• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

XB4-series

Nieuw: ’s werelds krachtigste XB4 powerbanks van Xtorm

Op zoek naar een krachtige powerbank? Xtorm heeft de nieuwe XB4-series gelanceerd! De serie bestaat uit de XB401 Titan Powerbank en het vlaggenschip de XB402 Titan Pro Powerbank. De powerbanks zijn vervaardigd uit gerecycled materiaal en beschikken over innovatieve functies, waaronder een nieuw iconisch display met LED verlichting. Met deze krachtige powerbanks kun je al jouw draagbare apparaten eenvoudig voorzien van energie, waar je ook bent. Lees alles over de Xtorm XB4-series Powerbanks op Knaldeals.com.

Ervaar de kracht van de Xtorm XB4-series

De producten van Xtorm bieden de laadoplossing voor mobiele apparaten. Zo ook de gloednieuwe XB4-serie Powerbanks. Met deze krachtige externe batterijen kun je jouw nieuwe USB-C laptop, tablet, e-reader of smartphone met gemak opladen zonder (helemaal) afhankelijk te zijn van een stopcontact. De powerbanks zijn uitgerust met diverse poorten, waardoor het mogelijk is om meerdere toestellen op hetzelfde moment op te laden. Daarbij zijn de twee titanen voorzien van een futuristisch LED display waar het huidige batterijpercentage op wordt getoond. Ook laat Xtorm zien dat het nadenkt over duurzaamheid. De behuizing van de powerbanks zijn namelijk vervaardigd uit recyclebaar materiaal. Bovendien worden de powerbanks aangedreven door innovatieve specificaties en hoge kwaliteitsnormen, waardoor de powerhouses langer mee gaan en minder snel vervangen hoeven te worden. Maar wat zijn precies de verschillen tussen deze twee indrukwekkende powerbanks? Wij leggen het hieronder uit!

Xtorm XB401 Titan Powerbank

Met de XB401 Titan powerbank heb je altijd energie binnen handbereik. De Titan is voorzien van een krachtige 24.000mAh batterij en heeft een prachtig innovatief design met een futuristisch LED-display. Daarnaast beschikt de XB401 Titan over drie USB-C PD poorten en biedt deze een totaal vermogen van 90W. Het is dus mogelijk om meerdere apparaten tegelijk op te laden, waaronder jouw laptop, smartphone of tablet. Daarbij is de USB-C PD 60W poort ontwikkeld om de nieuwste USB-C laptops op te laden in slechts 1,5 uur! De andere twee poorten zijn ideaal om je smartphone of tablet te voorzien van energie. Niet alleen zijn je apparaten snel op te laden, maar de powerbank zelf is ook binnen 2 uur opladen weer helemaal klaar voor gebruik. De poorten van zowel de Titan als de Titan Pro worden ondersteunt door Power Delivery. Met deze laadtechniek worden apparaten sneller, efficiënter en veiliger opgeladen, doordat het vermogen zich automatisch aangepast naar de meest geschikte output van jouw apparaat. Door middel van pass-through-charging, is het ook mogelijk om jouw powerbank en je andere apparaten tegelijkertijd op te laden. Dit maakt de XB401 een uitermate geschikte powerbank om mee te nemen tijdens al je avonturen!

Het vlaggenschip: de Xtorm XB402 Titan Pro Powerbank

De XB402 Titan Pro is speciaal ontwikkeld om nieuwe USB-C laptops en andere apparaten op te laden terwijl je onderweg bent. Het vlaggenschip is ook uitgerust met een krachtige 24.000mAh batterij, welke groot genoeg is om jouw laptop 1,5 keer op te laden. Ook hier is het LED-display geïntegreerd waarbij je het batterijpercentage kunt aflezen zodat je precies weet hoelang je nog met de Powerbank kunt doen. In tegenstelling tot de Titan is de Titan Pro uitgerust met vier USB-C PD poorten en levert deze een maximaal vermogen van 150W. Zo is het mogelijk om meerdere apparaten tegelijk snel en efficiënt op te laden. Daarnaast beschikt de XB402 Titan Pro over een krachtige USB-C PD 140W poort die speciaal ontwikkeld is voor het opladen van elke nieuwe USB-C laptop, waaronder de nieuwste Apple MacBook Pro. De overige USB-C PD poorten zijn zeer geschikt om je smartphone of tablet snel op te laden. Tot slot maakt de 100W USB-C PD ingang het mogelijk om de XB402 Titan Pro een half uur sneller op te laden dan de XB401 Titan namelijk binnen 1,5 uur. Zo is deze nog sneller klaar voor gebruik. Tijdens het opladen van de powerbank is het tevens mogelijk om andere apparaten tegelijkertijd op te laden doordat de powerbank pass-through-charging ondersteunt. Met de XB402 Titan Pro powerbank haal jij het maximale uit al je apparaten!

Xtorm Titan vs Xtorm Titan Pro:

XB4 specificaties

Xtorm Powerbank kopen?

Ben jij ook zo enthousiast over deze krachtige powerbanks? De nieuwe XB4-series van Xtorm zijn nu verkrijgbaar bij Knaldeals.com! Bestel je het product voor 20:00 uur dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Te combineren met

Service en kwaliteit

Ben jij van plan om een Xtorm XB4-powerbank aan te schaffen? Of heb je nog wat hulp nodig? Wanneer je vragen hebt over de nieuwste XB4-series of over een ander product kun je terecht bij onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Je kunt ons eenvoudig bereiken via e-mail, whatsapp, social media of via de telefoon. We beantwoorden graag al je vragen!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.