• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Hoesjes met koord header

Hoesje met koord

Nieuw bij Knaldeals: hoesjes met koord! Een hoesje met koord is de trend van dit moment. Deze smartphonehoesjes bieden de uitkomst voor mensen die zijn of haar telefoon liever niet in de broek willen stoppen en snel gebruik kunnen maken van de smartphone. Daarnaast zijn de hoesje met koord geschikt tijdens verschillende gebruikerssituaties. Kom hier alles te weten over de hoesjes met koord van Knaldeals.com.

Wat is een hoesje met koord?

Een hoesje met koord is een telefoonhoesje die aan de onderkant is voorzien van twee ringen. Door deze ringen loopt een touwtje die je vervolgens om je nek of pols kunt binden. Het touwtje of koord wordt ook wel strap genoemd en maakt het mogelijk om bijvoorbeeld handsfree te telefoneren of muziek te luisteren.

Functionele hoesjes met koord

Tegenwoordig worden smartphones steeds groter en zwaarder. Een veel voorkomend probleem is dat het toestel dan ook niet prettig in de broekzak past. Bovendien kan een toestel ook strepen in je broek achterlaten wanneer deze altijd in dezelfde broekzak zit. Wil jij daarom jouw telefoon niet in je broekzak stoppen of draag je bijvoorbeeld een rok? Maak dan gebruik van een hoesje met koord.

Door het hoesje met koord heb je jouw telefoon altijd binnen handbereik. Je kunt het telefoonhoesje namelijk laten hangen om je nek of wikkelen om je pols. Een hoesje met koord is ook handig voor als je een beetje vergeetachtig bent. Met deze telefoonhoesjes laat je jouw smartphone niet op tafel liggen, maar hang je deze juist om je nek. Dit maakt het hoesje ook zeer geschikt voor werk als je bijvoorbeeld veel moet lopen of geen vaste werkplek hebt op kantoor. En misschien wel de belangrijkste reden, je telefoon kan ook niet uit je broekzak gerold worden.

Daarnaast biedt een hoesje met koord extra houvast. Wanneer je het koord om je nek of pols draagt dan is de kans klein dat jouw telefoonhoesje op de grond zal vallen. Bovendien bieden de hoesjes een uitstekende bescherming tegen krassen en zijn de zeer stoot bestendig.

Ruim assortiment hoesjes met koord

Bij Knaldeals.com vind je een ruim assortiment telefoonhoesjes met koord verkrijgbaar voor een groot aantal toestellen. Deze telefoonhoesjes komen in verschillende kleuren en merken. Wat deze hoesjes gemeen hebben is dat ze zijn voorzien van uitsparingen voor poorten en knoppen. Je houdt dus volledig toegang tot alle functies van het toestel. Hierdoor kun je het hoesje om de smartphone laten zitten. Bovendien sluit het hoesje naadloos om het toestel, waardoor deze uitstekend wordt beschermd tegen krassen en stoten.

Service en kwaliteit

Heb jij een hoesje met koord gevonden voor jouw telefoon? Bestel deze dan op werkdagen voor 20:00 uur. Dan wordt namelijk de bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Daarnaast worden bij alle bestellingen van € 25 of hoger geen verzendkosten gerekend. Wil je daarnaast meer informatie ontvangen over een bepaald product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zitten elke werkdag voor je klaar van 9:00 tot 17:00 uur om al jouw vragen te beantwoorden.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.