• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy S4

Alle accessoires voor je Galaxy S4

cases en hoesjes voor de Samsung Galaxy S4

Knaldeals voor de Samsung Galaxy S4

Samsung kondigde begin maart 2010 haar eerste Galaxy S toestel aan. Dit was het eerste Android-toestel van Samsung dat succesvol was, zowel in Nederland als wereldwijd. Drie jaar later zijn alle S-telefoons van Samsung al meer dan 100 miljoen keer verkocht. De voorganger van de S4, de Galaxy SIII, werd al dan 40 miljoen keer verkocht. Na het succes kondigde de Zuid-Koreaanse fabrikant dit jaar zijn opvolger aan: de Samsung Galaxy S4. Het nieuwe toestel moet vooral concurreren met de One van HTC en natuurlijk de Apple iPhone 4S en de iPhone 5.

De Samsung i9500 Galaxy S4 draait op Android 4.2 Jelly Bean en beschikt over een 5-inch Full HD SuperAMOLED-display en een 13-megapixel camera. Verder biedt Samsungs vierde Galaxy-model bijzondere functionaliteiten zoals 'Samsung Smart Pause': hiermee wordt het scherm automatisch gepauzeerd als je er even van wegkijkt. Tegelijkertijd met de Galaxy S4 heeft Samsung een serie nieuwe accessoires onthuld. Wij zetten de leukste accessoires voor de opvolger van de Galaxy S3 op een rij.

Hoesjes voor de Galaxy S4

Voor de Galaxy S4 komen natuurlijk ook weer de nodige beschermhoesjes. Naast een 'S View Cover', een flip-cover met een gedeeltelijke opening voor het scherm, de klassieke pouch en de Protective Cover+ komt Samsung wederom met een kleurrijke serie flip-covers. Deze speciaal voor de Galaxy S4 ontworpen flip-covers komen beschikbaar in diverse kleuren.

Bekijk ons gehele assortiment met cases en hoesjes voor de Samsung Galaxy S4.

Gadgets voor de Galaxy S4

Bekijk ons gehele assortiment met gadgets voor de Samsung Galaxy S4.

Headsets voor de Galaxy S4

Bekijk ons gehele assortiment met headsets voor de Samsung Galaxy S4.

Screen Protectors voor de Galaxy S4

Bekijk ons gehele assortiment met display folies voor de Samsung Galaxy S4.

Thuisladers voor de Galaxy S4

Bekijk ons gehele assortiment met thuisladers voor de Samsung Galaxy S4.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over ons assortiment of zoek je een speciaal accessoire voor je toestel, dan kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.