• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

 Lente collectie hoesjes 2021

De leukste hoesjes voor de lente

Het is officieel lente! Voor veel mensen het startschot voor een grote schoonmaak en het uitruimen van de kledingkast. Daarnaast is de lente ook voor veel bedrijven het seizoen voor het presenteren van nieuwe collecties en modetrends. Ook bij Knaldeals hebben onze ontwerpers hard gewerkt aan een nieuwe collectie telefoonhoesjes die perfect passen bij jouw lente outfit. Geef jouw telefoon ook een upgrade en maak het toestel lente-proof met een telefoonhoesje van Knaldeals.com!

Lente collectie van Knaldeals

Bij Knaldeals.com beschikken we over onze eigen ontwerpers die de modetrends nauwlettend in de gaten houden. Elke maand brengen wij hoesjes uit met nieuwe printjes die aansluiten bij het seizoen. Hierdoor vind je op onze webshop telefoonhoesjes die perfect passend zijn bij jouw outfit of speciale gelegenheid. Zo heb je altijd een match met je persoonlijke stijl. Hieronder hebben we hoesjes uit de lente collectie verdeeld onder diverse thema’s. Zo vind je eenvoudig een telefoonhoesje naar jouw smaak. Bovendien zijn onderstaande designs beschikbaar voor een groot aantal toestellen. Bekijk het design, zoek op toestel en bestel veilig en snel jouw favoriete hoesje.

Hoesjes met quotes

Om goed de lente in te gaan vind je in de lente collectie hoesjes met positieve en inspirerende quotes. Hoesjes met quotes zijn al een tijdje trendy en wij snappen helemaal waarom! Een goede dosis positiviteit of motivatie kunnen we allemaal gebruiken. De telefoonhoesjes met quotes zijn verkrijgbaar voor de meeste toestellen.

Bloemen hoesjes

Over bloemen gesproken! Mag het van jouw allemaal wel wat fleuriger? Dan doet een hoesje met bloemen het altijd goed. Ook bij Knaldeals kun je terecht voor hoesjes met bloemen in verschillende soorten en kleuren. Een groot voordeel van een bloemenhoesje. Deze drogen niet uit, waardoor je elke dag omringd bent door je favoriete flora.

Hoesjes met dieren

Dieren hebben natuurlijk ook een link met de lente. Dan worden namelijk veel jonge dieren geboren. Tijdens de lente komt dan ook de dierenprint weer helemaal terug in verschillende soorten stijlen. Ook op telefoonhoesjes kun je nu jouw favoriete dieren shoppen.

Hoesje maken

Je vindt op Knaldeals een ruim assortiment telefoonhoesjes in verschillende soorten en maten. Maar het kan zijn dat je zelf misschien ook een leuk idee hebt voor een design. Denk bijvoorbeeld aan een hoesje met een foto van je familie of een eigen logo. Dan hebben we goed nieuws, want je kunt bij Knaldeals heel gemakkelijk je eigen hoesje maken. Deze mogelijkheid bieden we voor de meeste smartphones en tablets. Upload een foto vanaf jouw smartphone of computer en bewerk deze met teksten en figuren. Zo creëer jij een telefoonhoesje die niemand anders heeft. Bovendien is een telefoonhoesje met foto ook een leuke tip als (relatie)geschenk.

Service en kwaliteit

Zoek je naar een specifiek hoesje of heb je een vraag over een artikel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zitten klaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur om je verder te helpen. Heb jij jouw favoriete accessoire gevonden? Bestel deze dan op werkdagen voor 20:00 uur, dan zorgen wij dat deze dezelfde dag wordt verwerkt en verzonden. Bovendien rekenen wij geen verzendkosten vanaf € 25.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.