede voornemens was nog nooit zo makkelijk met de gadgets van Knaldeals.com!

Sporten

Een gezonde start van 2021 is een voornemen die hoog staat aangeschreven. Vanwege de huidige lockdown zitten we veel binnen en grijpen we misschien iets te snel naar een zak chips. Voldoende beweging en sporten is dus belangrijk. Een van de meest populaire sporten van het afgelopen jaar was dan ook hardlopen! Omdat sporten in groepsverband voorlopig niet mag, trekken veel mensen de hardloopschoenen aan en gaan voor een blokje om! Bij Knaldeals.com hebben wij een aantal gadgets die je helpen om nog meer plezier uit het sporten te halen.

Sportarmband

Deze universele sportarmband is speciaal ontworpen om jouw smartphone te dragen tijdens het hardlopen. De sportarmband beschikt over een headset uitsparing, zodat je kunt luisteren naar sportoefeningen of jouw favoriete muziek. Bovendien komt de universele sportarmband met een praktisch opbergvakje voor een huis- of fietssleutel. Deze sportarmband is super handig om te gebruiken tijdens het hardlopen zodat jij alles veilig kan opbergen in deze sportarmband en je volledig kunt focussen op jouw workout!

Sportheadset

Luister jij graag naar muziek tijdens jouw workout? Dan is de Jabra Sport Headset zeker iets voor jou. Deze headset is zweet- en weerbestendig. Daarnaast blijven de oordopjes goed in je oor zitten, mede dankzij de oorhaken. Ideaal wanneer je bezig bent met een intensieve workout. En met de eenvoudige bedieningsknoppen kun je gemakkelijk nummers overslaan of de volume zachter en harder zetten.

Afvallen

Afvallen is ook een veel voorkomende voornemen. De feestdagen zijn achter de rug, maar de kerst kilootjes niet. Nu je overweegt om lekker te gaan sporten wil je natuurlijk wel resultaat zien. Bij Knaldeals hebben wij de perfecte gadgets waarbij jij al jouw voortgang exact kunt volgen.

Huawei Digitale Smart Weegschaal

De Huawei Digitale Smart Weegschaal helpt je bij het realiseren van je streefgewicht. Deze slimme weegschaal calculeert 9 verschillende waardes, waaronder gewicht, lichaamsvet, spiermassa en BMI. De Huawei Digitale Smart Weegschaal beschikt over 4 druksensoren, waardoor de weegschaal accuraat metingen kan verrichten. Je kunt zelfs deze gegevens opslaan en later aflezen vanaf jouw smartphone, dankzij de Huawei Smart Scale App. Door gebruik te maken van de Huawei Body Fat Scale weegschaal weet jij precies hoeveel je weegt en hoeveel kilootjes er nog af moeten.

Denver Bluetooth Fitnessband

De Denver BFA-10 Bluetooth Fitnessband is een activity tracker welke je bewegingen registreert en vastlegt. De activity tracker meet o.a. slaapritme, stappen, afstand en calorieën welke je kunt aflezen vanaf jouw smartphone via de gratis Denver app. Ook houdt de Denver Fitnessband je op de hoogte van SMS en binnenkomende oproepen. Hierdoor blijf je op de hoogte van jouw prestaties en elke dag volledig in control!

Sparen

Naast een gezondere levensstijl wil je er misschien ook wel er financieel op voor uit gaan. Dit kan op twee manieren, namelijk meer gaan sparen of juist minder onnodige uitgaven gaan doen. Ook voor deze goede voornemen vind je bij ons een handige gadget:

Digitale Spaarpot

Met de Digitale Spaarpot met Muntenteller bewaar je al jouw klein- en muntgeld op een centrale plek. Deze spaarpot beschikt over een handige digitale muntenteller die nauwkeurig bijhoudt hoeveel muntgeld in de spaarpot zit. De Muntenteller kun je gebruiken met alle euromunten en kan ongeveer 800 - 1000 munten tellen. Dus ben je aan het sparen voor een nieuwe spelcomputer, schoenen of een ander doel? Met de Digitale Spaarpot weet je precies hoeveel geld je hebt gespaard.

Milieu

Wil jij in 2021 ook een steentje bijdragen aan een beter milieu? Momenteel werken we voor een groot deel vanuit huis. Maar als je echt naar je werk moet, reis dan bewust! Een goed voorbeeld hiervan is om vaker de fiets te pakken zodat je de auto kan laten staan. Om je tijdens het fietsen te voorzien van meer gebruikersgemak hebben we een populaire fietshouder geselecteerd.

Waterdichte Fietshouder

Pak jij in 2021 ook wat vaker de fiets? Dan is de qMust Waterdichte Universele Fietshouder een onmisbare accessoire. Dit waterdichte tasje beschikt over een universele houder die compatibel is voor smartphones tot 6 inch. Je plaatst de waterdichte fietshouder op de fietsstuur binnen een handomdraai. Daarnaast is het mogelijk om jouw smartphone te bedienen, zonder de smartphone uit het tasje te halen. Hierdoor kun je handsfree telefoneren en navigeren tijdens het fietsen en wordt jouw toestel beschermt bij slechte weersomstandigheden. Deze gadget kun je ook perfect gebruiken op een mountainbike of racefiets!

Opstaan

Slaap jij ook regelmatig door de wekker heen? Dan is een goede wekker natuurlijk een must-have! Op Knaldeals.com vind je speciaal voor deze slaapkoppen een ruim assortiment (digitale) wekkers die geschikt zijn voor de job!

Denver Wekkerradio

Wordt elke ochtend heerlijk wakker met de Denver CRL-320 Wekkerradio. Deze wekkerradio is uitgerust met Wake-up Light welke 30 minuten voordat het alarm afgaat wordt ingezet. Daarbij speelt de wekkerradio ook rustgevende natuurgeluiden af, waardoor je ontspannend wakker wordt. Op de bovenkant van de wekker zitten knoppen waarmee je wekkerradio eenvoudig kunt bedienen, waaronder een snooze knop. Ook is het mogelijk om jouw smartphone op te laden via deze wekkerradio. Gebruik ook deze multifunctionele wekkerradio met Wake-Up Light en wordt elke ochtend wakker zonder tegenzin.

Service en kwaliteit

Heb jij ook een product gevonden die jouw gaat helpen bij het behalen van jouw voornemens? Bestel deze dan op werkdagen voor 20:00 uur, dan zorgen wij dat de bestelling dezelfde dag nog wordt verwerkt en verzonden. Daarnaast worden bij alle bestellingen vanaf € 25 geen verzendkosten gerekend. En kom je er eventjes niet uit of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. We wensen je heel veel succes met jouw goede voornemens!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.