• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung SmartTags

Ontdek de SmartTags van Samsung: Raak nooit meer je spullen kwijt!

Samsung SmartTags zijn kleine, slimme bluetooth trackers die zijn ontworpen om jouw verloren spullen eenvoudig terug te vinden. Er zijn drie varianten beschikbaar: de originele Samsung Galaxy SmartTag, de geavanceerdere SmartTag+ met Ultra-Wideband technologie en de nieuwste SmartTag2. Ben je nieuwsgierig naar deze handige gadgets? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over de Samsung SmartTags!

Wat zijn Samsung SmartTags?

Samsung SmartTags zijn bluetoothtrackers die je aan belangrijke items kunt bevestigen zoals bijvoorbeeld je sleutels of portemonnee. De SmartTag maakt gebruik van Bluetooth of Ultra-Wideband-technologie om de locatie van je verloren items te bepalen. De batterij van de originele SmartTag gaat ongeveer 1 jaar mee, de SmartTag+ gaat 6 maanden mee en de SmartTag2 gaat 500 dagen mee. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het constant vervangen van batterijen. Kortom, met de Samsung SmartTags kun je eenvoudig al jouw belangrijke spullen tracken zodat je deze nooit meer kwijtraakt.

Hoe werken de SmartTags?

Maar hoe werken de SmartTags eigenlijk in de praktijk? De werking van Samsung SmartTags is heel simpel. Zodra je een SmartTag aan een item hebt bevestigd, koppel je deze aan je Samsung smartphone via de SmartThings-app. De Samsung Galaxy SmartTags werken met de meest recente versie van de SmartThings-app op de nieuwste Galaxy-telefoons. Wanneer je de SmartTag hebt bevestigd kun je jouw items vervolgens op verschillende manieren terugvinden. Niet alleen kun je via de app de locatie van je items in realtime volgen, maar je kunt ook meldingen ontvangen wanneer je items buiten een bepaalde afstand van je smartphone raken. Stel je voor dat je op het punt staat om de deur uit te gaan en plotseling beseft dat je je sleutels bent vergeten - geen paniek! Dankzij de SmartTags krijg je direct een melding op je smartphone zodra je buiten bereik bent.

Met de SmartTag+ en de SmartTag2 kun je jouw spullen nog nauwkeuriger tracken dankzij Ultra-Wideband technologie. Ook bieden deze SmartTags ondersteuning via Augmented Reality (AR) in de SmartThings Find-app. Hiermee krijg je precies te zien waar je heen moet lopen om jouw verloren item snel terug te vinden.

Wereldwijde tracking met de Samsung SmartTag

Het officiële bereik van de Samsung SmartTag is 120 meter. Maar, met een slimme toepassing van Bluetooth-technologie, kun je je SmartTag wereldwijd terugvinden. De SmartTag kan signalen uitzenden naar alle Galaxy-telefoons in de buurt. Dit betekent dat zelfs als je buiten het officiële bereik bent, je nog steeds de mogelijkheid hebt om je SmartTag te vinden. Wanneer een ander Galaxy-apparaat binnen het bereik van de SmartTag komt, worden de locatiegegevens van de SmartTag automatisch verzameld en naar jouw smartphone gestuurd.

De SmartTag2 heeft nu ook Lost Mode als nieuwe functionaliteit. Hiermee voer je jouw contactgegevens in en wanneer je iets bent verloren kan de persoon die de tag vindt deze scannen. Diegene die de SmartTag vindt kan de tag tegen zijn of haar smartphone houden. Door middel van NFC chip-technologie, een technologie die ook gebruikt wordt bij contactloos betalen, worden de contactgegevens van de eigenaar weergegeven. Ook kun je de spullen van je vrienden en familieleden toevoegen aan je overzicht, zodat je de locatie van je dierbaren kunt tracken.

Extra functies

Samsung SmartTags bieden een wereld aan mogelijkheden buiten het terugvinden van verloren voorwerpen. Je kan een SmartTag bijvoorbeeld gebruiken als een handige manier om je herinneringen vast te leggen tijdens je reizen. Bevestig een SmartTag aan je rugzak en met een snelle tik in de SmartThings-app registreer je gemakkelijk de locaties die je hebt bezocht. Je kan het zelfs gebruiken met huisdieren. Loopt jouw hond of kat vaak weg? Dan is een SmartTag de oplossing. Voeg de SmartTag toe aan de halsband van je huisdier en je raakt ze nooit meer kwijt. Ook handig, de SmartTags zijn stof- en waterbestendig. Je kunt met een gerust hart de SmartTag meenemen naar een dagje strand of tijdens een wandeling. De SmartTags zijn geschikt voor de meeste avontuurlijke activiteiten!

Voordelen

  • Gemakkelijk terugvinden van verloren items
  • Wereldwijde tracking via Galaxy Find-netwerk
  • Slimme meldingen
  • Compact en draagbaar design

Nadelen

  • Alleen compatibel met Samsung toestellen
  • Vereist Bluetooth-verbinding
  • Sleutelhanger niet inbegrepen

Samsung SmartTag accessoires van Knaldeals.com

Naast de SmartTag zelf zijn er verschillende accessoires beschikbaar om je SmartTag nog veelzijdiger te maken. Deze accessoires zijn ideaal om jouw SmartTag te beschermen tegen krassen en stoten. Bij knaldeals.com vind je allerlei hoesjes die geschikt zijn voor de SmartTags, bekijk alle hoesjes hier.

Service & kwaliteit

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog of kunnen we je ergens anders meehelpen? Aarzel niet om contact met onze klantenservice op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen op alle werkdagen tussen 9:00 tot 17:00 uur. Neem eenvoudig contact met ons op via e-mail, Whatsapp, onze sociale mediakanalen of geef ons een belletje. Bij Knaldeals.com worden alle bestellingen die vóór 20:00 uur worden geplaatst dezelfde dag nog verzonden, op voorwaarde dat het product op voorraad is en met uitzondering van printproducten. Bovendien hanteren wij geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 25. Wij streven ernaar om jouw ervaring soepel en zorgeloos te maken, van het kiezen van het perfecte hoesje tot aan de snelle levering.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.