• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Xtorm header

Nieuw in assortiment: Xtorm

Met trots verwelkomen wij het merk Xtorm op Knaldeals.com. Xtorm biedt met haar producten dé mobiele laadoplossing voor mensen die vaak en/of langdurig van huis zijn. Of het nu tijdens het backpacken, kamperen of vakantie is, met de producten van Xtorm heb je altijd een betrouwbare energiebron binnen handbereik. Meer weten over Xtorm? Je leest het op Knaldeals.com.

Producten van Xtorm

De oorsprong van Xtorm ligt in de reisindustrie met als missie om reizigers onderweg te kunnen voorzien van energie. Tegenwoordig wordt steeds meer gevraagd van mobiele apparaten en dit gaat ten koste van de energievoorziening. Bovendien hebben mensen met een on-the-go lifestyle vaak geen of nauwelijks beschikking tot een stopcontact. Met de producten van Xtorm ben je altijd ‘energized’ en kun je tijdens je reis genieten van uren extra power. De producten van Xtorm zijn uitgerust met de nieuwste innovaties, recente laadtechnieken en krachtige batterijen en dus ‘readymade’ voor de toekomst. Daarbij hebben ze ook rekening gehouden met het ontwerp, want de producten van Xtorm zijn draagbaar en reisvriendelijk. Je kunt de producten dus makkelijk vervoeren of opbergen in een rugzak. Het assortiment van Xtorm bestaat uit een breed aanbod laadproducten, waaronder powerstations, powerbanks, (draadloze) laders, solar chargers en oplaadkabels. Een groot deel van deze accessoires zijn stoot- en waterbestendig en dus uitermate geschikt om buitenshuis te gebruiken in extreme omstandigheden.

Xtorm Powerstations

De Xtorm producten zijn gemaakt om apparaten zoals smartphones, tablets en laptops te voorzien van energie. De meeste producten in het assortiment ondersteunen daarom dan ook Quick Charge en Power Delivery waarmee de laadduur van het toestel kan worden verkleind. Is de energiebehoefte van een apparaat nog groter? Kies dan voor de Xtorm Portable Power Station. De powerstation beschikt over een krachtige output en biedt extreem veel vermogen. Met deze oplader is het zelfs mogelijk om koelboxen, drones, computers, televisies stroom geven. Daarnaast maken de Power Stations gebruik van een nieuw type batterijcel, genaamd: LiFePO4. Deze cellen bieden een langere levensduur en gaan 4 keer langer mee dan standaards laadstations. Ook is de powerstation zeer veelzijdig. De extreme oplader is namelijk uitgerust met diverse poorten, waardoor je de accu van het product kunt opladen via het stopcontact, zonnepanelen en 12V autoaansluiting.

De groene keuze!

Ook biedt Xtorm de mogelijkheid om energie te winnen op een duurzame manier, namelijk via solar-chargers. Deze producten worden aangedreven door zonne-energie, welke wordt opgewekt door SunPower® zonnecellen. Handig wanneer je veel buitenshuis bent of voor een lange tijd ‘off the grid’. De solar chargers van Xtorm kunnen naast zichzelf, ook andere apparaten op een groene manier voorzien van energie. Xtorm heeft namelijk ook haar eigen zonnepanelen ontwikkelt die weer te combineren zijn met haar powerstations. Hierdoor ben je niet afhankelijk van een stopcontact en in het bezit van een oneindige stroomvoorziening.

Xtorm bundels

Lijkt deze combinatie jou wel wat? Kies dan voor een Xtorm bundel. Deze bundels bevatten Xtorm producten die perfect met elkaar te gebruiken zijn. Bovendien zijn de bundels verkrijgbaar met een aantrekkelijke korting. Zijn de producten op voorraad? Bestel het product dan voor 20:00 uur, want dan wordt de bestelling dezelfde dag verwerkt en verzonden.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.