• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung S23-series hoesjes

Dit zijn de nieuwste Samsung hoesjes voor de Galaxy S23-serie

De Samsung Galaxy S23 serie is hier! De opvolger van de Samsung Galaxy S22-serie is op 1 februari officieel gepresenteerd. De serie bestaat uit drie toestellen, namelijk:

Ben jij al in het bezit van deze gloednieuwe smartphone of ben je van plan om een van deze drie modellen te bestellen? Dan zoek je daar natuurlijk een passend telefoonhoesje bij om het toestel te beschermen tegen beschadigingen. Knaldeals.com beschikt over een ruim assortiment Samsung telefoonhoesjes, waaronder de originele hoesjes van Samsung. Tijdens de release van de Galaxy S23-serie heeft Samsung ook een reeks nieuwe telefoonhoesjes uitgebracht. In deze blog zetten we deze Samsung hoesjes op een rijtje en bespreken we de verschillende kenmerken.

Originele Samsung telefoonhoesjes

Samsung heeft dit jaar tijdens de release van de S23-serie weer een reeks bijpassende hoesjes uitgebracht. Naast de standaard collectie, die ook verkrijgbaar waren bij de voorgaande series, heeft Samsung tijdens de release ook een paar gloednieuwe modellen gepresenteerd, namelijk de Samsung Rugged Gadget Case, de Clear Gadget Case en de Silicone Grip Case. Deze hoesjes zijn voorzien van handige toepassingen zoals een geïntegreerd bandje voor extra houvast en ruimte voor het toevoegen van gadgets. De telefoonhoesjes die we bij de voorgaande series zagen zijn keer voorzien van een nieuw jasje. Ze zijn verkrijgbaar in frissere kleuren of zijn uitgebreid met verbeterde functies. Kortom, de Samsung hoesjes zijn zo ontworpen om nog meer gemak en persoonlijkheid uit jouw nieuwe telefoon te halen.

De nieuwste hoesjes van Samsung op een rijtje

Lees hieronder welke hoesjes recent zijn uitgebracht door Samsung en wat de verschillen zijn. Zo kun jij gemakkelijk jouw ideale telefoonhoesje uitkiezen.

Altijd op de hoogte met de Smart View Wallet Case

De Samsung Smart View Wallet Case was al te zien bij de Samsung Galaxy S22 en is nu ook weer verkrijgbaar voor de S23-serie. De nieuwe versie is uitgebreid met een handige pashouder. Hier kun je een creditcard of rijbewijs veilig in opbergen. Het weergavevenster aan de voorkant laat belangrijke meldingen en notificaties zien. Deze kun je vanaf de buitenkant bedienen. Zo hoef je het hoesje niet open te klappen en blijf je altijd op de hoogte van nieuwsberichten of appjes.

Snel een nieuwe look met de Samsung Frame Case

De Frame Case was, net als de Smart View Wallet case, al te zien bij de Samsung Galaxy S22 en is weer terug voor de S23-serie. De nieuwste Samsung Frame Case geeft jouw telefoon binnen een handomdraai een nieuwe look. Het hoesje wordt geleverd met twee inlays. Een transparante plaat en een pashouder plaat. Met de transparante inlay laat je het schitterende design van je toestel zien. Met de pashouder inlay kun je gemakkelijk je pinpas of rijbewijs opbergen. De verwisselbare plaatjes zijn snel te vervangen, waardoor je jouw smartphone razendsnel kunt voorzien van een nieuwe uitstraling.

De Samsung Rugged Gadget Case voor optimale bescherming

De Samsung Rugged Gadget Case is een nieuw hoesje welke Samsung speciaal heeft uitgebracht tijdens de release van de S23-serie. Dit smartphonehoesje beschermt jouw telefoon in de meest extreme omstandigheden. Zo wordt je toestel goed beschermd tegen krassen, stoten en vallen. Handig wanneer je bijvoorbeeld veel buitenactiviteiten onderneemt. De Rugged Gadget Case heeft ook een extra magneetfunctie aan de achterkant. De magneet maakt het mogelijk om verschillende accessoires en gadgets te koppelen zoals standaarden of popsockets.

Multifunctionele Samsung Clear Gadget Case

De nieuwe Clear Gadget Case van Samsung is multifunctioneel door de telefoongrip op de achterkant van het hoesje. Hierdoor kun je jouw telefoon stevig vasthouden. De telefoongrip kan ook uitgeklapt worden zodat je deze kunt gebruiken als standaard. De grip kun je vervangen door andere accessoires of gadgets om jouw hoesje te personaliseren. Wanneer je graag series of films kijkt is dit hoesje perfect!

Meer houvast met de Samsung Silicone Grip Case

Laat jij je telefoon wel eens vallen? Dan is de nieuwe Samsung Silicone Grip case perfect voor jou! Dit hoesje is voorzien van een stevige verstelbare band aan de achterkant. Hiermee kun je jouw telefoon beter vasthouden en laat je deze niet meer zo gemakkelijk vallen. Daarnaast voelt het silicone hoesje zacht aan waardoor deze prettig in de hand ligt.

De Samsung Leather Case voor een stijlvolle uitstraling

Bij de Samsung Galaxy S22 zagen we al Leather cases voorbijkomen en ze zijn opnieuw verkrijgbaar voor de S23-serie. Het hoesje is vervaardigd uit echt leder en geeft jouw telefoon een luxe uitstraling. Ook voelt het leer zacht aan dat prettig is wanneer je jouw toestel lang vasthoudt. Het leren hoesje is wederom verkrijgbaar in zwart maar ook in de nieuwe stijlvolle kleuren groen en camel bruin.

Trendy Samsung Silicone Cases

Met de Silicone Cases van Samsung match je eenvoudig je hoesje met jouw favoriete outfit! Het simpele design past perfect bij elke look. De telefoonhoesjes zijn beschikbaar in 5 trendy kleuren. Zo zit er voor iedereen een passende kleur bij. Het stijlvolle silicone materiaal is zacht en ligt prettig in de hand. Daarnaast beschermt het je toestel uitstekend tegen krassen of stoten.

Laat je prachtige toestel zien met de Samsung Clear Case

Met de Samsung Clear Case laat je het prachtige design van je telefoon zien. Het transparante hoesje laat de originele kleur van het toestel zien en wordt dus niet verborgen. Het slanke design is krasbestendig en heeft daarnaast een anti-vergelende coating. Handig!

Meer Samsung accessoires

Bij Knaldeals.com vind je niet alleen officiële Samsung hoesjes. We bieden ook accessoires van andere topmerken aan zoals Cazy en Spigen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hoesje voor al je belangrijke bezittingen? Bekijk dan de portemonnee hoesjes van CASEME. Deze luxe leren hoesjes hebben genoeg plek voor je pasjes of briefgeld. Ook vind je bij ons andere accessoires voor de nieuwe Samsung toestellen. Van screenprotectors tot smartwatchbandjes. Knaldeals.com heeft het in huis met altijd de scherpste deals!

Service & kwaliteit

Heb jij jouw ideale Samsung Galaxy S23 hoesje gevonden? Bestel deze dan eenvoudig via Knaldeals.com. Wanneer je voor 20:00 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen vanaf € 25 worden gratis verzonden. Zo kun jij snel genieten van jouw nieuwe toestel terwijl deze optimaal wordt beschermd. Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan elke werkdag voor je klaar van 9:00 tot 17:00 uur.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.